Oł noł, miałam dokładnie tego fair playa i szybko sprzedałam -w ogóle mi się nie podobał na Dzionku! Nie wiem czy nie skuszę się na polopad flax , o ile jest jeszcze do dostania?
pianissima2003 no właśnie większość mam takich widocznych i stwierdziłam ze może coś spokojniejszego wreszcie 😉 i przy okazji (wcześniej nie miałam okazji) świetnie Twój siwy w derce nici smurf 😍
aga gdzie Ty chcesz jeszcze dostac polopad flax 👀 ja na swoje uzywke dlugo polowałam 👀
Dzionka polopd flax jest obłedny!!! kolor jest piękny! o ile kolor cottona jest bardziej pomaranczowy niz zolty o tyle polopad jest naprawde szał! :kwiatek:
doszedł dzisiaj walnut impuls i musze powiedziec WOW 😲niespodziewalam sie ze mnie tak zauroczy 😜
Zawsze jak wchodzę do KRM to widzę post Zairki, o treści "właśnie doszedł xxxxx, jest cudowny!!!" 😁
Zazdroszczę tylu szmatek 😜
Fin ale to tylko dla tego że dawno Cie nie było a wróciłaś akurat jak wpdłam w zakupowy szał 😡 ja mam ograniczona ilość szmat kupiłam w tym msc 5 ale sprzedalam tez 3 😉
tyle że ten lemon exclusive sporo sie rozni od kolekcyjnego lemona praktycznie tak samo jak petrol exclusive od petrola starego 😉 Dzionka gelb jest z kolekcji toffee/gelb, yellow z kolekcji nightblue/monn a jeszcze lemon z kolekcji olive/lemon 3 rozne żółcie- najładniejszy według mnie gelb 😉
Puma ale Ty już pojechałaś 😀😀 Jak gdzieś dostaniesz Mouse-terra-ivory to daj znać bo ja mam mega chrapkę na niego od dłuższego czasu tylko absolutnie nigdzie go nie ma!!
tylko puma te pady niewiele wspólnego z żółtym mają 😁 lemon exclusive podoba mi się bardziej od kolekcyjnego. gelb jest dla mnie przereklamowany. zupełnie do mnie nie trafia.
Mia , czy lamówka Twojego opala nie jest przypadkiem w kolorze 'hawana' 🙂 (jaki rym 😂 ) bo chcę kupić nauszniki do mojego granatowego,który ma lamówke właśnie w tym kolorze 😉