Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka, za ten brąz też sobie rwę. Ja nie wiem jak wy te ogłoszenia wyszukujecie...
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
28 stycznia 2011 22:14
dziewczyny!!! co na volcie to nie zginie predzej czy pozniej dziewczynom sie znudzi 😁 tylko pewnie ceny urosna *3 😁
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
28 stycznia 2011 22:15
epk, ale tego fire-red mozna spokojnie zamowic. dziewczyny dosc czesto robia zamowienia od klawunde. tak jak teraz majeczka. te cottony wychodza drozej niz zwykle o jakies 30-35 zł ale ponoć (bo jeszcze nie macałam) są warte swojej ceny. sama tego fire-red'a bede brala jezeli tylko terra spodoba mi sie jakościowo 🙂
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 23:25
dziewczyny żyjecie???? 👀 martwie sie czy jakaś sie naprawde nie powiesiła przez te rarytasy za 70zł 😁
wątek zamknięty
Zairka właśnie wiążę stryczek  😕
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 23:40
Disco 🤬 głupie żarty 😤
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 stycznia 2011 23:45
Zairka właśnie wiążę stryczek  😕

No takie rarytasy po 70zł  😕
wątek zamknięty
Zairka no co Ty 😉 mogę również kręcić lasso na łowienie kolejnych okazji :nunchaku: chociaż takie rzeczy się nie powtarzają...
wątek zamknięty
28 stycznia 2011 23:56
👍 dla dziewczyn za determinacje i szczescie... chodziazja na miejscu andre kupila bym wszytskie 😁
cieszmy sie ich szczesciem 🙂 co na volcie to w rodzinie..
pewnie byla bym mnie do przodu gdyby to byly vs 😁
wątek zamknięty
Tu się wstawia zdjęcia żeby pojawiły się w "rewii mody"?
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
29 stycznia 2011 08:03
wątek zamknięty
Cotton lavender solo z ochraniaczami ZILCO, pasują wg mnie różnica tonowa jest właściwie nie wielka  😀

I dwa lavenderki razem

Zdecydowanie kolor oddaje pierwsze zdjęcie.
wątek zamknięty
29 stycznia 2011 08:32
Presja polo pad jest ładny 😀
wątek zamknięty
Dla mnie obydwa są piękne. Cotton jest śliczny, ma taki ładny odcień i połysk. Już nie mogę się doczekać żeby wrzucić je na konia  😍
wątek zamknięty
29 stycznia 2011 08:49
Ty masz 2 cottony ? DL i VS  czy ja mam jakieś zwidy  😲
wątek zamknięty
Nie, tak wyszedł na pierwszym zdjęciu  😉
wątek zamknięty
29 stycznia 2011 09:03
hahah niezły z niego kameleon  🤣
wątek zamknięty
To chyba ten wątek.. jak nie to przepraszam, nie znalazłam nic odpowiedniejszego..
Widziałam że sporo (no, chociażby część) użytkowników ma pady Jarpol Exclusive. Będą pasowały pod siodło 18 cali? Bardzo mi sie spodobały, zwłaszcza te zestawy pad+derka+owijki.. Znów sa na allegro.  🙂
wątek zamknięty
sory za OT, ale xxagaxx często tu pisała swego czasu-czy ma ktoś do niej nr telefonu? kupiłam brillanta przed Wigilią...i jakoś dojść nie może
wątek zamknięty
przed wigilią ?  😲
wątek zamknięty
no🙂 miał być prezent dla psiapsiółki na jej gniadego "podchoinkowo", potem paczka wróciła do nadawcy chyba , potem wysłano chyba jakiś czas temu już od xxagaxx, no i miał być na 5 lutego na urodziny i  się boje, że znów coś będę musiała innego kupić...
gdzie można kupić jakieś sensowne brillanty w kolorze granatu bez oczojebnych lamówek? :kwiatek:
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
29 stycznia 2011 11:39
Stosował ktoś takie cudo http://konik.com.pl/pl,product,3523843,srodek,do,prania,eskadron,textil,wash.html ?
Jak się ma opis producenta do rzeczywistości? 😉
wątek zamknięty
To już lepiej kupic "wirek" żel do prania delikatnych tkanin za niecałe 10 zł...
wątek zamknięty
a kto zgarnął tego bordowego impulsa z allegro?
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
29 stycznia 2011 12:12
co do nowej kolekcji wiosennej to na 100 % będą kolory (znów ;/) granat i zieleń 🙂
wątek zamknięty
kolekcja po kolekcji granat z zielenią?  🤔
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
29 stycznia 2011 12:18
szmatoholiczki ,gdzie kupię od ręki owijki climatexy w kolorze marine? nie chcę jeszcze zakładać Integro przedniego ochraniacza,a wybieram się na zawody w przyszłym tygodniu 😉
wątek zamknięty
Ktosiu, zadzwoń do Mustanga w Warszawie, ew. do Stajni (też w Warszawie). Oni mogą mieć taką rzecz na stanie, jako "weterani" Eskadrona 😉
wątek zamknięty
29 stycznia 2011 12:44
Korsik Andre go zgarnela

Ktoś może amigo?
wątek zamknięty
już w domu i obfocone razem z gratisowym pasiakiem 🙂

kto wie jak się nazywa ten czaprak, z jakiej był kolekcji?  👀  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.