Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
18 stycznia 2011 09:03
My tym razem nie jedziemy. Wybieramy sie w sobote do Kwidzyna bo tez sa🙂 Dla nas blizej jednak.
a my wreszcie z Aresem się pokażemy 😀
jeśli nie odwołają :O
😅 😅 😅
Moni,
A dlaczego "hipiczny park rozrywki" Cię zabił?
To jest jeszcze mój pomysł z czasów jak pracowałam przy projekcie hipodromowym.
Co Cię tak zbulwersowało w tym temacie, jestem ciekawa Twojego zdania.

A materiały szykuje, szykuje 🙂
Moon   #kulistyzajebisty
18 stycznia 2011 12:31
Co prawda nie wiem co hipodromowe władze mają na myśli pisząc taki slogan, ale mi przed oczami stanął z jednej strony ośrodek gdzie jeździć mają ludzie uprawiający sport, a z drugiej... Uliczki, alejki, parki z babciami i tłumami dzieci. I to wszystko wokół oszklonej hali (przynajmniej tak wyglądał projekt hali, wg. projektu który wygrał.) - Nie bardzo w moim wyobrażeniu chce mi to współgrać razem.
O ile ja dobrze pamiętam wizualizacje, które nam pokazywano, to właśnie takie były plany - tylko, że te dwie części miały być oddzielone. Cóż, zobaczymy na żywo, jak to będzie wyglądało, nawet się chętnie wybiorę na spacer do tego parku 🙂 Część sportowa mi już nie grozi.
18 stycznia 2011 19:28
Mam mala sprawe. Bedzie ktoras z was jutro na hipo w godzinach kiedy Pani Gorska jest? Reszte napisze na pw.🙂
Od nas ze stajni chyba kilka koni, ale dopiero w piątek będę wiedziała dokładnie jakie.
Zgłoszenia wysłane, ale chyba odbędą sie zawody , co?

🙄
też wysłąłąm. . .
mam nadzieję że będą :O
Z tego co mi wiadomo to Sopot się jak najbardziej odbędzie.
To w ten weekend? Może wpadnę focić. Ma ktoś listy startowe? Jak się tu już pojawiły to sorry, ale jestem na telefonie i niezbyt mogę przeglądać.
Ponia   Szefowa forever.
20 stycznia 2011 09:52
będę w sobotę na P, N na początek sezonu ;-)
Ponia zobaczymy się ;DD
Wszystkim startującym powodzenia! Mam nadzieję, że następne zawody uda mi się w końcu pooglądać. Zaskakującą synchronizację ma tegoroczny kalendarz z moim grafikiem  🤔wirek:
Ponia   Szefowa forever.
20 stycznia 2011 14:24
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg862467#msg862467 date=1295529151]
Ponia zobaczymy się ;DD
[/quote]
z pewnością, tkwię na hipodromie od wtorku ;-)
20 stycznia 2011 17:03
Ze strony skj:
W związku z małą ilością zgłoszeń zgodnie z pkt. 15 propozycji, organizator wprowadza następującą zmianę:

-  nagrody zostaną wypłacone zgodnie z zasadą 100% startowego, do podziału na pierwsze III miejsca w konkursie.

Przepraszamy za zaistaniłą sytuację.

Czy ktoś wie jak jest czynny zhk pomorski ??
W Malborku jest, Maja strone www i bardzo milego Pana co odbiera telefony 🙂
crazy, wiem, że w Malborku. Zastanawiam się nad godzinami otwarcia, bo na www nic nie widzę.
Ok, to będę tam dzwonić.
Może  ktoś z was miał by ochotę pójść ze mną poglądać konsultacje na hipodrom  26 ?  😉
Ogólnie nie zbyt wiem jak mam dojsc na hipo z Skm :/ Bo nigdy nie byłam prędzej na hipo  😡
[quote author=HORSES_ link=topic=129.msg863308#msg863308 date=1295559131]
Może  ktoś z was miał by ochotę pójść ze mną poglądać konsultacje na hipodrom  26 ?   😉
Ogólnie nie zbyt wiem jak mam dojsc na hipo z Skm :/ Bo nigdy nie byłam prędzej na hipo   😡
[/quote]

jak wyjdziesz z SKMki i pojdziesz w lewo to dojdziesz prosto na hipo. stacja Gdansk Zabianka.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 stycznia 2011 07:47
crazy, wiem, że w Malborku. Zastanawiam się nad godzinami otwarcia, bo na www nic nie widzę.
Ok, to będę tam dzwonić.

z tego co opamiętam to do 14,musisz kierować się w malborku jadąc od storny Tczewa cały czas prosto,to jest praktycznie na końcu wylotowej drogi z Malborka na Warszawę.

----------------------------------------
my przyjedziemy jutro z Bogdanami i jedną zawodniczką.
czyli jednak jest mało  zgłoszeń na te zawody?  mam nadzieję, że w P z 3 końmi się wyrobie żeby je rozprężyć 👀
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
21 stycznia 2011 10:10
Zapnij się, przecież zawsze czekają w razie potrzeby 😉
są już listy?
Ja również czekam na listy, bo rozważam wpadnięcie z aparatem. 😉
Bay nie zastanawiaj się tylko wpadaj 😀 😀
Gillian   four letter word
21 stycznia 2011 11:34
czemu wszyscy wpadają z aparatami jak mnie nie ma, co? 😉
zazdroszczę Wam cholernie, też chcę na zawody! 🙁
Ktoś, dzięki wielkie. 😉
Klami jakbyś się nie dodzwoniła to pisz śmiało. Mieszkam blisko i w poniedziałek rano będę w Malborku na pewno
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się