Kącik Małolata...:D

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
07 lutego 2011 14:47
niemiłek, a jakie masz siodło? Jak ujeżdżeniowe to pasuje :P Bo z moim kolanem nie wyobrażam sobie jazdy na innym :P
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
07 lutego 2011 14:51
nie mam konia a serio uzbierało mi się już troche szmat, teraz jeszcze ten chill  😀
Rodzice mają tego dosyć  😁
No a moja kochana przyjaciółka kupuje mi na urodziny kolejną szmatkę ( a urodziny juz 1 marca 🙂 )
Hermes, coś czuję, że Malwa zepsuła by Ci całkowicie to kolano, dziś wsiadam pierwszy raz po kontuzji  😁
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
07 lutego 2011 14:54
niemiłek, to chyba podziękuję :p muszę mieć całe kolano na ferie 🙂
ok to ja lecę marchewkować konie i je pomierzyć, wyprzedaż Eskadrona czeka  😂
Byłam dzisiaj u tego nieszczęsnego okulisty i nie było tak źle. Na lewe oko nie widzę prawie nic.  🤔
I pisaliśmy tą maturę z polskiego, do czytania ze zrozumieniem były takie pytania, że ciężko te polecenia było zrozumieć, a nie tekst. Ale coś przy wypracowaniu mnie olśniło i napisałam grubo ponad 250 słów. Chociaż w każdym akapicie pisałam to samo innymi słowami. 😁
07 lutego 2011 15:03

😂 😂 musiałam
Czarny Panie, jak w tej mojej szkole brzydko mówią 🙁. no strasznie.
i boli mnie nóżka.
i... nie mam na nic kasy 🙁.
O tak, ten brak kasy... Czekam z niecierpliwością do maja/czerwca, bo wtedy zacznie się sezon imprez plenerowych dla dzieci, znowu będę miała okazję sobie dorobić. Ale to jeszcze tyle czasu!
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
07 lutego 2011 16:38
nightmare dobre to 😁 już gdzieś wcześniej słyszałam ale teraz mnie to bardziej rozbawiło 😁 mnie i tak od porządnie 4 miesięcy śmieszy tylko jedno 😀
Mianowicie :
😜
też nie mam kasy 🙁

umieram z nudów!
07 lutego 2011 16:44
dziewczyny ! Leże i kwiczę ! 😁  😂

Fakt faktem na początku nie zadziwia, ale kiedy doszło do kota ... Padłam i nie potrafie wstać 😁
ale się wkopałam 🙁. mam jutro 8 lekcji, potem korki z matmy, na których muszę się bardzo dużo nauczyć i nie mam po tym jak wrócić do domu, więc będę siedzieć w muzycznej i grać czekając, aż rodzice skończą pracę. to będzie ciężki dzień  😵.
My jutro mamy najważniejszy mecz, a ja się czuję jakbym miała zaraz zejść. 🤔 Zabierzcie ode mnie ten katar, ból głowy, brzucha i kaszel. 😵
mils   ig: milen.ju
07 lutego 2011 17:34
Masakra. Mam tak straszny nowy plan... 😵
Mysza też to uwielbiam!
nightmare chciałabym mieć kasę na szmatki. 👀 O, byłoby szaleństwo!
Cieszę się, że mnie szmatoholizm jakoś skutecznie omija. Owszem, miło się patrzy na niektóre kompleciki, ale jak sobie pomyślę, ile musiałabym za nie zapłacić, to skutecznie mi się odechciewa... 😁 Z resztą, i tak nie miałabym co z nimi zrobić, mogłabym co najwyżej ściany w pokoju sobie wytapetować 😎
07 lutego 2011 17:57
przestańcie już o tych szmatkach gadać, bo mam ochotę coś kupić, już ! Teraz ! Ale w portfelu mam tylko zdjęcie mojego chłopaka i 3 centy 😁 . Ja mam pad, pod wzór ANKY, i puchne z dumy 😁 Kosztował niecałe 100zł plus owijki (oczywiście lekko nie pod kolor) ale puchne z dumy że jednak mam ten PAD 😁
W poniedziałek jade po eskadrona cottona limonke 🏇
a jak mi się uda, to namówię jeszcze mojego wspaniałego męża na oficerki i nową figurkę schleich's 😁
Jeśli chodzi o pady, to bardzo fajne, a dużo tańsze od ANKY ma Jarpol i Equi Theme 😉

Te drugie miałam okazję potrzymać w łapkach, fajne są, nie łapią sierści, nie przesuwają się pod siodłem. Sama sobie kiedyś taki sprawię 🤣
xxflygirlxx ja też kaszlę i kaszę .. Ale jutro do Wrocławia na wykłady z fizyki na uczelnię , potem do kina na 'Och Karol 2' i zakupy !  😅
07 lutego 2011 18:05
kucyk nie dobijaj mnie, nie dobijaj 😁
Lecę do babci, może sypnie kasą 😁
EwuśCa no to witaj w klubie. Ja mimo wszystko idę jutro do szkoły i na mecz. Wygramyy. 😅
No to powodzenia ! Kopa w dipę. 😉  🤬
U mnie niestety na razie na wf kosz , kosz i kosz ..  🤔
07 lutego 2011 18:19
Jeśli chodzi o pady, to bardzo fajne, a dużo tańsze od ANKY ma Jarpol i Equi Theme 😉

Te drugie miałam okazję potrzymać w łapkach, fajne są, nie łapią sierści, nie przesuwają się pod siodłem. Sama sobie kiedyś taki sprawię 🤣

mam komplecik jarpola, pad, derke i owijki i są super  😜
daliasta   Szkoda słów.
07 lutego 2011 18:21
Mnie czekają niestety jutro kolejne sprawdziany i czwartek i piątek testy próbne- nowa wersja. Szalejemy !  💃
07 lutego 2011 18:22
ja się czaję na którąś z derek jarpola, podobno cieszą się dobrą opinią.
Może kieeeedyś, jak portfel nie będzie świecił pustkami, no i derka będzie kupowana dla KONIA, nie dla MOJEJ przyjemności 😁
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
07 lutego 2011 18:23
niemiłek jak oddasz konia w ręce osoby która nie jeździła 2 lata to mogę  😁

Dzisiaj mijają 2 lata od sprzedaży mojej Abbuni ;(
dziś odpuściłam, ale jutro muszę wsiąść PRZED POŁUDNIEM  :nunchaku:
daliasta   Szkoda słów.
07 lutego 2011 18:29
Niemiłek podjęłabym się...ale obawiam się, że nie dotrę.
mam komplecik jarpola, pad, derke i owijki i są super  😜

nightmare, masz jakąś jego fotkę? 😉

trupka, czemu sprzedałaś konia?
07 lutego 2011 18:36
kucyk
jarpol- bakłażan 🙂

Dera polarowa :
pad i owijki :
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się