KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Livia   ...z innego świata
05 grudnia 2010 17:25
Misia, ale w tym Lavenderze wam bosko  💘
wątek zamknięty
siwe w fango 😉 i wełnianej półderce eskadrona z jakiejs baaardzo starej kolekcji
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 grudnia 2010 17:39
Misia, może uderz w szarości? polopad grey (z granatową lamówką chyba jest) i stone (nie wiem z jaką) powinny wyglądać fajnie 🙂
zazdroszczę ci takiego siwego z ciemną grzywą i ogonem  😍
wątek zamknięty
Szerek skądś Ty fango wytrzasnęła?? Super siwkom w tym kolorze  😍

A ja przypadiem kupiłam ES irish vs 😉 Znalazłam na ebayu i zeby mi aukcja nie uciekła wbiłam jedno euro więcej niż cena była. I nikt nie zalicytował  😵
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
05 grudnia 2010 17:43
xxagaxx : widze mój mist 😁 ciekawe jak go pod ujeżdzeniówkę włożę 😂 Zapewne będzie tylko pod vs używany 😁
wątek zamknięty
xxagaxx : widze mój mist 😁 ciekawe jak go pod ujeżdzeniówkę włożę 😂 Zapewne będzie tylko pod vs używany 😁

Nie każdy ma tak długie tybinki jak w mojej ujeżdżeniówce😉 Może dasz radę. Ty go jeszcze od dziadka nie odebrałaś??

wątek zamknięty
xxagaxx ten fango jest ze mna juz 2 lata, byl kupiony podczas wyprzedaży tej kolekcji 😉 tylko jakos nigdy nie było okazji zrobic mu ładnego zdjecia  😁
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 17:49
xxagaxx jak ja jestem w Polsce to mieszkam u dziadków bo moje mieszkanie wynajmuje, a że dziadkowie mają wieeeelki dom, i 5 minut do pewnej stajni w której mogę jeździć co chcę/ile chcę więc mi taki układ pasuje 😁 A w Norwegii na razie nie jeżdzę, więc mi niepotrzebny tutaj (chociaż chciałam wziąść, patrzenie by mnie uspokajało 😂 )
wątek zamknięty
to po co siedzisz w Norwegii? 😁 😁 Do domu jeździć i delektować się zakupionymi szmatami 😀😀

Szerek to żeś zakupu dokonała, nie ma co 😉 Ja jak wychodziło fango to o eskadronie praktycznie pojęcia nie miałam, dopiero przy lemon olive zaczynałam być świadomym szmatoholikiem.
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 18:04
xxagaxx niestety nie mój wybór że TU siedzę  🤔 Chętnie bym do Polski się ''pobawić'' pojechała  😁

A ja przez WAS baby straszne, w wakacje zaczęłam zakupywać ANKY, Eskadrona i ESa 🤬 Jakbym nie weszła do tego wątku, nadal nie za bardzo obchodziłoby mnie jaki czaprak leży na czworonogu na którym siedze 😂
wątek zamknięty
vissena, xxagaxx, nasturcja-renata, airvle  :kwiatek:
xxagaxx
u mnie tez figuruje jako komplet z serii niesprzedawalnych  😂

jeszcze jeden lemon-olive i Zwierzątko tym razem w wersji zawstydzonej  😲 i już znikam  🙂
wątek zamknięty
Bardzo ładnie wam 😀

A ja się właśnie czuję mistrzem ebaya  🏇 🏇
wątek zamknięty
co upolowałaś?
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
05 grudnia 2010 18:24
Misia, jak Witek byl mlodszy ubierany byl najczesciej w klasyczne kolory. glownie czernie i szarosci (nie pamietam, moze to i bylo fango). IMO wygladal bardzo dobrze 🙂 ale w tym lavenderze tez bardzo twarzowo!
wątek zamknięty
co upolowałaś?

ja dla siebie nic 😀 Arimony pytajcie 😉

Choć skłamałam, bo dziś kupiłam ES Irish VS za całe 20 euro  😂 😂 😂
wątek zamknięty
hehe ja własnie poluję 😉 xxagaxx przyznaj się!

Bo Miśka to przesadza, Witkowi we wszytskim co na niego wrzuca jest naprawdę ładnie  🍴

a co tam, niech nie cierpię w samotności
na zalicytowanie tego cuda zaspałam  🤦

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170572266392&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
wątek zamknięty
Nie będę za nią pisać. może nie chce mówić czy coś 😀😀 Ale ja się tak zawsze dowartościowuje jak coś uda mi się wylicytować w ostatnich sekundach 😀
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
05 grudnia 2010 18:29
xxagaxx śliczna milka! 😍 Edzik jak zwykle wręcz zachwycony z pozowania  😀
wątek zamknięty
i słusznie,  bo druga pozycja to prezencik na święta 🙂 ale Aga mistrz🙂 dla mnie dralon pink XL.!
wątek zamknięty
czy jest do tego dralona czaprak pod kolor?  😍

wątek zamknięty
05 grudnia 2010 18:51
tak, czaprak pink/creme/chocopic 😉

edit: eskadron of course  😉
wątek zamknięty
Precelek, ta derka tak blado wychodzi na zdjęciach a jest taka cudna na żywo, dziwne.. 🙂
wątek zamknięty
Arimona od pana paulinowskiego  👀? ja właśnie przy okazji jego aukcji postanowiłam być silna: dałam od razu moje najwyższe oferty i odeszłam od komputera.. Przelicytowano mnie pojedynczymi strzałami o 0.50 E  😵 trochę sobie pluję w brodę
wątek zamknięty
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
05 grudnia 2010 18:56
Jeśli ty aga jesteś mistrzem w czaprakach/padach to ja się czuję mistrzem w dralonach eskadrona :P właśnie czaje się na fango/walnut/sky :P
wątek zamknięty
A ma może ktoś foto tego czapraka pink/creme/chocopic ? pilnie go poszukuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 grudnia 2010 19:02
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
05 grudnia 2010 19:07
Nie nie, chyba trochę źle zrozumiałaś  😀 Nie ma czapraka pink/creme/chocochip, jest albo pink albo creme albo chocochip  😉 albo polopad bicolor.
wątek zamknięty
jak ja wam zazdroszcze chocby 1 dralona... szukam tą piekielną ske  🤔 😵
wątek zamknięty
Jeśli ty aga jesteś mistrzem w czaprakach/padach to ja się czuję mistrzem w dralonach eskadrona :P właśnie czaje się na fango/walnut/sky :P

chciałabyś 😉 nie przebijesz mnie. Ja za tego dralona dałam całe 45 euro!! A było wtedy jakoś po 3,5 😀😀
wątek zamknięty
dziękuję wam bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.