Końska rewia mody cz. V (2011)

Nirv można zawsze odpruć 😉 Ja kupiłam jednego ES gdzie ktoś te paski po prostu odpruł. Nie widać tego pod siodłem 😉

A moje szmatoholiczne zapędy zostały chwilowo ograniczone bo kupuję siodło!!!!!!  🏇 🏇 🏇 🏇 I mam aktualnie zaciesz niesamowity 😀😀

za chwilę wrzucę zdjęcie obiecanego czapraka 😉
wątek zamknięty
aga nowe siodlo jakie ?  😅
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 stycznia 2011 20:51
aga masz foto zbiorowe z ebaya? 👀
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
23 stycznia 2011 20:53
Dziewczyny jeśli któraś z was planuje jeszcze zakup czegokolwiek z obecnej kolekcji Schockomohle to radzę się pospieszyć, bo to już są resztki magazynowe. Czapraki zostało po 1-2, kantarów już praktycznie nie ma...
A Schocko odpisali nam, że już nie można domówić kolekcji  😤
wątek zamknięty
Naciau Anky salinero STS 🙂 W czymś takim to ja jeszcze nie siedziałam. Dla mnie pełen odlot.

Zairka zaraz się zrobi 😉
wątek zamknięty
Nirv, puścić luzem albo odciąć 😉 jak siodło jest dobrze dopasowane to czaprak nie ma prawa się przesuwać 🙂
wątek zamknięty

wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
23 stycznia 2011 21:12
a to zamówione, czy na sprzedaz wystawiasz ?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
23 stycznia 2011 21:13
piękny terra mój!  😍 😍 😍 😜 😜 😜 xxagaxx, za ten czaprak to ja cię będę na rękach nosić  💃
wątek zamknięty
wszystko zamówione, zaraz pakuję i postaram się wysłać. A w tym tygodniu może uda mi się pojechać do wawy, ale będę chyba tylko 2 dni 🙁

sei a ja Ci za ten czaprak to  🤬 🤬 Bo on jest mega śliczny.. To nie jest pomarańcz.. to taki brąz łamany pomarańczem. Nie wiem jak go opisać, ale na pewno nie jest to typowy kolor.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 stycznia 2011 21:15
chilli i rosa 😜
wątek zamknięty
akzzi, nie wiem, pytam 😉 dla mnie to trochę śmieszne po prostu 😉
wątek zamknięty
Juz nie lubie reitsportklawunde musieli zapomniec czapraku dla mnie.
Ja to zawsze mam jakiegos 'farta' do tych zamowien  😵
wątek zamknięty
Anaa bo cały ten szmatoholizm jest dziwny  😁
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
23 stycznia 2011 21:24
Misia a co zamówiłaś 🙂 ?
wątek zamknięty
akzzi, no może 😉
Ja mam aktualnie szmat 12 (13sta właśnie sprzedana), z czego 2 VSD/VSS z dawnych czasów, 2 białe, a z pozostałych 8 tyram w kółko 6 (bo 1 na wylocie a 2 non stop wisi na strychu i nie chce mi się po niego iść) i i tak często mam wrażenie, że za dużo tego wszystkiego. Szczególnie przy zbiorowym praniu 😉

Ja po prostu wymieniam, jakbym miała 50 czy 60 szmat to bym chyba oszalała 😉
wątek zamknięty
juliadna zamówiłam trzy (lavender,czarny) i ten który nie przyszedl multikolder navy jakiś  wymyślny nawet do końca nie wiem co to  😉
wątek zamknięty
23 stycznia 2011 21:31
ja , jak mam na szafce 10 czapraków i wyjmowanie  z tej sterty tego jednego na jazdę, to trwa 10 min. Wszystkie na mnie się zwalają , wrzucanie ich na szafkę to jakaś masakra ... ale też mam kilka które wrzucam na kasztana i ich mi nie żal a jest kilka ulubieńców co są tylko przypisane dla mojego siwego ...

Milusia
, uda Ci isę zrobić zdjęcie lavendera ?  prosze 😀

edit; literówka i odpisanie
wątek zamknięty
Anaa ale juz tutaj poruszałam temat z Burzą (całkiem niedawno), że jak będzie własny koń to większość szmat pójdzie sobie w świat.
Ale teraz nie przeszkadza mi taka ilość czapraków i nie mam potrzeby ich sprzedawania.
wątek zamknięty
Anaa, ja mam łącznie 9 i dopiero teraz zauważam, że jest ich poprostu dużo !! Jak nie trenuję, koń się nie poci i mam jeden czaprak na miesiąc 😁
Choć zostawiłam już tylko ulubione... 🙂
wątek zamknięty
juliadna zrobie jak tylko do mnie dojdzie  😉
wątek zamknięty
ale kto mówił ze czapraki są tylko dla konia?? 😀😀 Ja tam mam taką ilość dla własnej radości 😀😀 Mogę wybierać zastanawiać się co w dziś zwierza ubiorę 😀 Mam ich zdecydowanie za dużo, ale co tam, raz się żyje 😀
wątek zamknięty
23 stycznia 2011 21:37
o to super 🙂 Nie mogę się doczekać  😁
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
23 stycznia 2011 21:38
xxagaxx, wiesz jak juz odetchniesz po kupnie siodla zawsze bedziesz sobie mogla sprawic takiego terra  😁 jak byś chciała to możesz sobie na konia zarzucić 😉 mnie to nie robi różnicy bo u mnie dopiero po 13 lutego ujrzy konia i siodło 😉
to taki heban troche tylko z wieksza iloscia pomaranczy  😜

jezeli tylko spodoba mi sie jakosc to zamiast chilli kupie fire-red. wydaje mi sie ze bedzie jeszcze ladniejszy i ciemniejszy. no i lemona oczywiście 🙂

ja dobieram czapraki adekwatnie do mojego humoru albo tego jakie bryczesy akurat na tyłek wciagne. ciesze sie ze mam wybór. tu chyba chodzi ogólnie o moją naturę. lubię mieć wybór 🙂
wątek zamknięty
croopie chociaż wiesz, które są ulubione, ja zanim dojde do takich wniosków to troche zejdzie.

Uff..myślałam, że tylko ze mną jest tak źle  😵
wątek zamknięty
juliadna ale przecież ja niedawno wrzucałam fotki lavendera

sei, ale tak szkoda, bo on taki cudny nówka sztuka w foli 😀😀 Nawet do zdjęcia szkoda mi było folię zdejmować  🤔wirek: 😁 😁

Noo i może przy kolejnym zamówieniu się skuszę, ale chwilowo cały budżet idzie na siodło 😀😀 Możliwe ze we wtorek juz będzie u mnie!!!  😅 😅 😅 😅
wątek zamknięty
23 stycznia 2011 21:45
xxagaxx wiem 🙂 tylko chciała bym zobaczyć na siwym koniu

a tak IMO on nie jest podobny (lavender) do anky hortensji ?
wątek zamknięty
23 stycznia 2011 21:47
A mówiłaś, ze swojej kiefferowej ujeżdzeniówki nigdy nie zmienisz 😁 Co Cię podkusiło ?
wątek zamknięty
A mówiłaś, ze swojej kiefferowej ujeżdzeniówki nigdy nie zmienisz 😁 Co Cię podkusiło ?

sprawdzałam dopasowanie 😉 I tak przy okazji. Ale jak wsiadłam w Anky  😍 😍 Nie umiem tego opisać, ale ja jako raczej skoczek, nigdy aż takiej przyjemności w jeżdzie w ujeżdzniówce nie miałam 😀😀 To była miłość od pierwszego jeżdżenia 😀 A co najważniejsze pasuje na mojego Łośka idealnie 😀😀
wątek zamknięty
23 stycznia 2011 21:53
no to super 😀 A ja teraz odkładam kasę bo jeśli będziesz zamawiać coś z Niemcolandii to sie chętnie dorzucę 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.