Howrse gra :)
Notarialna w zadaniu? choroba jasna, mnie się udaje tylko średnio o 0.95...
wątek zamknięty
meganhorse(()), ja mam na sprzedaż słownik języka polskiego i ortograficzny. 🙄
MsCarmen, tak. Ale na powiększenie pg-gp o 1,20 składa się wiele czynników. Widać jak dobrze wertujecie wątek, bo program na zabawy na polskie jak i angielskie howrse wstawiała tu deidre. 🤔
zmiana emotki na łagodniejszą (;
wątek zamknięty
meganhorse(()), mi możesz punkt pożyczyć. 😉 na konto caira. :kwiatek:
wątek zamknięty
MsCarmen, Mnie się kilka razy udało do 1.10, ale jeszcze męczę się z tym zadaniem i jakoś nie mogę trafić na te 1.20 pkt.
Bay, Czytamy, czytamy. Nie musisz się od razu irytować. Każdy ma swój system grania.
wątek zamknięty
MsCarmen o 1.20 da się, ale warunkiem są nieskazitelne łąki i marchewki. 😉
Potrzebuję Pioruna Zeusa!
xxagaxx jeśli ten ogier to hanower to ja baaardzo chętna.
wątek zamknięty
A mi właśnie przed chwilą wyleciał z RO piorun Zeusa 😁
wątek zamknięty
Notarialna, ale to nie chodzi o bzdurkę typu gdzie notatnik, gdzie sekretna strona - na które zaciskamy zęby i odpowiadamy, mimo, że jest wszędzie - tu przynajmniej raz na 5 stron, na howrsowych forach i howrse faq. A tu deidre się napracowała i wymyśliła ten polski plan, a i tak nikt tego nie czyta. 🙂 Wiem, że ludzie mają własne systemy, ale z tego co pamiętam, tylko ten został opublikowany. 😉
wątek zamknięty
Bay, ja szukałam planu na polskie howrse i nie mogłam znaleźć.. mam tylko na angielskie, na którym nie mam konta.. 🙁
wątek zamknięty
Co do tego systemu, mógłby mi go ktoś podlinkować, bo wyszukiwarka mi nie wypluwa.
wątek zamknięty
Co do tego systemu, mógłby mi go ktoś podlinkować, bo wyszukiwarka mi nie wypluwa.
wątek zamknięty
ja zawsze używam tego planu. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać sól, i od razu wyskakuje. I za każdym razem mam 1.2 PG więcej 😉
wątek zamknięty
noen, dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Przebijam. 181 + 6 za dwa następne dni za zawody. Zabraknie mi 13 albo nawet mniej 😵
Ale jest też dobra wiadomość. MAM PROGRAM ZABAW ZE ŹREBAKIEM DLA POLSKIEJ WERSJI ❗ Wiedziałam, że musi istnieć wykonalna wersja dla nas, skoro istnieje dla wersji angielskiej. Nie potrzeba żadnych orchidei, wystarczają czyste i żyzne pastwiska, sól, marchewki, dodatnia temperatura. Jak bardzo chcecie poznać program? Przetestowałam na swoich koniach w swoim ośrodku i działa.
Znajcie moje dobre serce - dostaniecie program z okazji świąt itd.
W ramach okazywania wdzięczności przymuję punkty dorastania, siodła, uzdy i różne inne rzeczy na konto "Maanja" 😎
8 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie / karmienie 3 kg.
10 MIESIĘCY
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / 1h pastwiska / karmienie 5 kg/ 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 2 MIESIĄCE
Sól / 1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg/ 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 4 MIESIĄCE
Sól / 30 min pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg / 9h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie
1 ROK 6 MIESIĘCY
Sól / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 9 kg / 10h zabawy/ pojenie / rzepa / 2h zabawy / głaskanie / Marchew
wątek zamknięty
Hermes nie chcesz się wymienić?
wątek zamknięty
Czy jeśli wyposażyłam jakiegoś konia w podkowy posejdona, mogę je mu "odebrać" i dać innemu ?
wątek zamknięty
HALOO, HALOO, tak sobie pomyślałam, ze ktoś moze hoduje na polskim hanowery i chciałby współpracować ? 😡
(wiecie,dobre konie na prywatnych za 500eq, krycia za grosze, wymiana z CR jak potrzebne, itp) wspólnie łatwiej do czegos dojść, niż samemu. nawet czołowka hanowerów jest z jednej hodowli (pomijając to ile one wydają kasy na kupony 😵 )
ja od siebie napewno nie zaoferuje miliona kuponów, bo nie wydaje kasy na gre, ale mam klaczki z PG kolo 360, ogiery 358, źrebaki 360 nie jest źle.
cooo? jets ktoś chetny? 😡
wątek zamknięty
Bay
a to co miała być jakas złośliwa uwaga czy co ?! 🤔
Caira
ok już przesyłam 😀
wątek zamknięty
kurechii fajna sprawa, ale może gdybym miała lepsze konie, moim największym osiągnięciem dotychczas jest ogier 354. 😉
wątek zamknięty
Felinka da się wyekwipować 😉
wątek zamknięty
meganhorse(()), ja mam na sprzedaż słownik języka polskiego i ortograficzny. 🙄
😂
wątek zamknięty
chyba każdy ma prawo pisać jak chce a większość z was robi błędy ortograficzne 🤬 często się to zdarza ponieważ ludzie piszą w pośpiechu no i co tam 😉 ja np. przyzwycziłam się do pisania SMS bez polskich znaków i tak to jest 🤣
wątek zamknięty
mnie najbardziej rozwaliła wiadomość na howrse kilka dni temu:
Życze wszystkiego najlepszego z okazi syrwestra i informuje że od 1.01.2011stawka dziena rośni do 20equus więc macie ostatnię szanse na brzedurzenie umowy w starej cenie 19equus mam 1000 marhewek więc wystarczdo następnej wiosny.Czekam na przedużenie umuw do 1.01.2011 do godz.15,00.
😂
wątek zamknięty
xxflygirlxx, mam limit 🙁
wątek zamknięty
meganhorse(()) - szczęście, że nie musze czytać Twoich sms 😲, zresztą co ma piernik do wiatraka, nie czepiamy się, że nie piszesz bez "ogonków" przy ą, czy ę.
zresztą koniec, bo to 🚫
myśl co piszesz i bez pośmiechu, a może będzie ok.
wątek zamknięty
mtl haha 😀 dobre 😀
a ja mam teraz glupie zadanie ;/ :
Ranking: Osiągnij jedno z pierwszych 500 miejsc rankingu ogólnego lub rankingu hodowców
jestem w najbogatszych na dobrym miejscu a mimo to zad. nie zaliczone 🤔
wątek zamknięty
ja mam hodowlę andaluzów, może chce ktoś ze mną pohodować ? 🙂 Jestem w stanie ''oddać'' moje jedne z lepszych koni za kupony/rzeczy z CR na ''rozkręcenie'' hodowli 🙂
edit: literówka 😡 😂
wątek zamknięty
kurechii ja się chętnie bym pisała, ale póki co ledwo przebiłam pułap PG 355 (-: chyba że dasz mi czas na rozwój 😁
jeżeli byłby ktoś miły i użyczył męskość swojego ogiera hanowerskiego z PG powyżej 360 to byłabym obrzydliwie wdzięczna :kwiatek: mogę się odwdzięczyć czymś z CR
Bay nie widziałam, dzięki za info 😉
[edit] noen poHodować! 😀
wątek zamknięty
Jakby komuś zbywały piramidki to może je do mnie podesłać gajara18
wątek zamknięty
[quote author=meganhorse(()) link=topic=1802.msg836395#msg836395 date=1294084565]
Felinka da się wyekwipować 😉
[/quote]
jak ? bo mi nie wyświetla ikonki "wymień"
wątek zamknięty
czy jakaś miła osóbka posiada jeden wolny boks w ośrodku z marchewkami? :kwiatek: może być tylko na 4 dni 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.