Kącik Małolata...:D

fin, miło mi  😁

a propos włosów, to moje zmasakrowałam w maju/czerwcu tamtego roku: samodzielne tlenienie na zielonej szkole  :emot4:

EDIT: takie miałam jak byłam mała  😜

Przepiękne 😜 To ja sobie od roku farbuję na różne odcienie, żeby mieć podobny kolor do tego z Twojego zdjęcia, a Ty swoje niszczysz... nieładnie 😁

Minę na tym zdjęciu masz pt "zaraz coś zbroję 😀iabeł:"
madmaddie   Życie to jednak strata jest
14 stycznia 2011 14:00
ja bym chciała mieć brązowe, lekko falowane, o jakbym chciała.
niemiłek super, super włosy!
ja bym chciała mieć brązowe, lekko falowane, o jakbym chciała.

Mogę dać Ci swoje - są właśnie takie 😉 a do tego bardzo bardzo gęste 😉
to zdjęcie w avatarze jest dzisiejsze i mam na nim utlenione do połowy z 10 cm odrostem  😎

a mina... no cóż, jakiś kolo kazał mi stanąć koło wielkiego krzesła, trzymać koszyk z pomarańczami przed jakąś denną fototapetą, to co się dziwić  😀iabeł:
Mam jedno fajne zdjęcie z dzieciństwa - jak w 98' roku siedzę na koniku bujanym w pokoju 😉 Pozostałych jakoś nie lubię oglądać, bo ogólnie nie przepadam za jakimikolwiek zdjęciami, na których jestem 🤣
14 stycznia 2011 14:06
ja też nie lubię. od zawsze byłam brzydkim zdjęciem, lubię jedno w gumiakach przy garbusie, ale gdzieś je zgubiłam
od zawsze byłam brzydkim zdjęciem

😂

Ja podobno byłam ślicznym dzieckiem, ale ponieważ patrzę na siebie od zawsze bardzo krytycznie, to wcale jakoś tej "ślczności" nie widzę na zdjęciach 😉
ja też wyrażałam niechęć do zdjęć  :nunchaku:

14 stycznia 2011 14:14
przepraszam za to 'byłam zdjęciem' za szybko napisałam i nie przeczytałam 😡
posty mi się nie chcą edytować
Co się dzieje, kiedy wyjdzie 1 na półrocze?
Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało...  😵
Krupnik no chyba trzeba się wziąć mocno w kupę w drugim sem 😉

Ja miałam kiedyś włosy do kolan!  😜
Krupnik., a nie da rady poprawić?
madmaddie, e tam, nie przepraszaj :kwiatek: przynajmniej wyszło wesoło, a i tak każdy wie o co chodzi 😀

niemiłek, ile lat różnicy jest między tymi zdjęciami, które wstawiłaś?

Vana, pokaż fotkę 😜
Krupnik.- I don't know.

Nigdy mi się to nie zdarzyło.
Ale zapytaj się czy nie można poprawić, tak jak radzi niemiłek

Co do historyjek o nauczycielach :
Kiedyś rozmawiałam sobie na lekcji...oczywiście 'na temat'.
Po czym nauczyciel powiedział : Dominika, nie gadaj ! Napiszesz wypracowanie.
Na koniec lekcji poszłam do niego zapytać się jaki ma być temat tego wypracowania, on do mnie : Wyjdź stąd.
Taki fajny był...ale jakaś babka przyszła na jego miejsce. 😕
fin nie mam odwagi się tutaj ukazywać  😁
niemiłek, daliasta, nie da... Do dziś trzeba było wystawić oceny. Znaczy, dała mi do napisania kartkówkę, szkoda tylko, że sprzed 2 działów...  🤔
Śliczne byłyście jako maluchy!teraz też 🙂
Ok, teraz ja,tylko proszę głośno się nie śmiać,byłam pulchniutka 😂

Krupnik a co to za przedmiot? 😉
U nas jeśli dostaniesz buta na semestr to musisz zdać półrocze, tzn napisać wielki spr z całego semestru i musisz mieć bodajże 60 (?) % (ale to też zależy od nauczyciela). A jak nie zdasz, to w sumie niewiem  🤔wirek:

Florcik ja jak byłam mała byłam taki pulpet  😂 że aż trudno uwierzyć, że wyrosłam z tego. Kiedyś wrzucę  😂

Ze wczesnego dzieciństwa nie mam zdjęć. Mama mówiła, że nie robiła bo wyglądałam okropnie od uczulenia  🙄
Krupnik- o zagrożeniach trzeba informować bodajże 2  tygodnie przed wystawianiem ocen.
A jakie wgl. masz oceny z tego przedmiotu ?
Matematyka, a jakże.
Oceny? Bodajże 5, 1/1, 1/1, 3, 1 i coś jeszcze chyba 'lepszego niż 1'.

edit: poimformowana o tym byłam, ostatni test napisałam na piękną 3. Wiecie co jest najgorsze? Ta myśl, że to tylko i wyłącznie moja wina, że niby mi zależało podciągnąć, ale coś za mało...  🙄
J mam z matmy 2+...tragedia.
Ale te koła to ze sprawdzianu ?
5 z kartkówki, dwie jedynki poprawione na jedynki to z testu, 3 z testu, 1 z kartkówki dzisiejszej...
łeeeej tam, Krupniku. uczeń bez karabinu jest jak żołnierz bez pały... czy coś takiego.
odrobisz to w następnym półroczu 😉. teraz ciesz się feriami.
Krupnik powinna cię powiadomić 2 tygodnie wcześniej, że musisz przygotować sie do testu/kartkówki.

ankers- uczeń bez pały, to jak żołnierz bez karabinu. 😀
Krpupnik. witaj w klubie, też miałam 1 na półrocze z matmy. 😉
Dzięki za słowa pocieszenia. Jednak okropnie się tym załamałam... Nie wiem, kilka lat temu miałam szóstki z matematyki, a teraz?  😵 Do tego nie ma opcji żebym jechała na zimowisko. Żeby było więcej czasu to może bym coś wskórała, ale lekarz [który musi cośtam podpisać] jest do 17, a na 18.30 mam już oddać wypełnioną kartkę. Pięknie... 🙄
A ja poprawiłem geografie !  😅

Krupnik. nie martw się .  😉
JES JES JES. Nie wiem jak, ale przekabaciłam ją. Lecę do lekarza.  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się