KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

minerwa Śliczny..tylko duży
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
27 listopada 2010 20:56
Dziewczyny czy któraś nie spotkała przypadkiem ES black/slate z ostatniej kolekcji profil VS w jakimkolwiek sklepie? Wydaje mi się że przeszukałam ale może coś przeoczyłam?

http://sklepkarina.pl/czaprak-eurostar-simileath-stripe-kolekcja-zima-2010-p-3806.html

pisze, że jest black - slate VS  😉
wątek zamknięty
hihih, Dramka dla Ciebie wszystkie duże 😉 konik xx 1,55 wzrostu to na nim wszystko sie duze wydaje 😉

ale, ale - kilka modeli ES można dopasc w rozmiarze M - taki niby poniakowy. przykladowo DL w rozmiarze M wypada rozmiarowo jak anky full. Może taki rozmiar by podpasował pod Twoje siodełko 😉
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
27 listopada 2010 21:03
Felinka, jeszcze nie zdjeli ze strony... kupiłam, zapłaciłam a pani mnie poinformowała że już sprzedany
wątek zamknięty
minewra - bardzo ładnie 😉 podoba mi sie ten komplecik ^^
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
27 listopada 2010 21:44
natt92- patrząc no foto Twojego kompletu nici tym bardziej wydaje mi się że do naszej rudej nie będzie pasował polopad dl

edit:

który byście bardziej na niej widziały blassgrun czy olive ?
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 listopada 2010 22:08
medziiik, jaka kruszynka 🙂 ale kolorystycznie na żywo kolekcja niciakowa by pasowała. chociaż to jak zawsze kwestia gustu 😉
wątek zamknięty
Medziiik jaśniejszy 😉
wątek zamknięty
Medziiik, oba 🙂
wątek zamknięty
'Jestem nowa na forum a takiego wątku tutaj nie znalazłam. Mam pare pytań co do padów(tych pod siodławzehstronne).
1. Czy są wygodne w uzytkowaniu(zakładanie, jazda, czyszczenie)?
2. Czy konie bardziej się w nich pocą(w końcu śą gróbsze niż czapraki)?
3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?"
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
27 listopada 2010 22:20
3. Czy nadają się na takie jazdy treningowo-rekreacyjne? Takie tereniki, jazdy po płaskim, niskie skoki?"

pojechalismy Cię w innym wątku za to, a TY nadal pytasz ?  😵 Dostałaś odpowiedź, ze nie ma różnicy czy jest to trening, skoki, rekreacja czy teren ...  🤔
wątek zamknięty
tak nadaja sie na każde jazdy , wygodne , zalezy jaki model np.ANKY pad kon sie w nim nie poci a w takim od LIKIER tak  🥂

dziewczyny spokojnie
wątek zamknięty
27 listopada 2010 22:29
medziiik, olive! 🙂

mój się w padzie od likier nie poci bardziej niż pod cottonami. a w zasadzie mniej. użytkowałam go w lato w największe upały. czasem z konia kapało. ale pad nie był przepocony ani piana się pod nim nie robiła. przy eskadronie. zdarzało się.
wątek zamknięty
neon   :kwiatek:    to taka podpucha była... Mnie tu jeszcze o dziwo nikt tak nie pojechał😀 zastanawiałam się czy w tym wątku tak jak radziłaś odpowiecie
Nie mogłam się powstrzymać... przepraszam 😡
wątek zamknięty
wątek zamknięty
natt92, JAKA PIĘKNAAAAA DERA!!!!
wątek zamknięty
Burza Dziekuje  :kwiatek: zastanawialam sie nad wiekszoscia fioletu, ale stwierdzilam ze ta ciemniejsza dluzej przezyje 😉
Medziiik Ja tam wgl nie uzywam czaprakow/ padow DL. ;p chcoiaz jak sie troche 'ujezdzimy' to napewno cos zaczne rzezbic i bd musiala kupic cos dl ;D ale mi sie pady dl jakos nie widza tak ogolnie. Moja ruda to slonisko w porownaniu do Twojej kruszynki, faktycznie na niej pad DL wygladal by masywnie. Ja bym nie radzila padow Dl na nia, ale VSS czemu nie ? 😉
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
28 listopada 2010 10:16
Medziiik jaśniejszy będzie bomba 😀
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
28 listopada 2010 11:32
Dziewczyny czy któraś nie spotkała przypadkiem ES black/slate z ostatniej kolekcji profil VS w jakimkolwiek sklepie? Wydaje mi się że przeszukałam ale może coś przeoczyłam?

Nie ma juz nigdzie. Ani  wPl, ani w DE ani w NL. Wiem bo sprawdzałąm- Wszystkie się rozeszły jak ciepłe bułeczki - jedyne co zostaje to ogłoszenia filowac ze ktoś moze będzie sprzedawał VS.
wątek zamknięty
majeczka   Galopem przez życie!
28 listopada 2010 11:48
asds, Siss mi znalazła na e-bay
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
28 listopada 2010 11:50
niestety e bay nie obczajałąm...no to gratulejszyn
wątek zamknięty
medziiik  moge jutro zrobic na troche ciemniejszym kasztanie zdjecie w impulsie blassgrun jakby Ci to coś dało🙂
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 listopada 2010 15:00
chilli2 - z chęcią jeśli możesz  :kwiatek:

edit: mógłby mi ktoś ubrać rudą
w cottony: lightblue, green, petrola, violet i navy nici , white z petrola oraz w derke nici w paski ? :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: będę bardzoooo wdzięczna
wątek zamknięty
minerwa Wiem  🤔wirek: Ale już wiem które cottony wypadają mniejsze i bede mieć nici z kolekcji olive  💃
wątek zamknięty
sei, da się te hkmy zobaczyć gdzieś w necie?
wątek zamknięty
Coś mi się zdaje, że lubię beże/brązy na koniu  😁 Pierwsza z rodzin mojej kolekcji 🙂 TA daa

od lewej: Anky Off white, ES Excellent Sesame, Brilant Coriander, ES Cream, ES Sesame Peacock, Escada ala Sand, Cotton Marzipan, Cottage Craft, RTS, Polopad Aqua Brown

wątek zamknięty
bardzo elegancka kolekcja
wątek zamknięty
28 listopada 2010 18:56
minerwa Wiem  🤔wirek: Ale już wiem które cottony wypadają mniejsze i bede mieć nici z kolekcji olive  💃

dramka jak ci zazdroszczę! ten niciak to moje marzenie od jakiegoś czasu  😍

Mia, poszukam. sama jestem ich ciekawa. czy jest coś poza tym co widziałam. ale nie wiem. w sklepie powiedzieli że to z wewnętrznego sklepu hkmu dostali. nie są zatem chyba tak ogólnodostępne?  👀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
28 listopada 2010 19:39
disco, bardzo fajna kolekcja - ja czekam na resztę Twoich szmatek 🙂
wątek zamknięty
przyznawac sie kto zgarnał marecpana brillanta ? 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.