Też się piszę na spotkanie w ferie :kwiatek: Tylko proszę dajcie znać na PW, bo ja nie codziennie zaglądam do kącika, a strony tak szybko lecą, że łatwo przegapić :kwiatek:
xxflygirlxx masz coś do Żydów? 😀 Jeśli jutro prześlę, to będzie git? Kto jeszcze chce...? 👀 daliasta oglądałam to kiedyś i miałam to nieszczęście, ze akurat jadłam... Okropny widok.
daliasta, bardzo podobnie wydobywała się ta krew z zadu Paris.
Jeej, ale najbardziej rozczuliło mnie to, jak po głupim jasiu wtuliła we mnie swój ogromny pysio i jak zastrzyk zaczął działać i przestała mnie dobrze widzieć to zaczęła rżeć! Ona jest taaka kochana. 💘
Caira- trochę odejdę od tematu, ale Paris jest twoja ? Pytam tak bo jakoś zdawało mi się, że tak..ale nie jestem do końca pewna, wiec wolę się zapytać. 😉
fin Ja Ci dam znać :] wyślę SMSa albo coś 🙂 a i mam pytanie, jakbym Ci dała plakat UFF'a (Unia Film Festiwal) to czy dałabyś radę powiesić go u siebie w szkole? 😉
daram, to jest stajnia Roleski Ranch w Starych Żukowicach niedaleko Tarnowa. mils, dzięki dzięki. 😉 A ten koń z Twojego zdjęcia to chyba dopiero do pracy wraca, prawda? Ma przeraźliwie słaby zad.
Caira no właśnie nie, pracuje cały czas... 😵 Na obronę dodam, że ja go tylko rozstępowuję i nie mam z nim nic wspólnego, pomijając jedyne 3 tyg., kiedy na niego wsiadałam, żeby nie miał przerwy:
mils, Jessuss, to kto na tym koniu jeździ, że on tak wygląda? 🤔
A my dzisiaj mieliśmy operacje wyjmowania waty z rany Paris i nie możemy jednej wyciągnąć. 😵 Wszystkie poszły bez problemu tylko jedna gdzieś utknęła. No i znowu muszę wzywać weta... 🤔wirek:
Caira koleżanka. W sumie do grudnia jeździła sama, a że Sydney jest koniem trudnym, to w sumie za wiele nie dała rady sama zrobić. Od grudnia ma trenera, więc raczej będzie co raz lepiej. 😉 Może będę mogła sobie coś skoczyć następnym razem, to może zdjęcia będę miała i wtedy zobaczycie moje żałosne "skoki". 👀 Ojej, to kiepsko.
daram, noo, jak tam weszłam i zobaczyłam ich konie to mi szczęka opadła. Mają takie zady, mrrrrał. No i to zdjęcie na moim avatarze było robione w ich hali. 😉