Misia, może uderz w szarości? polopad grey (z granatową lamówką chyba jest) i stone (nie wiem z jaką) powinny wyglądać fajnie 🙂 zazdroszczę ci takiego siwego z ciemną grzywą i ogonem 😍
xxagaxx jak ja jestem w Polsce to mieszkam u dziadków bo moje mieszkanie wynajmuje, a że dziadkowie mają wieeeelki dom, i 5 minut do pewnej stajni w której mogę jeździć co chcę/ile chcę więc mi taki układ pasuje 😁 A w Norwegii na razie nie jeżdzę, więc mi niepotrzebny tutaj (chociaż chciałam wziąść, patrzenie by mnie uspokajało 😂 )
to po co siedzisz w Norwegii? 😁 😁 Do domu jeździć i delektować się zakupionymi szmatami 😀😀
Szerek to żeś zakupu dokonała, nie ma co 😉 Ja jak wychodziło fango to o eskadronie praktycznie pojęcia nie miałam, dopiero przy lemon olive zaczynałam być świadomym szmatoholikiem.
xxagaxx niestety nie mój wybór że TU siedzę 🤔 Chętnie bym do Polski się ''pobawić'' pojechała 😁
A ja przez WAS baby straszne, w wakacje zaczęłam zakupywać ANKY, Eskadrona i ESa 🤬 Jakbym nie weszła do tego wątku, nadal nie za bardzo obchodziłoby mnie jaki czaprak leży na czworonogu na którym siedze 😂
Misia, jak Witek byl mlodszy ubierany byl najczesciej w klasyczne kolory. glownie czernie i szarosci (nie pamietam, moze to i bylo fango). IMO wygladal bardzo dobrze 🙂 ale w tym lavenderze tez bardzo twarzowo!
Arimona od pana paulinowskiego 👀? ja właśnie przy okazji jego aukcji postanowiłam być silna: dałam od razu moje najwyższe oferty i odeszłam od komputera.. Przelicytowano mnie pojedynczymi strzałami o 0.50 E 😵 trochę sobie pluję w brodę