Zdjęcie super i koń bardzo ładnie się prezentujący, więc wrzucam, ale tym kadrowaniem to naprawdę położyłaś sprawę na amen 🙁 Jeśli chcesz usunąć kiepską minę, to wystarczy rozblurować twarz, albo w ostateczności uciąć jeźdźca, ale na wysokości szyi, a nie biustu. Zdjęcie wyszło jamnikowate tragicznie... Szkoda.
Widzę, że nie ma zdjęcia w szmatoholikach derki aqua/brown/white, wiec postanowilam pokazac, nie wiem czy się nada: Rude w aqua:
niestety glowy nie chce pokazywac gdzy tam mialam czape wlozona i kask i to dopiero paskudnie wyglada 😉 ale w szmatoholikach sa zdjecia bez glowy i jest ok 😉
To nie jest pierwsze zdjęcie bez głowy, nie każdy ma ochotę pokazywać swoją (bądź też nie swoją) twarz. Zdjęcia ładne, dobrej jakości, wszystko widać wiec są jak najbardziej ok 😉😀
zgadzam się, zdjęcia są bardzo ładne i widać na nich to co ma być widoczne, ale zdjęcie z głową mogłoby być jeszcze lepsze. 😉 ale nie czepiam się, bo Aga ma w sumie rację, nie każdy chce pokazywać swoją twarz 😉
Jakie ładne dziś foteczki wstawiacie 💘 pianissima, szczególnie pierwsze foto przypadło mi do gustu 😉 Tristia, drugie ładne 🙂 Nie zamknął oczu 🙂 ło jezu wyszłam za speca 😂 😂
+ Wstawiam jeszcze stone grey, mozliwe ze te wam nie przypadna do gustu ale zaryzykuje 😎 edit: na jednym usunela swoja buzie bo glupio wyszlam 😵 ale ja zawsze jak jezdze to brzydko wygladam 😫
no właśnie ja jako samozwańczy spec powinnam wstawiać bardzo dobre foty, a te gnojowisko pod nogami mojego konia ciut mnie denerwuje. Ale z na tych zdjeciach to tylko Cobalt mój wiec już nie mam opcji poprawienia ich 😉
xxagaxx, zdjęcia byłyby super, ale nieestetycznie wygląda koń , no sory, na gnoju stojący 🤔
tak u nas zawsze wygląda po wywalaniu, dopiero później jest to trochę obmiatane, wiec już jak dla mnie decyzja zarządzającej galerią czy będą czy nie. Bo Dralonów na pewno innych fot nie będzie.
I od razu mówię ze nie mam ciśnienia, wstawiam bo mnie o to proszono. A czy będą czy nie naprawdę nie ma znaczenia.