xxxagaxxx, wiem. ze mnie takie bezguście 😂 ale żółty musi być żółty. radosny. wyrazisty 💃
jak będę miała przypływ gotówki to coś czuję że zamówię jeszcze tego lemona exclusive. jest to właśnie taki żółty jak być powinien 🙂 jeżeli nowa kolekcja będzie w takich kolorach jak ktoś tu 'rzucił' to jedynie szary wchodzi w grę. a pewnie i na niego z różową lamówką się nie skuszę.
i druga sprawa... a mianowicie. Zostawic czy sprzedac... co prawda wystawilam go na sprzedaz ale jakos mam mieszane uczucia. Do tego kompletu mam jeszcze nauszniki(ale ruda marchewa ma zdecydowanie za duuuuze uszy xD )
Jak nazywa się ten kolor drugi od prawej, podobny do Eskadrona nougata? kawowy / fungi (39)?
Hej, mam te owijki- są podobne ale nie identyczne, ale b. b. podobne i np. jak na mój gust to pasują. ja mam nugata impulsa i wg. mnie wygląda to dobrze.
a mi się podoba, nie wszystko musi być tak jaskrawe, żeby konia było widać z kilometra. Jest spokojnie ale z klasą 🙂
Dokładnie - jak dla mnie elegancko. Ja już wyszłam z fazy oczojebnej (mam limegreen i gelb) za to teraz doceniam elegancję. Nie zawsze mam ochotę, żeby czaprak pierwsze skrzypce grał. Jak dla mnie taka zieleń super- szczególnie na kaszta - zielony to kolor dla rudych.
natt z klasą ładnie, ja też mam mieszane uczucia, z jednej strony nie wszystko musi być jaskrawe, ale z drugiej możnaby było zapełnić szafę czymś ładniejszym 😉 . Ja ostatnio kompletnie szaleję na punkcie polopadu coriander 😍 . Po prostu się zakochałam ... I jeszcze ANKY hortensia i brillant iceblue/mocca 💘 . O boże ja oszaleję przez ten szmatocholizm 🤔wirek: .
ma ktoś adres zagranicznych szmatoholików? potrzebuje najbardziej tych z anky, a generalnie i eskadrona i euro stara jakl by ktoś podrzucił to bym była wdzięczna bardzo! :kwiatek:
natt92, moim zdaniem w słońcu zmienisz zdanie na temat tego czapraka 😉 Na tym zdjęciu, w tej aurze, na brzydkim szarym niebie wygląda okropnie, smutno, źle. Przy ładnej pogodzie będzie pięknie 🙂