Wszystkie moje uwiązy eskadrona wyglądają gorzej niż sizal, ja na nie po prostu nie mam słów, uwiąz York za 15zł w życiu mi się po roku nie wystrzępił a te po pierwszym praniu nadają się do ŚMIECI. W tym roku się zaparłam i kupiłam sam kantar a uwiąz dosztukuje.
Uwierz mi, że uwiązy powinny. 30zł za badziew który nie wytrzymuje pierwszego prania a karabińczyki rozpinają się same jak koń głowę podniesie. Ale teraz zapięcia nowe mają widziałam.
Wiem, miałam chyba 2 uwiązy i jeden skończył na dnie śmietnika, drugi oddałam za darmo koleżance byle tylko się go pozbyć 🙂 edit: Ale ładne są skubańce 😎
chilli to jest obłęd Masz rację 😜 przez neta taki sobie ale na żywo można się zakochać! Ja się muszę ograniczyć mocno bo podczas 4 dni wpadły mi 3 czapraki i jeden komplet owijek 🤔wirek:
piannisima 90zl ?! 🤔 kto to takie cudo ci sprzedał ? 😍 . Do mojej kolekcji leci poczta już coriander PD, i orzymierzam się do zakupu polopadu moon'owego... A jaką mam chrapke na choco... Tylko chciałabym tanio... Do 70 zł a taki trudno znaleźć 😉 .
Aaaaaaa dziewczyny zobaczcie jakie cuda minerwa sprzedaje 😍 . Kupię od niej albo choco albo lightblue albo.... Jakiegoś euro 😉 . Jak myślicie który euro pasowalby do srokatego?
Kamita, nie wiem jakie kolorki lubisz. na pewno ładnie by mu było w granatach, brązach i niektórych odcieniach niebieskiego (w ocean bym widziała błanka)
Dziewczyny do srokacza typowej biało czarnej krowy, to lepiej lightblue cotton czy choco? Rozważam dla siebie prezent na dzień singla i kupuje od Minerwy :kwiatek: .
pokaż krowe 😉 czasem rozmieszczenie łat ma znaczenie. vissenny łaciuch chyba nosi choco i fajnie wygląda 🙂 były gdzieś zdjęcia. ale w lightblue zaryzukuje ze moze byc lepiej (chociaz nie lubie blekitow!) 🙂 dzień singla? dobrze wiedzieć! usprawiedliwię część moich zakupów 😀iabeł:
a ma ktoś może fotki tego niebieskiego [royalblue chyba się nazywa] i zielonego cottona z kolekcji limited ? Na szmatoholikach znalazłam tylko petrola limited, a reszty nie ma, a ładne się wydają :kwiatek: