KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

i kolejny dralon jest dziś mój!!!!!!!!!!  🏇 🏇 To znaczy nie dla mnie ale ja zakupiłam. Czuję się mistrzem 😀
wątek zamknięty
jakiii?

ja sie pochwalę - dorwałam taki polar jak wstawiała Precelek dzisiaj  💘
wątek zamknięty
Nougat 😉
wątek zamknięty
do duuupy, odpuściłam dralon olive-lemon  😕  😕 to nie jest mój dzień zakupowy

xxagaxx powiem Ci, że masz dziewczyno gest 😉
wątek zamknięty
jak ja wam zazdroszczę choćby 1 dralona... szukam tą piekielną ske  🤔 😵

http://cgi.ebay.de/Eskadron-Dralon-karo-Decke-lavender-turf-stone-Gr-125-/140485588891?pt=Pferdedecken&hash=item20b597f79b
Burza
Są zamknięte na kłódkę, ale martwię sie ze raczej juz wszechstronnego siodla nie będę miała, a pod skokówka DL  🤔 może mnie uratować tylko to ze skokówkę będę miała na bank duża.
disco
No od niego 🙂
nie bylo szans, to jest przedostatnia szmata. Został tylko dralon lavender i zamowienie u minerwy.
Na prawdę juz koniec.
asds
a co kupilas ze chcesz bana? ja chyba sie podłączę pod bana  🤬
wątek zamknięty
do duuupy, odpuściłam dralon olive-lemon  😕  😕 to nie jest mój dzień zakupowy

xxagaxx powiem Ci, że masz dziewczyno gest 😉

ja?? Ja nie 😀😀 Ja tyle to bym dała tylko za Toffika 😀 Ale nie teraz. Teraz kasy brak na takie szaleństwa 😀😀 Ale nie mów cudne te dery 😀

Ja właśnie od niego wszystko brałam 😀
wątek zamknięty
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
05 grudnia 2010 19:39
ehh przegrać o 0.99EUR
masakra :-/
wątek zamknięty
ehh przegrać o 0.99EUR
masakra :-/

Siss nie kupiłaś fango??
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 19:43
proszę mnie nawet nie denerwować... 0.99EUR  👿
wątek zamknięty
Siss
ale fango jest w ogłoszeniach chyba jeszcze.
disco
masz juz tego brillanta lavender DL?

nadrabiam bo poprzednie strony czytalam z telefonu.

_kate
ja bym brala, pięknie na takim jasnym będzie wyglądało  😍
Forta
derka i eurostar rewelacja  😜 😜 warto bylo tyle czekac na nią  😍
szerek
a miałam nadzieje ze mojego fango przymierzysz   😀iabeł:
xxagaxx
milka jest mega, bardzo udany komplecik. Ten konik mi tez za bardzo nie pasuje, ale cóż. Kolor przepiękny.  🏇
Precelek
w pinku jest wam stanowczo lepiej  😀iabeł: 😀iabeł:, ale jak Burza napisala - na żywo lubię ten polar bardziej niż na zdjęciach.

aaa zapomniałam.
Misia, nie wiem co ci sie nie podoba, ale dla mnie lavender na siwku jest po prostu mega, najlepszy kolor i najlepsze polaczenie z maścią u eskadrona  😅
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 19:50
Arimona
ale rozmiar bardzo duży XL a ja chciałam M. Niestety nie można mieć wszystkiego, pozostaje czekać na inną okazję...
wątek zamknięty
Arimona nic straconego  😎 bierzesz pad, aparat i gotowe  😀 jeszcze mam pozwolenie na przymierzenie polopadu lavender, w razie czego  😁
wątek zamknięty
Szerek
dobra, to jakos zrobimy fotosessje zimowa  🏇

Siss

bedzie na pewno, bo chyba nie pierwszy raz fango sie pojawilo na ebay.  :kwiatek:

wątek zamknięty
Arimona dobra, trzymam za słowo!  😀 😅
wątek zamknięty
Livia Dziekujemy  :kwiatek:

sei szarosc mialam ale moj siwy chyba jeszcze za ciemny jest na szary kolor  😉

kujka Wlasnie chyba teraz z czernia bede kombinowac  😉

disco znasz mnie ja wiecznie jecze  😁
wątek zamknięty
Arimona, pamiętaj, że ja Ci pomogę jak coś 😎 zrobić miejsce na vs czy coś 😁
wątek zamknięty
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
05 grudnia 2010 20:32
aga - przez długi czas gustowałam w różach, fioletach, błękitach i takich dość odważnych kolorach. Potem mi się odwidziało - wyprzedałam wszystko i zamieniłam na granat, czerń, szary i brąz. Wszystko mam w tej kolorystyce: od derek po ochraniacze i ciuchy dla mnie. Podoba mi się Rudy w takich stonowanych kolorach i póki co nie mam ochoty na ''szaleństwa"  😉

Absolutnie to popieram, sama przeszłam identyczną transformację, jeżeli chodzi o ubieranie konia. Teraz wolę dojrzałą elegancję.  😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 grudnia 2010 20:34
Misia a może grafit  ankowy spróbuj 😀
wątek zamknięty
Misia, też celowałabym w eleganckie, ponadczasowe kolory: czerń, czekolada, głęboki granat. Myślę, że w waszym przypadku najprostsze rozwiązania są najlepsze, a już "widzę oczyma wyobraźni" Witka w jakimś eleganckim, czekoladowym kolorze. Może z jakąś nie za dużą aplikacją?

Ale siwek w czekoladzie? Czerni? Dla mnie szał!  😜 😍
wątek zamknięty
zgadzam się ze sierrą, może dorzuciłabym jeszcze ciemne bordo z jakąś ładną lamówką
wątek zamknięty
Orientuje się ktoś w cenach derek i czapraków  eskadrona dralona pink/creme/chocopic?
wątek zamknięty
Geronimooo wyjściowo czaprak kosztuje ok 100-120zł, derka dralonowa ok 350-420zł w sklepie   😉 dralon warto upolować na jakiejś licytacji

Arimona też uważam że w pink lepiej, ale już leci do mnie z Niemcolandii nowiutki polarek bordo ze złotą lamówką z trend collection więc będzie bardziej kontrastować  😅
wątek zamknięty
Dziękuje ;3. Nie znalazłam jeszcze żadnej licytacji, ani nic, a zależy mi żeby kupić ją dosyć tanio 🙁.
wątek zamknięty
dosyć tanio to nikłe szanse są 🙁
wątek zamknięty
Sierra W odcieniu czekolady mamy browna z aqua brown i stripe in'a umbra-brown-ice i nie powiem zacnie mu w tym kolorze, granaty tez dwa i tez elegancko bardzo.
Tylko teraz doszlam do refleksji ze konia mam troche kolorowego to robie jeszcze wiekszy balagan takim stripe inem czy cross-inem chyba musimy sie przezucic na gladkie czapraki cos mi sie tak wydaje bo za duzo sie dzieje i tyle.

korsik Ciemne bordo to trafiony pomysl bo przypomialas mi ze on dobrze w eskadronowym Wine wyglada, dzieki  😉

Widzial ktos moze gdzies ladna czarna szmatke?
Moj typ
http://www.siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=3157
wątek zamknięty
To znaczy tak do 400 zł ;3
wątek zamknięty
To znaczy tak do 400 zł ;3

Geronimo dziś kupiłam takiego dralona za 92 euro plus wysyłka to będzie tak do 400zł. Ale trzeba szukać, i być cierpliwym. To są derki których już nie ma w normalnej sprzedaży więc wszystko zależy od zainteresowania 😉
wątek zamknięty
No wlasnie, 🙂 ale ciezko z pinkami, ja za duzo ich na ebayu nie widzialam,chyba ze na nerki - tych bylo sporo.

No i wytypowalam cos na sprzedaz - chilli i limette, kiedys trzeba zaczac, bo sie nagle okazalo ze mam 17 sztuk - massakra  😵

wątek zamknięty
Najgorsze, że nie wiem gdzie jej szukać : ( jestem zupełnie zielona w licytacjach itp.. 🙁
wątek zamknięty
http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=pink+dralon+eskadron&_sacat=0&_dmpt=Pferdedecken&_odkw=pink+dralon&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
śledzisz ebay, a potem popros kogoś kto ma tam konto zeby ci pomógł stamtąd kupić.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.