epk, ale tego fire-red mozna spokojnie zamowic. dziewczyny dosc czesto robia zamowienia od klawunde. tak jak teraz majeczka. te cottony wychodza drozej niz zwykle o jakies 30-35 zł ale ponoć (bo jeszcze nie macałam) są warte swojej ceny. sama tego fire-red'a bede brala jezeli tylko terra spodoba mi sie jakościowo 🙂
👍 dla dziewczyn za determinacje i szczescie... chodziazja na miejscu andre kupila bym wszytskie 😁 cieszmy sie ich szczesciem 🙂 co na volcie to w rodzinie.. pewnie byla bym mnie do przodu gdyby to byly vs 😁
To chyba ten wątek.. jak nie to przepraszam, nie znalazłam nic odpowiedniejszego.. Widziałam że sporo (no, chociażby część) użytkowników ma pady Jarpol Exclusive. Będą pasowały pod siodło 18 cali? Bardzo mi sie spodobały, zwłaszcza te zestawy pad+derka+owijki.. Znów sa na allegro. 🙂
no🙂 miał być prezent dla psiapsiółki na jej gniadego "podchoinkowo", potem paczka wróciła do nadawcy chyba , potem wysłano chyba jakiś czas temu już od xxagaxx, no i miał być na 5 lutego na urodziny i się boje, że znów coś będę musiała innego kupić... gdzie można kupić jakieś sensowne brillanty w kolorze granatu bez oczojebnych lamówek? :kwiatek:
szmatoholiczki ,gdzie kupię od ręki owijki climatexy w kolorze marine? nie chcę jeszcze zakładać Integro przedniego ochraniacza,a wybieram się na zawody w przyszłym tygodniu 😉