Mocno spóźnione podziękowania 😀 Przepraszam, miałam problemy z netem 🙁
Fantazja – dziękujemy! :kwiatek:
Pauli – rany, jak miło, dziękujemy ślicznie! :kwiatek:
Azhael – ślicznie dziękujemy! 😀 :kwiatek:
Sankaritarina – dzieciak Ci wyładniał! 😀 Rany, dziękuję… 😡 :kwiatek: włosów nie cierpię, rano wyglądam strasznie, więc jak chcesz, to bierz, jeszcze dopłacę! 😀 A taka sesja z siodła też się szykuje! 🙂
Dzionka – super sesja, fajnie wyglądacie! Ładnie mu ciałka przybyło tu i ówdzie!
Raven – fajne zdjątka terenowe, ścieżka na drugim aż się prosi o galop
Mąka – super zdjęcia, fajnie wyglądacie! Uwielbiam miny Twojego konia!
Amnestria – Twój dzieciak jest cuuuudny!
Xxagaxx – bomba sesja! Więęęęęcej! 😀 A derka, zarówno treningowa jak i słodka padokowa – cudne!
Sierra – jak zwykle rewelacja, świetnie wyglądacie!
A Korabowi odbiło. Ma przypływ miłości. Jest mega całuśny, przytulaśny, często usypia na ramieniu, ciągle za mną rży, wchodzi za mną do siodlarni, nie chce mnie wypuścić z boksu... No za Chiny, za Chiny po prostu nie chce się odkleić!
A do tego został... pracoholikiem. On chce pracować, pracować i tylko pracować. Jest w gorącej wodzie kąpany, wszystko robi nadambitnie. Lotne sadzi jakby metrówki skakał, a zad do wewnątrz chce robić pod kątem 90 stopni. Chce tylko pracować i pracować, najlepiej jak najtrudniejsze ćwiczenia i jak najwięcej, chce to robić i robić i nie chce kończyć 😲 A przy tym wszystkim jest tak grzeczny i tak usłuchany, że wymiękam. Tylko już mnie twarz boli po gadaniu przez całą jazdę "u-huuuu, hooooola, spokooojnie, u-huuuuuu, poczekaaaj"...
Nie nadążam za nim! Gorzej jak baba!
No, to tyle u nas 😉
A na deser...
Spóźniony film z zawodów 😉
(tak, za tę nieszczęsną siódemkę, na której uratował mi dupsko podejmując decyzję o odskoku z daleka, i za szereg, w którym go zostawiłam - dostał wieczorem wiadro marchewek 😉 )