Kącik Małolata...:D

Ciekawe czy jest takie wkkw..nawet ta sama nazwa (wszechstronny konkurs królika wierzchowego)  😂
Ale trochę mi tu wierzchowego nie pasuje. 😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
31 stycznia 2011 18:52
jak ty skłaniasz królika żeby skakał? 😀
daliasta skokowe zawody królików są, zaraz podlinkuję ci jakiś filmik. 😉 Najbardziej popularne są w Danii. O proszę:

madmaddie ona za żarciem nawet w ogień by skoczyła. 😀 Ale często nawet nie trzeba jej skłaniać, ona sama skacze. 😉
xxflygirlxx ale to fajne.
Super się odbijają. 😀
Myślałam, że nie ma jako takich formalnych zawodów.  😂
Moja niestety się tak fajnie nie odbija, ale przynajmniej skacze jak koń. 😀 Ale jeszcze popracujemy nad potęgą skoku, a co.  😎
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
31 stycznia 2011 19:06
flygirl

Boskie są  😜 a jakie wystrzałowe przeszkody !
a o co chodzi z kląskaniem do tych królików?  😀
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
31 stycznia 2011 19:33
może są uczone na kliker?albo to imituje jakies niebezpieczne dla nich zwierze i uciekają?: )
Pewnie są na to nauczone skakać. 😉
Moje młode jest to jeszcze dojdziemy do takiego poziomu jak tamte.  😀iabeł:
dla mnie to wszystko magiczne jest  😜 ale fajne, chciałabym nauczyć mojego uszatego tak skakać  😉

a dzisiaj w mojego królika wstąpiło jakieś zło - wypuściłam go z klatki żeby  sobie pobiegał, a on obsikał mi ścianę i szafki  😲  w życiu tak nie zrobił. a jak nasikał na ścianę, to pojęcia nie mam  😂
haha świetne króliki  😜  ja miałam dziś super dzień, ale jestem zmęczona...
Jak jeżdżę na innych koniach, to o ile łatwiej potem mi się jeździ na swoim..  💃
zaraz idę spać, no i pozdrawiam tych co mają teraz ferie, jak ja  😁
mils   ig: milen.ju
31 stycznia 2011 20:32
Wieki mnie tutaj nie było! Chcę już mój komputer!
xxflygirlxx niesamota jest twoja uszta! Moje szynszyle nie były chętne do takich rzeczy, pies tak samo. 🤣
nopebow no bo po innych koniach, zaczyna się doceniać swojego. 😉
Przez ten tydzień ferii będę się tułała po 2 stajniach. W jakiś weekend robimy sobie z koleżanką małą potęgę skoku. 😁 Zapowiada się ciekawie.Tak to, to jutro ruszam dwa konie koleżanki, a w czwartek do innej stajni zawozimy młodego na trening. Trzeba się nacieszyć tym ostatnim tygodniem wolności. A! Rozmawiałam wczoraj z tatą, jak zwykle o koniu itp. Skutki były tragiczne... 😵
fizyka śmierdzi
fizyka śmierdzi

🤬  🤬  🤬 !!!

Edit: Jak można było mnie tak zranić, nie mogę zebrać myśli  😕
mils wiadomo, że niesamowita, w końcu jest moja. 😀
Frania w pełni się z tobą zgadzam.
Frania i ja też... mam 3 na półrocze, wry  👿
Dałabym się pociąć za 3 z fiz, albo chociaż 2... 🙄
a teraz uciekam bo postanowiłam, że chociaż spróbuje dostać jutro 2 ze spr...
mils   ig: milen.ju
31 stycznia 2011 21:10
Vana możekiedyśmi wybaczysz, ale podzielam zdanie Frani... 👀
FOCH!  😎

Edit: Żeby wzmocnić siłę mojego focha powiem wam, że w piątek jadę oglądać akcelerator jądrowy i jestem w pełni szczęścia  💃
trupka   Czterokopytne uzależnienie ;)
01 lutego 2011 05:18
Vana, chyba mam ten sam problem , myśli nie mogę pozbierać, przez głupie serce:/
madmaddie   Życie to jednak strata jest
01 lutego 2011 07:26
Vana fizyka, fizyką, ale nauczyciele.......
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
01 lutego 2011 10:58
Małolaty wczoraj znów jeździłam i powiem jedno super 😀 Trenerka wymęczyła, ale dziękuję jej za to, bo gdyby mi darowała np jakiś błąd to bym sobie olewała pracę, a tak to obolała, ale szczęśliwa ja jestem! 😅
muszę się zebrać do konia, nawet wsiąść nie mogę... może chociaż na jakiś spacer pójdziemy  🙄
Vana fizyka, fizyką, ale nauczyciele.......

No, to fakt 😉
.
Kruvcia   Myślę, że to co robimy jest wspaniałe
01 lutego 2011 13:46
A my mamy okropnego...
Jak się popatrzy na inną osobę to ona mówi : "Nie gadać! Ale jak chcesz uwagę to proszę bardzo! "
.
Moja mam się dzisiaj na mnie wyżywała rano, ja po prostu wytrzymać z nią nie mogę. Zabierzcie mnie z tego domu.  🤔
Kruvcia   Myślę, że to co robimy jest wspaniałe
01 lutego 2011 13:56
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg879300#msg879300 date=1296568296]
U nas jest taki suuper nauczyciel z angielskiego . Chwała Bogu , że nie mam z nim lekcji .   🙇
Daje pełno zdań do pisania. Jakby tak to zbierać, to dużo by było makulatury.
Potrafi przez pół lekcji trzymać jedną osobę przy tablicy, chociaż ona według niego nic, a nic nie potrafi.
I cały czas : "O! ta tutaj pani się zgłasza. prosze bardzo." chociaż nikt do odpowiedzi chętny nie jest . 😁

[/quote]

U nas jest taki od Polaka . I mnie uczy..
xxflygirlxx moja też .. Bywa . ; )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się