Żebrowski w roli Skrzetuskiego! AAAAAAAAA *nastolatki mdleją*
Ale jako Tadeuszek też się udał. Ogólnie równy gość.
Ogólnie równy gość.
Bo ja wiem co dobre 😎
Wciągnęłam na siebie bryczesy, wypastowałam sztyblety i dumam, czy wyjść z domu i jechać do koni, czy nie...
Skoro już jesteś ubrana to jedź, po co się będziesz przebierać. 😀
Ja jestem, ja, i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że... całą noc gadałyście o facetach 😁
To jak tylko tak w skrócie, chociaż już po temacie - długie włosy są straaaasznie obleśne i lubię Żebrowskiego 😎
bo faceci są fajni. długie włosy też są fajne. wiem, bo sama mam 😎.
Żebrowski też jest fajny... jako Wiedźmin 😁
cavaletti zasuwaj! Ja jadę za godzinę 😉
ankers a Ty dalej swoje, toż Ci tłumaczę, że długie włosy u facetów są okropne, zdecydowanie wolę np. krótkie u dziewczyn 😅 😁
A tam, u mnie całe 0* i 5cm śniegu, idealnie 😀
Długie włosy u facetów są świetne 💘
To ja chyba znam złych facetów 😉
Jak mają długie włosy to są pierońsko niezadbane! Aż się patrzeć nie da, albo kluchy, albo siano... 😂
Gdzie tu świetność?
Vana sam tłuszcz ! 🤔
My w szkole mamy takiego Jezusa z długimi włosami . 😁
EwuśCa 😂 😂
Z tym Jezusem to padłam, ale no dokładnie! 😀 Widzę że się rozumiemy 😁
No dokładnie, Jezus ma długie włosy i wcale nie jest przystojny. 😁
Ja jestem tradycjonalistką, krótkie włosy u chłopaków, długie u dziewczyn i jest dobrze. 🙂
No dokładnie, Jezus ma długie włosy i wcale nie jest przystojny. 😁
A gdyby obciął to by był i to jest cała magia 😉
Idę poszukać i zaraz Wam linka podeślę 😉
To ja chyba znam złych facetów 😉
Jak mają długie włosy to są pierońsko niezadbane! Aż się patrzeć nie da, albo kluchy, albo siano... 😂
Gdzie tu świetność?
Racja, racja. Ale jak są zadbane, czyste, lśniące, miękkie i błyszczące, to po prostu 😜
cavaletti jedź bez żadnych "ale"! 😉
Jak Żebrowski, to jeszcze musi być Domogarov. 😀 Mój obiekt westchnień we wcześniejszych latach, oczywiście w roli Bohuna. Sam w sobie taki nijaki jest.
EwuśCa powiem, że 'fuj!' 😀
Ja czasem widzę w tramwaju takiego Jezusa z dłuższymi włosami, który słucha muzyki i przy tym śpiewa na cały głos i udaje, że gra na gitarze. 😂
łe, to słabych chłopców znacie.
na przykład mój kuzyn, kiedy mnie nawiedził, wyczerpał mi, drań skończony, cały zapas odżywek do włosów. jego ciągle mycie i czesanie doprowadzało mnie do szału. najśmieszniej było, kiedy nie zdążył wysuszyć włosia przed pójściem do kina i na seansie dość intensywnie używał szczotki zgodnie z pierwotnym jej przeznaczeniem. ale włosy miał cudowne, niestety ściął, bo coś tam...
moi koledzy do swoich długich włosów podchodzą z ogromną czcią. twierdzą, że skoro dziewczyny mają zadbane długie włosy, to oni... też muszą, nie ma wyjścia. poza tym, nie oszukujmy się. jest wiele osób, które z higieną mają niewiele wspólnego, nie ważne, czy mają długie włosy, czy krótkie, chociaż przy długich jest to bardziej widoczne. takim osobom móiwmy zdecydowane nie.
to ma być Dżizas? ja mam w szkole prawdziwego Jezusa, uczy mnie chemii. uwielbiam tego pana. kiedy jest zrozpaczony brakiem jakiekolwiek wiedzy w mojej klasie, to tak fajnie opiera się o biurko i wygląda jak Jezus modlący się w ogrójcu 🙁.
EwuśCa może jakiś metal albo rock, bo zarzuca włosami. 😀 Wszyscy ludzie w tramwaju się na niego gapią. 😂
Nie wiem jak skręciłam kostkę podczas snu, pamiętam tyle, że rano chciałam się przewrócić na bok..ale ból był taki potworny...że od razu zaczęłam się drzeć.
My w szkole to mamy prawdziwego Jezusa. Długie, czarne, lekko falowane włosy. To jest Jezus.
xxflygirlxx ja też teraz zarzucam grzywką, bo taaka długa, a do fryzjera jakoś nie mogę się wybrać. 😉
Ja sobie sama tnę grzywkę, bo każdy fryzjer mi ją psuje. 👿
Domagarov fajny, fajny, ale jego syn lepszy. 😀
Ja mam jednego kolegę długowłosego, potrafi myć włosy w lodowatej wodzie [z braku ciepłej] byleby nie były brudne. 😁
i prawidłowo. kiedy byłam na żaglach nie mogłam się doczekać otwartej łazienki (jeszcze nie było sezonu), więc myłam włosy wodą ze studni. uuu, ależ orzeźwienie!
a tacy goście w autobusach są zwyczajnie śmieszni. nie to, że ja nigdy się nie wczuwam, ale pewne hamulce trzeba mieć, coby pajaca z siebie nie zrobić, a przy okazji uprzykrzyć życie resztom gości z subkultury.
najgorsi są kindermetale, toż to kpina. i to właśnie oni najczęściej mają przetłuszczone gniazdo na głowie. łe 🙁.