Końska rewia mody cz. V (2011)

Wszystkie moje uwiązy eskadrona wyglądają gorzej niż sizal, ja na nie po prostu nie mam słów, uwiąz York za 15zł w życiu mi się po roku nie wystrzępił a te po pierwszym praniu nadają się do ŚMIECI. W tym roku się zaparłam i kupiłam sam kantar a uwiąz dosztukuje.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
22 stycznia 2011 10:19
Mnie i tak nic nie zniechęci do kupowania tych szmatek  😁
wątek zamknięty
Uwierz mi, że uwiązy powinny. 30zł za badziew który nie wytrzymuje pierwszego prania a karabińczyki rozpinają się same jak koń głowę podniesie. Ale teraz zapięcia nowe mają widziałam.
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 10:37
Wiem, miałam chyba 2 uwiązy i jeden skończył na dnie śmietnika, drugi oddałam za darmo koleżance byle tylko się go pozbyć 🙂
edit:
Ale ładne są skubańce 😎
wątek zamknięty
To ja Wam pokaże moje skromne czapraczki i derki... Do czapraków dojdzie jeszcze lavender i może cotton choco
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 10:43
Fajna kolekcja 🙂 kocham konika nici  😍
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
22 stycznia 2011 10:52
chilli mi się podoba  😵 nienawidzę siebie!  😵 teraz to juz naprawde mam nadzieje ze nowa kolekcja bedzie paskudna... uzupelnie stara...  😵
wątek zamknięty
ja nienawidze czerwieni, ale chilli to jest obłęd  😜
wątek zamknięty
pianissima2003  Super kolekcja derek ! Szczególnie podoba mi się Derka niebiesko brązowa  💘 Gdzie kupiłas ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
na rv za 90 zł prawie nówke  😁
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 10:57
chilli to jest obłęd
Masz rację  😜 przez neta taki sobie ale na żywo można się zakochać!
Ja się muszę ograniczyć mocno bo podczas 4 dni wpadły mi 3 czapraki i jeden komplet owijek 🤔wirek:
wątek zamknięty
Tą drugą ( czarno szarą, chyba ) też ?  😁
wątek zamknięty
piannisima 90zl ?! 🤔 kto to takie cudo ci sprzedał ? 😍 . Do mojej kolekcji leci poczta już coriander PD, i orzymierzam się do zakupu polopadu moon'owego... A jaką mam chrapke na choco... Tylko chciałabym tanio... Do 70 zł a taki trudno znaleźć 😉 .

Aaaaaaa dziewczyny zobaczcie jakie cuda minerwa sprzedaje  😍 . Kupię od niej albo choco albo lightblue albo.... Jakiegoś euro 😉 . Jak myślicie który euro pasowalby do srokatego?
wątek zamknięty
nowe cudenka - na razie obfocona tylko część 🙂🙂

slate black vs
light cord OCEAN vs i dr (na żywo kolor obłędny)
light cord heban vs i dr
heavy cord OCEAN vs i dl

wątek zamknięty
pianissima2003, dwie derki bym Ci ukradła, jaki masz rozmiar niciakowego olive?
wątek zamknięty
No cudeńka ... Tez zastanawiam się nad kupnem któregos z czapraków ... tylko nie wiem jaki może pasować do bułanej kalczki ...  😍
wątek zamknięty
a vs czy dl szukasz?
wątek zamknięty
Burza pony  😵 i to za mała jest mi na konia... ale trzymam ja bo mi sie podoba... albo ja przerobie na trengowke, albo bedzie tylko na nery zarzucana  😁
wątek zamknięty
minerwa  - vs  😉
wątek zamknięty
Tą drugą ( czarno szarą, chyba ) też ?  😁

nie, ta w equishopie, ale tez jakos tanio bylo
wątek zamknięty
Kamita, nie wiem jakie kolorki lubisz.
na pewno ładnie by mu było w granatach, brązach i niektórych odcieniach niebieskiego (w ocean bym widziała błanka)

fajnie tez może być w takich:
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
22 stycznia 2011 11:43
Minerwa - ten Ocean to podobny chyba do Anky Cobalt ?

[img]http://re-volta.pl/galeria/img/27213[/img]
wątek zamknięty
w sumie tak, ale jest ciut ciemniejszy i bardziej stonowany
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 14:47
na reitforum jest dralon lavender XL i dralom chocochippink L jakby ktoś tam chciał wiedzieć 😉 i dralon fango M.
wątek zamknięty
Dziewczyny do srokacza typowej biało czarnej krowy, to lepiej lightblue cotton czy choco? Rozważam dla siebie prezent na dzień singla i kupuje od Minerwy  :kwiatek: .
wątek zamknięty
SrokateSzczęście, kiedy jest dzień singla ?? 😁
wątek zamknięty
22 stycznia 2011 15:51
pokaż krowe 😉 czasem rozmieszczenie łat ma znaczenie. vissenny łaciuch chyba nosi choco i fajnie wygląda 🙂 były gdzieś zdjęcia. ale w lightblue zaryzukuje ze moze byc lepiej (chociaz nie lubie blekitow!) 🙂
dzień singla? dobrze wiedzieć! usprawiedliwię część moich zakupów  😀iabeł:
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
22 stycznia 2011 16:04
Srokate Szczęście bierz choco! 🏇
wątek zamknięty
croopie, sei 15 lutego. Mój kolega obchodzi  😁
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
22 stycznia 2011 16:30
a ma ktoś może fotki tego niebieskiego [royalblue chyba się nazywa] i zielonego cottona z kolekcji limited ? Na szmatoholikach znalazłam tylko petrola limited, a reszty nie ma, a ładne się wydają :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.