Howrse gra :)

Notarialna w zadaniu? choroba jasna, mnie się udaje tylko średnio o 0.95...
wątek zamknięty
meganhorse(()), ja mam na sprzedaż słownik języka polskiego i ortograficzny.  🙄
MsCarmen, tak. Ale na powiększenie pg-gp o 1,20 składa się wiele czynników. Widać jak dobrze wertujecie wątek, bo program na zabawy na polskie jak i angielskie howrse wstawiała tu deidre.  🤔

zmiana emotki na łagodniejszą (;
wątek zamknięty
meganhorse(()), mi możesz punkt pożyczyć. 😉 na konto caira. :kwiatek:
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
03 stycznia 2011 19:16
MsCarmen, Mnie się kilka razy udało do 1.10, ale jeszcze męczę się z tym zadaniem i jakoś nie mogę trafić na te 1.20 pkt.
Bay, Czytamy, czytamy. Nie musisz się od razu irytować. Każdy ma swój system grania.
wątek zamknięty
MsCarmen o 1.20 da się, ale warunkiem są nieskazitelne łąki i marchewki. 😉

Potrzebuję Pioruna Zeusa!

xxagaxx jeśli ten ogier to hanower to ja baaardzo chętna.
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
03 stycznia 2011 19:25
A mi właśnie przed chwilą wyleciał z RO piorun Zeusa 😁
wątek zamknięty
Notarialna, ale to nie chodzi o bzdurkę typu gdzie notatnik, gdzie sekretna strona - na które zaciskamy zęby i odpowiadamy, mimo, że jest wszędzie - tu przynajmniej raz na 5 stron, na howrsowych forach i howrse faq. A tu deidre się napracowała i wymyśliła ten polski plan, a i tak nikt tego nie czyta. 🙂 Wiem, że ludzie mają własne systemy, ale z tego co pamiętam, tylko ten został opublikowany. 😉
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
03 stycznia 2011 19:30
Bay, ja szukałam planu na polskie howrse i nie mogłam znaleźć.. mam tylko na angielskie, na którym nie mam konta.. 🙁
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 19:31
Co do  tego systemu, mógłby mi go ktoś podlinkować, bo wyszukiwarka mi nie wypluwa.
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 19:32
Co do  tego systemu, mógłby mi go ktoś podlinkować, bo wyszukiwarka mi nie wypluwa.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
03 stycznia 2011 19:32
ja zawsze używam tego planu. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać sól, i od razu wyskakuje. I za każdym razem mam 1.2 PG więcej  😉
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 19:34
noen, dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Przebijam. 181 + 6 za dwa następne dni za zawody. Zabraknie mi 13 albo nawet mniej  😵

Ale jest też dobra wiadomość. MAM PROGRAM ZABAW ZE ŹREBAKIEM DLA POLSKIEJ WERSJI  ❗  Wiedziałam, że musi istnieć wykonalna wersja dla nas, skoro istnieje dla wersji angielskiej. Nie potrzeba żadnych orchidei, wystarczają czyste i żyzne pastwiska, sól, marchewki, dodatnia temperatura. Jak bardzo chcecie poznać program? Przetestowałam na swoich koniach w swoim ośrodku i działa.

Znajcie moje dobre serce - dostaniecie program z okazji świąt itd.
W ramach okazywania wdzięczności przymuję punkty dorastania, siodła, uzdy i różne inne rzeczy na konto "Maanja"  😎

8 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie / karmienie 3 kg.

10 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / 1h pastwiska / karmienie 5 kg/ 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 2 MIESIĄCE
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg/ 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 4 MIESIĄCE
Sól / 30 min pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg / 9h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 6 MIESIĘCY
Sól / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 9 kg / 10h zabawy/ pojenie / rzepa / 2h zabawy / głaskanie / Marchew

wątek zamknięty
Hermes nie chcesz się wymienić?
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
03 stycznia 2011 19:48
Czy jeśli wyposażyłam jakiegoś konia w podkowy posejdona, mogę je mu "odebrać" i dać innemu ?
wątek zamknięty
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
03 stycznia 2011 19:50
HALOO, HALOO, tak sobie pomyślałam, ze ktoś moze hoduje na polskim hanowery i chciałby współpracować ?  😡
(wiecie,dobre konie na prywatnych za 500eq, krycia za grosze, wymiana z CR jak potrzebne, itp)  wspólnie łatwiej do czegos dojść, niż samemu. nawet czołowka hanowerów jest z jednej hodowli (pomijając to ile one wydają kasy na kupony  😵 )
ja od siebie napewno nie zaoferuje miliona kuponów, bo nie wydaje kasy na gre, ale mam klaczki z PG kolo 360, ogiery 358, źrebaki 360 nie jest źle.

cooo? jets ktoś chetny?  😡
wątek zamknięty
Bay
a to co miała być jakas złośliwa uwaga czy co ?! 🤔
Caira
ok już przesyłam  😀
wątek zamknięty
kurechii fajna sprawa, ale może gdybym miała lepsze konie, moim największym osiągnięciem dotychczas jest ogier 354. 😉
wątek zamknięty
Felinka da się wyekwipować  😉
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 19:57
meganhorse(()), ja mam na sprzedaż słownik języka polskiego i ortograficzny.  🙄

😂
wątek zamknięty
chyba każdy ma prawo pisać jak chce a większość z was robi błędy ortograficzne  🤬 często się to zdarza ponieważ ludzie piszą w pośpiechu no i co tam  😉 ja np. przyzwycziłam się do pisania SMS bez polskich znaków i tak to jest  🤣
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
03 stycznia 2011 20:02
mnie najbardziej rozwaliła wiadomość na howrse kilka dni temu:

Życze wszystkiego najlepszego z okazi syrwestra i informuje że od 1.01.2011stawka dziena rośni do 20equus więc macie ostatnię szanse na brzedurzenie umowy w starej cenie 19equus mam 1000 marhewek więc wystarczdo następnej wiosny.Czekam na przedużenie umuw do 1.01.2011 do godz.15,00.

😂
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 20:05
xxflygirlxx, mam limit 🙁
wątek zamknięty
03 stycznia 2011 20:08
meganhorse(()) - szczęście, że nie musze czytać Twoich sms 😲, zresztą co ma piernik do wiatraka, nie czepiamy się, że nie piszesz bez "ogonków" przy ą, czy ę.

zresztą koniec, bo to  🚫
myśl co piszesz i bez pośmiechu, a może będzie ok.
wątek zamknięty
mtl haha 😀 dobre 😀

a ja mam teraz glupie zadanie ;/ :

Ranking: Osiągnij jedno z pierwszych 500 miejsc rankingu ogólnego lub rankingu hodowców

jestem w najbogatszych na dobrym miejscu a mimo to zad. nie zaliczone 🤔
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
03 stycznia 2011 20:13
ja mam hodowlę andaluzów, może chce ktoś ze mną pohodować ? 🙂 Jestem w stanie ''oddać'' moje jedne z lepszych koni za kupony/rzeczy z CR na ''rozkręcenie'' hodowli 🙂

edit: literówka  😡 😂
wątek zamknięty
kurechii ja się chętnie bym pisała, ale póki co ledwo przebiłam pułap PG 355 (-: chyba że dasz mi czas na rozwój 😁

jeżeli byłby ktoś miły i użyczył męskość swojego ogiera hanowerskiego z PG powyżej 360 to byłabym obrzydliwie wdzięczna :kwiatek: mogę się odwdzięczyć czymś z CR

Bay nie widziałam, dzięki za info 😉

[edit] noen poHodować! 😀
wątek zamknięty
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
03 stycznia 2011 20:18
Jakby komuś zbywały piramidki to może je do mnie podesłać gajara18
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
03 stycznia 2011 20:21
[quote author=meganhorse(()) link=topic=1802.msg836395#msg836395 date=1294084565]
Felinka da się wyekwipować  😉
[/quote]

jak ? bo mi nie wyświetla ikonki "wymień"
wątek zamknięty
czy jakaś miła osóbka posiada jeden wolny boks w ośrodku z marchewkami? :kwiatek: może być tylko na 4 dni 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.