galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Zdjęcie super i koń bardzo ładnie się prezentujący, więc wrzucam, ale tym kadrowaniem to naprawdę położyłaś sprawę na amen 🙁 Jeśli chcesz usunąć kiepską minę, to wystarczy rozblurować twarz, albo w ostateczności uciąć jeźdźca, ale na wysokości szyi, a nie biustu. Zdjęcie wyszło jamnikowate tragicznie... Szkoda.

Widzę, że nie ma zdjęcia w szmatoholikach derki aqua/brown/white, wiec postanowilam pokazac, nie wiem czy się nada:
Rude w aqua:
pianissima mi się bardzo podoba, i derka i koń.  😍
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
16 stycznia 2011 10:24
pianissima, a masz jakieś z głową? zdjęcia bardzo ładne, tylko troszkę dziwnie obcięte. 😉
Popieram Felinke 🙂 Nie podoba mi się ucięcie a pomijając to to ładne
niestety glowy nie chce pokazywac gdzy tam mialam czape wlozona i kask i to dopiero paskudnie wyglada 😉 ale w szmatoholikach sa zdjecia bez glowy i jest ok 😉
To nie jest pierwsze zdjęcie bez głowy, nie każdy ma ochotę pokazywać swoją (bądź też nie swoją) twarz. Zdjęcia ładne, dobrej jakości, wszystko widać wiec są jak najbardziej ok 😉😀
jett   success is the best revenge
16 stycznia 2011 11:50
Mnie też się bardzo podobają  😉 A przecież to galeria szmatek, nie ludzkich twarzy  🙂
16 stycznia 2011 13:34
zgadzam się, zdjęcia są bardzo ładne i widać na nich to co ma być widoczne, ale zdjęcie z głową mogłoby być jeszcze lepsze. 😉 ale nie czepiam się, bo Aga ma w sumie rację, nie każdy chce pokazywać swoją twarz 😉
to jak xxadzexx sie podobaja to musi byc ok 😀iabeł: dziekuje dziewczyny  :kwiatek:
+
Ciemny kasztan w Eskadronie cotton Petrol:

lub

Może być? 😉
Tristia, drugie foto przeidealne 😀 😀 ładnie mu🙂
Mi się bardzo podoba 🙂 Spokój w tle, czaprak bardzo dobrze widoczny 🙂
ło jezu wyszłam za speca  😂 😂

Trista oba są bardzo dobre 😉
Jakie ładne dziś foteczki wstawiacie  💘
pianissima, szczególnie pierwsze foto przypadło mi do gustu  😉
Tristia, drugie ładne  🙂 Nie zamknął oczu  🙂
ło jezu wyszłam za speca  😂 😂

Nie wiem jakim cudem  😎
+
Wstawiam jeszcze stone grey, mozliwe ze te wam nie przypadna do gustu ale zaryzykuje  😎
edit: na jednym usunela swoja buzie bo glupio wyszlam  😵 ale ja zawsze jak jezdze to brzydko wygladam  😫
16 stycznia 2011 15:06
Pianissima, piękny koń. Mi podoba się pierwsze i trzecie, chociaż do bycia ekspertem mi daleko  😎
Livia   ...z innego świata
16 stycznia 2011 15:08
pianissima, jak dla mnie pierwsze jest ok 🙂

Tristia, oba super!🙂
No ja nie mówię ,że musi być z głową tylko może by się dało jakoś ładnie uciąć 🙂 Tristia drugie bardzo ładne  🙂
No to lux 😉
A pianissimy zdjęcie pierwsze bym wybrała.
+ pierwsze po tuningu, ale zdjęcie roku to to nie jest :|
My przy okazji uwieczniania kąpieli błotnych Dzika mamy zdjęcia ES sesame/white/peackock

Anderia   Całe życie gniade
16 stycznia 2011 18:00
Kurczę jak tak patrzę na te zdjęcia to nie chce mi się wierzyć że dziś jest środek stycznia 😲
żeby nie było offtopu, pierwsze zdjęcie lepsze 🙂
Wrzucone, a gnojowisko spróbowałam trochę unieszkodliwić 😉

Nadają się?? Niestety ale okolica u nas aktualnie nie wygląda najlepiej;/;/ Więc sama mam mieszane uczucia co do tych fot.

equi.dream pierwsze byłoby idealne, szkoda ze ciut od  dołu robione. Ale jak najbardziej się nadają 😉
aga i ty "spec od fotek" sie jeszcze pytasz  😂  Moim zdaniem sie nadaja. dralon boski  😎
Anderia   Całe życie gniade
16 stycznia 2011 18:03
No pewnie że się nadają! 🙂
xxagaxx, zdjęcia byłyby super, ale nieestetycznie wygląda koń , no sory, na gnoju stojący  🤔
no właśnie ja jako samozwańczy spec powinnam wstawiać bardzo dobre foty, a te gnojowisko pod nogami mojego konia ciut mnie denerwuje. Ale z na tych zdjeciach to tylko Cobalt mój wiec już nie mam opcji poprawienia ich 😉
cieciorka   kocioł bałkański
16 stycznia 2011 18:07
skąd! brudne podłoże i jakiś krzak mu z tyłka wyrasta 😉

bardzo pasuje mu cobalt
A może spróbujemy Edki poprzeklejać na lepsze tła, hm? 🙂 Naprawdę fajne te derki i Edzio .
xxagaxx, zdjęcia byłyby super, ale nieestetycznie wygląda koń , no sory, na gnoju stojący  🤔

tak u nas zawsze wygląda po wywalaniu, dopiero później jest to trochę obmiatane, wiec już jak dla mnie decyzja zarządzającej galerią czy będą czy nie. Bo Dralonów na pewno innych fot nie będzie.

I od razu mówię ze nie mam ciśnienia, wstawiam bo mnie o to proszono. A czy będą czy nie naprawdę nie ma znaczenia.

Azbuka jak dla mnie droga wolna 😀😀 PS rządzi  😁 😁
+
kodusiowata ja też nie mogłam uwierzyć, więc pomknęłam nad rzekę żeby to wykorzystać 😉
derkowe nie jest katalogowe, ale dobrze oddaje kolor
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się