to zdjęcie w avatarze jest dzisiejsze i mam na nim utlenione do połowy z 10 cm odrostem 😎
a mina... no cóż, jakiś kolo kazał mi stanąć koło wielkiego krzesła, trzymać koszyk z pomarańczami przed jakąś denną fototapetą, to co się dziwić 😀iabeł:
Mam jedno fajne zdjęcie z dzieciństwa - jak w 98' roku siedzę na koniku bujanym w pokoju 😉 Pozostałych jakoś nie lubię oglądać, bo ogólnie nie przepadam za jakimikolwiek zdjęciami, na których jestem 🤣
Ja podobno byłam ślicznym dzieckiem, ale ponieważ patrzę na siebie od zawsze bardzo krytycznie, to wcale jakoś tej "ślczności" nie widzę na zdjęciach 😉
Nigdy mi się to nie zdarzyło. Ale zapytaj się czy nie można poprawić, tak jak radzi niemiłek
Co do historyjek o nauczycielach : Kiedyś rozmawiałam sobie na lekcji...oczywiście 'na temat'. Po czym nauczyciel powiedział : Dominika, nie gadaj ! Napiszesz wypracowanie. Na koniec lekcji poszłam do niego zapytać się jaki ma być temat tego wypracowania, on do mnie : Wyjdź stąd. Taki fajny był...ale jakaś babka przyszła na jego miejsce. 😕
U nas jeśli dostaniesz buta na semestr to musisz zdać półrocze, tzn napisać wielki spr z całego semestru i musisz mieć bodajże 60 (?) % (ale to też zależy od nauczyciela). A jak nie zdasz, to w sumie niewiem 🤔wirek:
Florcik ja jak byłam mała byłam taki pulpet 😂 że aż trudno uwierzyć, że wyrosłam z tego. Kiedyś wrzucę 😂
Ze wczesnego dzieciństwa nie mam zdjęć. Mama mówiła, że nie robiła bo wyglądałam okropnie od uczulenia 🙄
Matematyka, a jakże. Oceny? Bodajże 5, 1/1, 1/1, 3, 1 i coś jeszcze chyba 'lepszego niż 1'.
edit: poimformowana o tym byłam, ostatni test napisałam na piękną 3. Wiecie co jest najgorsze? Ta myśl, że to tylko i wyłącznie moja wina, że niby mi zależało podciągnąć, ale coś za mało... 🙄
Dzięki za słowa pocieszenia. Jednak okropnie się tym załamałam... Nie wiem, kilka lat temu miałam szóstki z matematyki, a teraz? 😵 Do tego nie ma opcji żebym jechała na zimowisko. Żeby było więcej czasu to może bym coś wskórała, ale lekarz [który musi cośtam podpisać] jest do 17, a na 18.30 mam już oddać wypełnioną kartkę. Pięknie... 🙄