Kącik Małolata...:D

mils   ig: milen.ju
22 stycznia 2011 19:19
madmaddie przesadzasz, ja to wiem! 😉
Jestem głupia. Tak, stwierdzam, że jestem straszną idiotką. Siedzę na stronach sklepów jeździeckich i przeglądam co i po jakich cenach mają (kantary, lonże, pasy do lonżowania itp.), żeby już się przymierzać do kupienia. Tak przeglądam i przeglądam i dopiero teraz zdałam sobie sprawę, ze przecież nawet nie wiem czy uda mi się załapać do tej fajnej stajni, nie wiem przecież czy Rzęsę dostanę, a już przymierzam się do kupowania sprzętu... 😵 Przecież to jest chore podejście...?

PS. Już tylko 20 stron i będzie 300! 😎
mils nie martw się, miałam identycznie 😉
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 19:21
nie przesadzam. pippi wam potwierdzi jak tu zawita.
ta płukanka to różnie. jeśli kupisz zwykły sok w aptece, to myjemy włosy zwykłym szamponem(dziecięce są najdelikatniejsze), potem spłukujemy, na to wmasowujemy rozcieńczony sok, trzymamy chwilę i spłukujemy. ale nie jestem pewna, bo dawno nie stosowałam, zapytam jutro babci i w poniedziałek napiszę pw. 😉
Będę wdzięczna.  :kwiatek:
aj tam, e tam. na każdego przyjdzie pora, dziubaski  😎. a jeśli nie przesadzacie i faktycznie jest tak źle, choć średnio w to wierzę, to, no cóż... każda potwora ma swego amatora  😁. więc Was też ktoś kiedyś dopadnie.
22 stycznia 2011 19:23
idziosława to już zaczyna być moja obsesja! W stajni godzinę siedziałam i myślałam w jaki to sposób będą ją zajeżdżać, bo nie chcę żeby zrobili coś nie tak, bo przecież "to mój koń jest! 😀iabeł:"... To zdecydowanie nie jest normalne... 🤔wirek:
Ogólnie to myślę, że trzeba mieć dystans do samej siebie. Osobiście doskonale wiem, co jest we mnie "złego", ale kiedy czasem tak ogólnie spojrzę na całą siebie, to stwierdzam, że ogólnie nie jest ze mną aż tak źle. 😉 Także madmaddie weź też tak czasem na siebie spójrz i pomyśl, ze naprawdę nie jest tak źle jak ci się wydaje!
mils ale tak będzie 😉 Pewnie po prostu myśl o tym że Rzęsa będzie "twoja" powoduje że zaczynasz już wszystko planować, chcesz żeby wszystko było jak najlepiej. Jak dla mnie to nie jest jakieś bardzo złe.
22 stycznia 2011 19:28
idziosława o, jak tak będzie to chyba będę wam przez kilka stron nawijała o tym, jaka to ja jestem szczęśliwa, aż wreszcie będziecie miały mnie dość i mnie wygonicie. 😁 Btw jest jeszcze opcja, ze dostanę innego konia, co nie zmienia faktu, że i tak będę najszczęśliwszą osobą na tym świecie. 😀
mils nie wygooonimy Cię, ja lubię jak ktoś jest szczęśliwy.
To jest szczęście:
Troszke źle mi się zmniejszyło, truudno.
22 stycznia 2011 19:32
idziosława bardzo ładne szczęście! 😉
madmaddie   Życie to jednak strata jest
22 stycznia 2011 19:33
mils możesz nawijać, miło poczytać że komuś coś się udaje 🙂
W sensie że ja? Prooszę Cię, wyglądam jak ufolud.
no cóż, ja chyba mam spore mniemanie o sobie. czasami aż mi głupio 🙁.
i myślę, że temu panu prócz dość przeciętnej urody mam dość dużo fajnych rzeczy do zaoferowania.

mils, plan jest najważniejszy 😎. zawsze przy pracy z koniem wszystko sobie układam, staram się przemyśleć każdą jazdę i wiedzieć, co chcę na niej osiągnąć. tylko, kufa, niech albo napada śniegu, albo ziemia rozmarznie, bo jazda na kole o średnicy 10 metrów raczej... nie, raczej nie...
To jest szczęście:

😀
xxflygirlxx jeśli to ty, to jesteś śliczna  😍
Nie, to nie ja.  😉
Ale moja kuzynka-przyjaciółka, najlepsza osoba pod słońcem.

A jakie zdjęcie z bratem znalazłam:

Około 8 lat temu. Dawno nie miałam takiego przedziałka.  😁
To powiedz jej, że jest śliczna 😉
Ja takich szczęśliwych zdjęć mam dużo, tylko moje miny na nich są cenzuralne.
22 stycznia 2011 19:38
xxflygirlxx też jakie ładne szczęście. 🙂 Ja może kiedyś wstawię swoje? 👀
ankers plan zabierania się z motyką na słońce też? 😁 Raczej nie...
idziosława powiem i dziękuje w jej imieniu.  :kwiatek:
mils ładne, bo wtedy ze mną była, to się cieszyła.  😁
mils wstawiaj, tu i teraz !  😀iabeł:
22 stycznia 2011 19:43
idziosława nie mam teraz swojej radości. 😀 Znaczy, mam taką małą, skromną, ale ja jestem raczej niecenzuralna ze swoim uśmiechem...
.
Ja znalazłam swoją radość. Nie skaczącą, ale zawsze. 😀
xxflygirlxx ładnie, ładnie ! 😅
Tylko co Ty tam trzymasz? ;>
Czapeczke urodzinową. 😀
nie ma to jak posiedzieć przy leszczu  😎

dopiero przy oglądaniu zdjęć po powrocie do domu zobaczyłam, że tam była taka łódka. o mamo, wiosny chcę!
22 stycznia 2011 19:59
xxflygirlxx aleś ty ładna! 🙂
Ja wam dwam dwa szczęścia, bo oba są bardzo skromne...:

Ja mam chyba tylko jedno jakies moję choć trochę uśmiechnięte zdjęcie. Aczkolwiek tutaj drzewo uśmiecha się bardziej ode mnie, no ale cóż.  🤣
potwierdzam słowa madmaddie
przecież czapraki eskadrona nie trwają wiecznie w sklepach  😁
takie jest moje podejście, za każdym razem... 😂

mils nieważne, że skromne, ważne, że jest! I dziękuję za komplement, podwyższasz mi samoocenę.  :kwiatek:
pippi mam to samo, tylko że ja nie kupuję (jeszcze), najpierw obiektyw, później końskie rzeczy. Chociaż jeden komplet czaprak+owijki juz mam.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się