dla mnie to wszystko magiczne jest 😜 ale fajne, chciałabym nauczyć mojego uszatego tak skakać 😉
a dzisiaj w mojego królika wstąpiło jakieś zło - wypuściłam go z klatki żeby sobie pobiegał, a on obsikał mi ścianę i szafki 😲 w życiu tak nie zrobił. a jak nasikał na ścianę, to pojęcia nie mam 😂
haha świetne króliki 😜 ja miałam dziś super dzień, ale jestem zmęczona... Jak jeżdżę na innych koniach, to o ile łatwiej potem mi się jeździ na swoim.. 💃 zaraz idę spać, no i pozdrawiam tych co mają teraz ferie, jak ja 😁
Wieki mnie tutaj nie było! Chcę już mój komputer! xxflygirlxx niesamota jest twoja uszta! Moje szynszyle nie były chętne do takich rzeczy, pies tak samo. 🤣 nopebow no bo po innych koniach, zaczyna się doceniać swojego. 😉 Przez ten tydzień ferii będę się tułała po 2 stajniach. W jakiś weekend robimy sobie z koleżanką małą potęgę skoku. 😁 Zapowiada się ciekawie.Tak to, to jutro ruszam dwa konie koleżanki, a w czwartek do innej stajni zawozimy młodego na trening. Trzeba się nacieszyć tym ostatnim tygodniem wolności. A! Rozmawiałam wczoraj z tatą, jak zwykle o koniu itp. Skutki były tragiczne... 😵
Małolaty wczoraj znów jeździłam i powiem jedno super 😀 Trenerka wymęczyła, ale dziękuję jej za to, bo gdyby mi darowała np jakiś błąd to bym sobie olewała pracę, a tak to obolała, ale szczęśliwa ja jestem! 😅
[quote author=EwuśCa link=topic=30353.msg879300#msg879300 date=1296568296] U nas jest taki suuper nauczyciel z angielskiego . Chwała Bogu , że nie mam z nim lekcji . 🙇 Daje pełno zdań do pisania. Jakby tak to zbierać, to dużo by było makulatury. Potrafi przez pół lekcji trzymać jedną osobę przy tablicy, chociaż ona według niego nic, a nic nie potrafi. I cały czas : "O! ta tutaj pani się zgłasza. prosze bardzo." chociaż nikt do odpowiedzi chętny nie jest . 😁