Dziewczyny czy któraś nie spotkała przypadkiem ES black/slate z ostatniej kolekcji profil VS w jakimkolwiek sklepie? Wydaje mi się że przeszukałam ale może coś przeoczyłam?
hihih, Dramka dla Ciebie wszystkie duże 😉 konik xx 1,55 wzrostu to na nim wszystko sie duze wydaje 😉
ale, ale - kilka modeli ES można dopasc w rozmiarze M - taki niby poniakowy. przykladowo DL w rozmiarze M wypada rozmiarowo jak anky full. Może taki rozmiar by podpasował pod Twoje siodełko 😉
'Jestem nowa na forum a takiego wątku tutaj nie znalazłam. Mam pare pytań co do padów(tych pod siodławzehstronne). 1. Czy są wygodne w uzytkowaniu(zakładanie, jazda, czyszczenie)? 2. Czy konie bardziej się w nich pocą(w końcu śą gróbsze niż czapraki)? 3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?"
3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?"
pojechalismy Cię w innym wątku za to, a TY nadal pytasz ? 😵 Dostałaś odpowiedź, ze nie ma różnicy czy jest to trening, skoki, rekreacja czy teren ... 🤔
mój się w padzie od likier nie poci bardziej niż pod cottonami. a w zasadzie mniej. użytkowałam go w lato w największe upały. czasem z konia kapało. ale pad nie był przepocony ani piana się pod nim nie robiła. przy eskadronie. zdarzało się.
neon :kwiatek: to taka podpucha była... Mnie tu jeszcze o dziwo nikt tak nie pojechał😀 zastanawiałam się czy w tym wątku tak jak radziłaś odpowiecie Nie mogłam się powstrzymać... przepraszam 😡
Burza Dziekuje :kwiatek: zastanawialam sie nad wiekszoscia fioletu, ale stwierdzilam ze ta ciemniejsza dluzej przezyje 😉 Medziiik Ja tam wgl nie uzywam czaprakow/ padow DL. ;p chcoiaz jak sie troche 'ujezdzimy' to napewno cos zaczne rzezbic i bd musiala kupic cos dl ;D ale mi sie pady dl jakos nie widza tak ogolnie. Moja ruda to slonisko w porownaniu do Twojej kruszynki, faktycznie na niej pad DL wygladal by masywnie. Ja bym nie radzila padow Dl na nia, ale VSS czemu nie ? 😉
Dziewczyny czy któraś nie spotkała przypadkiem ES black/slate z ostatniej kolekcji profil VS w jakimkolwiek sklepie? Wydaje mi się że przeszukałam ale może coś przeoczyłam?
Nie ma juz nigdzie. Ani wPl, ani w DE ani w NL. Wiem bo sprawdzałąm- Wszystkie się rozeszły jak ciepłe bułeczki - jedyne co zostaje to ogłoszenia filowac ze ktoś moze będzie sprzedawał VS.
edit: mógłby mi ktoś ubrać rudą w cottony: lightblue, green, petrola, violet i navy nici , white z petrola oraz w derke nici w paski ? :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: będę bardzoooo wdzięczna
Coś mi się zdaje, że lubię beże/brązy na koniu 😁 Pierwsza z rodzin mojej kolekcji 🙂 TA daa od lewej: Anky Off white, ES Excellent Sesame, Brilant Coriander, ES Cream, ES Sesame Peacock, Escada ala Sand, Cotton Marzipan, Cottage Craft, RTS, Polopad Aqua Brown
minerwa Wiem 🤔wirek: Ale już wiem które cottony wypadają mniejsze i bede mieć nici z kolekcji olive 💃
dramka jak ci zazdroszczę! ten niciak to moje marzenie od jakiegoś czasu 😍
Mia, poszukam. sama jestem ich ciekawa. czy jest coś poza tym co widziałam. ale nie wiem. w sklepie powiedzieli że to z wewnętrznego sklepu hkmu dostali. nie są zatem chyba tak ogólnodostępne? 👀