Końska rewia mody cz. V (2011)
Nirv można zawsze odpruć 😉 Ja kupiłam jednego ES gdzie ktoś te paski po prostu odpruł. Nie widać tego pod siodłem 😉
A moje szmatoholiczne zapędy zostały chwilowo ograniczone bo kupuję siodło!!!!!! 🏇 🏇 🏇 🏇 I mam aktualnie zaciesz niesamowity 😀😀
za chwilę wrzucę zdjęcie obiecanego czapraka 😉
wątek zamknięty
aga nowe siodlo jakie ? 😅
wątek zamknięty
aga masz foto zbiorowe z ebaya? 👀
wątek zamknięty
Dziewczyny jeśli któraś z was planuje jeszcze zakup czegokolwiek z obecnej kolekcji Schockomohle to radzę się pospieszyć, bo to już są resztki magazynowe. Czapraki zostało po 1-2, kantarów już praktycznie nie ma...
A Schocko odpisali nam, że już nie można domówić kolekcji 😤
wątek zamknięty
Naciau Anky salinero STS 🙂 W czymś takim to ja jeszcze nie siedziałam. Dla mnie pełen odlot.
Zairka zaraz się zrobi 😉
wątek zamknięty
Nirv, puścić luzem albo odciąć 😉 jak siodło jest dobrze dopasowane to czaprak nie ma prawa się przesuwać 🙂
wątek zamknięty
a to zamówione, czy na sprzedaz wystawiasz ?
wątek zamknięty
piękny terra mój! 😍 😍 😍 😜 😜 😜 xxagaxx, za ten czaprak to ja cię będę na rękach nosić 💃
wątek zamknięty
wszystko zamówione, zaraz pakuję i postaram się wysłać. A w tym tygodniu może uda mi się pojechać do wawy, ale będę chyba tylko 2 dni 🙁
sei a ja Ci za ten czaprak to 🤬 🤬 Bo on jest mega śliczny.. To nie jest pomarańcz.. to taki brąz łamany pomarańczem. Nie wiem jak go opisać, ale na pewno nie jest to typowy kolor.
wątek zamknięty
chilli i rosa 😜
wątek zamknięty
akzzi, nie wiem, pytam 😉 dla mnie to trochę śmieszne po prostu 😉
wątek zamknięty
Juz nie lubie reitsportklawunde musieli zapomniec czapraku dla mnie.
Ja to zawsze mam jakiegos 'farta' do tych zamowien 😵
wątek zamknięty
Anaa bo cały ten szmatoholizm jest dziwny 😁
wątek zamknięty
Misia a co zamówiłaś 🙂 ?
wątek zamknięty
akzzi, no może 😉
Ja mam aktualnie szmat 12 (13sta właśnie sprzedana), z czego 2 VSD/VSS z dawnych czasów, 2 białe, a z pozostałych 8 tyram w kółko 6 (bo 1 na wylocie a 2 non stop wisi na strychu i nie chce mi się po niego iść) i i tak często mam wrażenie, że za dużo tego wszystkiego. Szczególnie przy zbiorowym praniu 😉
Ja po prostu wymieniam, jakbym miała 50 czy 60 szmat to bym chyba oszalała 😉
wątek zamknięty
juliadna zamówiłam trzy (lavender,czarny) i ten który nie przyszedl multikolder navy jakiś wymyślny nawet do końca nie wiem co to 😉
wątek zamknięty
ja , jak mam na szafce 10 czapraków i wyjmowanie z tej sterty tego jednego na jazdę, to trwa 10 min. Wszystkie na mnie się zwalają , wrzucanie ich na szafkę to jakaś masakra ... ale też mam kilka które wrzucam na kasztana i ich mi nie żal a jest kilka ulubieńców co są tylko przypisane dla mojego siwego ...
Milusia , uda Ci isę zrobić zdjęcie lavendera ? prosze 😀
edit; literówka i odpisanie
wątek zamknięty
Anaa ale juz tutaj poruszałam temat z Burzą (całkiem niedawno), że jak będzie własny koń to większość szmat pójdzie sobie w świat.
Ale teraz nie przeszkadza mi taka ilość czapraków i nie mam potrzeby ich sprzedawania.
wątek zamknięty
Anaa, ja mam łącznie 9 i dopiero teraz zauważam, że jest ich poprostu dużo !! Jak nie trenuję, koń się nie poci i mam jeden czaprak na miesiąc 😁
Choć zostawiłam już tylko ulubione... 🙂
wątek zamknięty
juliadna zrobie jak tylko do mnie dojdzie 😉
wątek zamknięty
ale kto mówił ze czapraki są tylko dla konia?? 😀😀 Ja tam mam taką ilość dla własnej radości 😀😀 Mogę wybierać zastanawiać się co w dziś zwierza ubiorę 😀 Mam ich zdecydowanie za dużo, ale co tam, raz się żyje 😀
wątek zamknięty
o to super 🙂 Nie mogę się doczekać 😁
wątek zamknięty
xxagaxx, wiesz jak juz odetchniesz po kupnie siodla zawsze bedziesz sobie mogla sprawic takiego terra 😁 jak byś chciała to możesz sobie na konia zarzucić 😉 mnie to nie robi różnicy bo u mnie dopiero po 13 lutego ujrzy konia i siodło 😉
to taki heban troche tylko z wieksza iloscia pomaranczy 😜
jezeli tylko spodoba mi sie jakosc to zamiast chilli kupie fire-red. wydaje mi sie ze bedzie jeszcze ladniejszy i ciemniejszy. no i lemona oczywiście 🙂
ja dobieram czapraki adekwatnie do mojego humoru albo tego jakie bryczesy akurat na tyłek wciagne. ciesze sie ze mam wybór. tu chyba chodzi ogólnie o moją naturę. lubię mieć wybór 🙂
wątek zamknięty
croopie chociaż wiesz, które są ulubione, ja zanim dojde do takich wniosków to troche zejdzie.
Uff..myślałam, że tylko ze mną jest tak źle 😵
wątek zamknięty
juliadna ale przecież ja niedawno wrzucałam fotki lavendera
sei, ale tak szkoda, bo on taki cudny nówka sztuka w foli 😀😀 Nawet do zdjęcia szkoda mi było folię zdejmować 🤔wirek: 😁 😁
Noo i może przy kolejnym zamówieniu się skuszę, ale chwilowo cały budżet idzie na siodło 😀😀 Możliwe ze we wtorek juz będzie u mnie!!! 😅 😅 😅 😅
wątek zamknięty
xxagaxx wiem 🙂 tylko chciała bym zobaczyć na siwym koniu
a tak IMO on nie jest podobny (lavender) do anky hortensji ?
wątek zamknięty
A mówiłaś, ze swojej kiefferowej ujeżdzeniówki nigdy nie zmienisz 😁 Co Cię podkusiło ?
wątek zamknięty
A mówiłaś, ze swojej kiefferowej ujeżdzeniówki nigdy nie zmienisz 😁 Co Cię podkusiło ?
sprawdzałam dopasowanie 😉 I tak przy okazji. Ale jak wsiadłam w Anky 😍 😍 Nie umiem tego opisać, ale ja jako raczej skoczek, nigdy aż takiej przyjemności w jeżdzie w ujeżdzniówce nie miałam 😀😀 To była miłość od pierwszego jeżdżenia 😀 A co najważniejsze pasuje na mojego Łośka idealnie 😀😀
wątek zamknięty
no to super 😀 A ja teraz odkładam kasę bo jeśli będziesz zamawiać coś z Niemcolandii to sie chętnie dorzucę 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.