Sigma, to co było na końcu już szczególnie serduszko przypominało. :P
Zuziasta Sprzedałaś już Dancera ? ;O
taaa nie przypominalo bo sie wam zachcialo zlamanego serca hahah pierwsza wersja byla znosna :P
A czemu nie stoisz juz w połchowie ? 😀
HORSES_, nie wyrabiałam się ze szkołą, dojazdami (półtorej godziny w jedną stronę jechałam). 😉
Zuziasta, to teraz masz tylko to rude i na hipo stoicie? 🙂
ba! rude najlepsze😉
oczywiście 😎
Zuziasta- śliczna kobyłka, wpraszam się na odwiedziny :kwiatek:!
A zapraszm. 😉
Dzisiaj nie leżałam! 😅
Dziewczyny potrzebuje pomocy 😡
poszukuje artykułów dotyczących zachwiania/ braku dobrostanu u koni sportowych (skoki, ujeżdzenie, wkkw i wyścigi)
bede bardzo wdzieczna za namiary lub skany :kwiatek:
Pytanie do hipodromowiczów 😉 czy wiecie kto goli konie i akurat ma sprawną golarkę?
dla sierot odznakowych...
odznaka miala byc w sobote, ale z racji braku chetnych zostaje przeniesiona na 'za dwa tygodnie' - braz i srebro. jakby kogo interesowalo..
za 2 tyg są konsultacje 🤔 :
A konsultacje nie są jakos w tygodniu? 😉
cicho :P zapomniałam :P
pomyliło mi się :P myślałamże to weekend
Dzisiaj mial byc ostateczny wyrok... A z tego artykulu wynika ze chyba jednak do tego nie doszlo... 😵
Szczerze? Zaczyna mnie to wręcz już bawić.
Całe te przemiany, rewolucje, z których potem i tak G jest egzekwowane, robione.
Brawo, brawo, brawo.
A "hipiczny park rozrywki" mnie zabił, bez kitu. 🤔 😵
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Modernizacja-Hipodromu-opozniona-Nadal-nie-ma-wykonawcy-n44737.html
Upsik. 😵
przykre jest to ze nikogo z nas już to nie dziwi... Wszyscy i tak wiedzieli że tak to się skończy...
A jak uda im się rozpocząć modernizację to wam Hipodromowicze współczuje, zamknieta duża hala?? Przecież to będzie masakra.
No ponoć ma być dostępna "hala rozprężalnia" (czyt. lustrzanka z wydeptanymi koleinami od szkółek) kiszka i była hala - stodoła. Może nie będzie źle, biorąc pod uwagę jaki % hipodromowiczów się po prostu wtedy wyniesie, bo hipo utraci wszystkie i jedyne swoje zalety (no oprócz dojazdu) - dużą halę i częste zawody regionalne.
Na przyszla zime maja byc juz 2 nowe hale+stodola. 😉
Brzmi super, za stodołą są zawsze najlepsze zawody 🏇
Na przyszla zime maja byc juz 2 nowe hale+stodola. 😉
taa kocham to stwierdzenie "mają być", a szkoda bo Hipo naprawdę dzięki hali i fajnej lokalizacji był zimą kuszacą opcją 😉
Witam , kto śmiga na zawody w weekend do SOpotu ?
Damaszka zawita, jadę na Aramisie L i P, Dracena P i N , a także Siwy Landrat powraca 👀 P i N
i jeszcze Olka z Ambasadorem .
my odpuszczamy tą wysokość...na razie nie odbiliśmy się nawet na 110 cm 😉