Kącik Małolata...:D

łe tam. nie ma nic bardziej nieprzyjemnego niż patrzenie na cierpienie swojego konia. brr.
Też się piszę na spotkanie w ferie :kwiatek: Tylko proszę dajcie znać na PW, bo ja nie codziennie zaglądam do kącika, a strony tak szybko lecą, że łatwo przegapić :kwiatek:
mils   ig: milen.ju
05 stycznia 2011 22:04
xxflygirlxx masz coś do Żydów? 😀 Jeśli jutro prześlę, to będzie git? Kto jeszcze chce...? 👀
daliasta oglądałam to kiedyś i miałam to nieszczęście, ze akurat jadłam... Okropny widok.
mils absolutnie nie, ale korzystam z utartych powiedzeń.  😁 I znam parę kawałów o Żydach.  😎
mils- ja chcę !  💃

ankers-zgadzam się.
daliasta, bardzo podobnie wydobywała się ta krew z zadu Paris.

Jeej, ale najbardziej rozczuliło mnie to, jak po głupim jasiu wtuliła we mnie swój ogromny pysio i jak zastrzyk zaczął działać i przestała mnie dobrze widzieć to zaczęła rżeć! Ona jest taaka kochana.  💘
Caira- trochę odejdę od tematu, ale Paris jest twoja ?
Pytam tak bo jakoś zdawało mi się, że tak..ale nie jestem do końca pewna, wiec wolę się zapytać. 😉
fin Ja Ci dam znać :] wyślę SMSa albo coś 🙂 a i mam pytanie, jakbym Ci dała plakat UFF'a (Unia Film Festiwal) to czy dałabyś radę powiesić go u siebie w szkole?  😉
daliasta, tak, jest moja. Jak i reszta gromadki, której zdjęcia znajdziesz w galerii. 😉
Caira- wolałam się upewnić.
Zaraz przeglądnę sobie twoja galerię.
05 stycznia 2011 22:36
O rety! Ale znalazłam śmieszne zdjęcie! (moja mina) 😂

Jedyny chód, w którym umiem trzymać piętę w dół... 😀 Ale za to łydka nie tam, gdzie trzeba... 👀
mils jeszcze ja chcę 😀

Caira
a co to za stajnia z tą halą? a btw. dużo masz tych koni ;P
05 stycznia 2011 22:40
daram poszło PW... 👀
Caira a jakie fajne masz te "horsiaczki"... 😀
Ja tez znalazłam swoje zdjęcie na koniu. 😀

Wyścigowa kobyła, to była najgorsza jazda jaką pamiętam. 😉
daram, to jest stajnia Roleski Ranch w Starych Żukowicach niedaleko Tarnowa.
mils, dzięki dzięki. 😉 A ten koń z Twojego zdjęcia to chyba dopiero do pracy wraca, prawda? Ma przeraźliwie słaby zad.
06 stycznia 2011 12:18
Caira no właśnie nie, pracuje cały czas... 😵 Na obronę dodam, że ja go tylko rozstępowuję i nie mam z nim nic wspólnego, pomijając jedyne 3 tyg., kiedy na niego wsiadałam, żeby nie miał przerwy:

Od czasu tych zdjęć, chodzi cały czas...
mils, Jessuss, to kto na tym koniu jeździ, że on tak wygląda? 🤔

A my dzisiaj mieliśmy operacje wyjmowania waty z rany Paris i nie możemy jednej wyciągnąć.  😵 Wszystkie poszły bez problemu tylko jedna gdzieś utknęła. No i znowu muszę wzywać weta...  🤔wirek:
06 stycznia 2011 12:49
Caira koleżanka. W sumie do grudnia jeździła sama, a że Sydney jest koniem trudnym, to w sumie za wiele nie dała rady sama zrobić. Od grudnia ma trenera, więc raczej będzie co raz lepiej. 😉 Może będę mogła sobie coś skoczyć następnym razem, to może zdjęcia będę miała i wtedy zobaczycie moje żałosne "skoki". 👀 Ojej, to kiepsko.
Właśnie wstałam...  😵
Oglądałam do 3 nad ranem American pie  😂

Ale za to czuję się jak nowo narodzona  🤣
Jutro niestety do szkoły.  😵
A jak u Was ?
Ja mam wolne ;p Jadę do stajni, do lasu! 💃 Strasznie dawno nie byłam i się stęskniłam za dupowożeniem.
06 stycznia 2011 13:18
daliasta ja jutro siedzę w domku. 😀
naciol ja też, pojechałabym sobie w taki porządny teren, żeby sobie powozić tyłek... 🙇
naciol a wiesz, że jutro ma padać deszcz?  😁
Caira Byłaś u roleskich? Byłam tam na zawodach westowych we wrześniu, piękny ośrodek 😜

A wybiera się ktoś na Torwar w Marcu?
Lenna, byłam 2 tygodnie wraz z Paris na wakacjach w Furioso i z panią trener Wandą Wąsowską i jej czterokopytnymi. 😉
Arroch, oczywiście że tak 😉 Dla Ciebie wszystko 🤣 😀
Mirabelka   Małe jest piękne! :)
06 stycznia 2011 15:35
My jutro idziemy i musze coś wymyślić, żeby zostać w domu... 4 lekcje, a siedzieć trzeba od 7:30 do 16😲0... Tragedia.
ja mam jutro wolne 🙂
a wczoraj była wywiadówka, co za pech, że moi rodzice o niej nie wiedzieli  🤣

Ten ośrodek Roleskich jest zaje*****. Dlaczego koło Wrocławia nie ma takich  😵
daram, noo, jak tam weszłam i zobaczyłam ich konie to mi szczęka opadła. Mają takie zady, mrrrrał. No i to zdjęcie na moim avatarze było robione w ich hali. 😉
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
06 stycznia 2011 16:32
Mils - fajne zdjęcia ;D
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się