zobaczcie co nasi maturzyści(?) wyprodukowali klik a ostrzegali że Konar krzywi psychikę przepraszam za jakość zdjęcia, zrobiłam mu reanimację ale chyba nie pomogło, jednak rozmiar dzieła widać.
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg818019#msg818019 date=1292951432] Korzysta ktoś z Was z orange POP ? Dziś kupiłam kartę, doładowałam konto, kupiłam pakiet i nie mogę wysłać sms'a i dzwonić... [/quote]
Ja korzystam! Jest do d..., tyle powiem, bo w małym lasku zasięgu nie ma. 😁 A, i miałam taki sam problem na początku, jak ty 😉 Trza do nich pojechać i coś tam oni Ci zrobią, nie wiem, mój tata to załatwiał. 😁
Kurde, jechać mi się do nich nie chce. Generalnie mam swój telefon na abonament, ten tylko do pisania smsów. Ale jak dzwonię z innego telefonu do biura obsługi to mówią że mogą być problemy z połączeniami i wysyłaniem smsów.
fin w wiadomej sprawie, ehh ciężko powiedzieć, niby jest eeee "normalnie" nawet ostatnio usłyszeliśmy "a w III klasie będziemy robić..." ale jak się zorientowała co powiedziała, dodała "jak dobrze pójdzie" Był jeden nieprzyjemny incydent w piątek, chyba, tzn. jak zwykle, wiadomo kto z mojej klasy troszkę przegiął.... 🙄 Niczego nowego się nie dowiedziałam w zasadzie, bo jakoś boję się z nią na ten temat rozmawiać 🙄
Drogie małolaty ja się jak coś będę chyba żegnać, bo zaraz chyba do szpitala pojadę 😵 mój inteligentny wujek puścił pedardę na klatce i ja od tego zaczęłam się dusić. Teraz aktualnie od razy wzięłam nabulizację ale nic mi nie jest lepiej. Więc trzymać kciuki, żebym nie pojechała do szpitala....Miećastmę i opary zpetardy...zaje*iście...