Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

22 listopada 2010 18:23
W razie czego mogę kogoś przenocować. Jedna wolna prycza koło lodówki się znajdzie 🙂
W razie czego wywalimy mojego chłopai zrobimy sobie re-voltową imprezkę  🏇
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
22 listopada 2010 20:47
[quote author=D+A link=topic=219.msg780666#msg780666 date=1290444918]
Ostatni bez przesiadek masz o 19:28

to muszę jeszcze raz kliknąć i sprawdzić. Chciałabym zostać do końca,bo najfajniejsze rzeczy są wieczorem...No nic najwyżej pojadę samochodem:/
[/quote]

Z zebraniem ekipy do auta, żeby podróż była opłacalna nie powinno być problemu. Byle się rozsądnie do Strykowa przedostać, a dalej to już się śmiga.  😉
szczerze mówiąc to zdecydowanie wolałabym się do jakiejś ekipy dosadzić,bo bardzo lubię jeździć autem,ale już mam trochę dość robienia za kierowcę ,kiedy wyjeżdża się o świcie a wraca w nocy. Też bym chciała się kimnąć i mieć spokój;p
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
22 listopada 2010 20:53
W takim razie, cytując klasyka: szukajcie, a znajdziecie.  😉
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
22 listopada 2010 21:03
A pkp jak na złość nadal nie ma grudniowego rozkładu jazdy :emot4:
Jest grudniowy rozkład tylko on dziwnie działa-jak wpisałam jakąś konkretną godzinę to nic się nie pokazało,dopiero jak zaczęłam kombinować z godzinami to mi się powrotne pojawiały.

Nalle,coś się wymyśli.Ostatecznie poniosę koszty paliwa i wezmę sobie chłopaka jako kierowcę^^
vissenna   Turecki niewolnik
22 listopada 2010 21:14
Notaraialna DA nie wierzcie PKP! Dziś spóźniłam się do pracy godzinę, bo zmienili potajemnie rozkład jazdy!  😵 A w necie NADAL jest stary. Na moje pytanie dlaczego nikt o tym nie wiedział, stwierdzili, że ogłaszali w niedzielę. No tak, wtedy każdy jeździ do pracy i szkoły  😤 Ja mam focha na PKP jak stąd do tamtego drzewa. 🚫

Jeśli nie uda mi się zebrać chętnych na busa, będę jechała PKP z Bydgoszczy! Ktoś też wybiera się trasa przez Bydgoszcz?  👀
W jaki dzień planujecie być, w sobotę czy w niedziele ,szkoda że potęga skoku jest w piątek  🙁 

Zastanawiam się właśnie czy pojechać ,tylko to zależy od pogody ,zapowiadają śniegi  😉 
Może ktoś z Warszawy zorganizowałby busa? 😎
22 listopada 2010 21:26
vissenna, Poprzednio pkp miałam beznadziejny. W Poznaniu byłabym o 10, a cavaliada zaczyna się o 8 rano. Powroty OSTATNI miałabym o 15.33 więc bez sensu bym wstawała o 3 rano i tłukła się 5 godzin z Łodzi do Poznania na te parę godzinek zawodów.
A nocować nie mam u kogo, toteż wolę wybrać się na pochlajparty sylwestrowe do Wawy do mojej przyjaciółki.
22 listopada 2010 21:37
22 listopada 2010 21:39
vissenna, Nie cierpię pekasów...
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
23 listopada 2010 06:33
Moze ktoś ma jakiś transport z Wawy ,albo kto z Wawy jedzie pociągiem i o której w kilka osób zawsze rażniej .
Czy jest ktoś chętny na miejsce w hotelu w poznaniu 5 minut od targów i 15 od stacji pkp najchętniej ktoś z Wawy i okolic zarezerwowałam pokój 4 osobowy ale koleżanka się romyśliła wiec jest jedno wolne miejsce jade ja i mój kolega i koleżanka re-voltowiczka koszt od osoby na dwie doby z piątku na sobote i z soboty na niedziele 73 zł pokój z łazienką .PILNE ...Musze wpłacić połowe sumy zaliczki
Cariotka   płomienna pasja
25 listopada 2010 06:48
jedzie ktoś z Krk?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
27 listopada 2010 12:12
Słuchajcie, szukam jakiegoś taniego miejsca noclegowego. Obiecałam, że jak moje zdjęcie będzie na Cavaliadzie to jadę.
jedzie ktoś z Krk?

Chyba Ja będę jechała ale jeszcze nie wiem na 100% ...wszystko zależy od tego czy dostane wolne w pracy.  😉
27 listopada 2010 16:32
A ja miałam jechać prywatnie ale cóż...

Przez wszystkie dni targów będę obecna na stoisku konik.com.pl  🏇

Może faktycznie jakieś spotkanie?
vissenna , jakiś znak rozpoznawczy? a zniżki dla re-voltowiczów?  😁
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

27 listopada 2010 17:26
Strzyga,  gdzie będzie Twoje zdjęcie? Które to?
jeżeli wybiera się ktoś z Wawy, to mam dwa miejsca w aucie i zapraszam chętnych (-: w kierunku Wawa -> Poznań nawet trzy miejsca, ale z powrotem mam jeszcze dodatkowy bagaż w postaci Jessy, być może ktoś jedzie jednostronnie, albo wcześniej wraca.
wyjazd planuję na 10 grudnia koło godz. 18

czy znajdzie się jakaś dusza, która przenocowałaby mnie i Jessy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę? :kwiatek: oferuję podwózkę moim autkiem, mam akredytację i miejsce parkingowe, więc nie trzeba będzie szukać miejsca wokoło.
Ponia   Szefowa forever.
27 listopada 2010 21:08
Słuchajcie, szukam jakiegoś taniego miejsca noclegowego. Obiecałam, że jak moje zdjęcie będzie na Cavaliadzie to jadę.

już masz 🙂

więc będziemy razem ze Strzygą 😉 sobota - niedziela 😉
27 listopada 2010 21:11
olek Taka duża głośna baba w długich rudych włosach 🙂

A promocji będzie wystarczająco dużo  🙂
Będziemy  😀
jeśli ktoś chciałby porozmawiac z Bogdanem na tematy różne  😉 to dzwońcie 660 682 592, umówimy się w jakimś strategicznym miejscu.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
27 listopada 2010 21:46
Teli, To:
florcia9   "Amicus optima vitae possessio"
27 listopada 2010 22:06
Osz kurczę.... Cudo nie fotka  😍
ja również zapraszam na wystawę, bo i ja się pochwalę foteczką 😀
MsCarmen, Ty sie nie musisz chwalic tylko konskimi zdjeciami. Mam jedną ulubiona Twojego autorstwa nie związaną z tematem. 😡
A jak z cenami biletów? Tak jak "zawsze" - piątek 10 zł, sobota 20 zł, niedziela 30 zł?
florcia9   "Amicus optima vitae possessio"
28 listopada 2010 19:24
W tym roku droższe, bo w pt 20zł, sb 30zł, nd 30zł, a 3-dniówka 60zł.
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
28 listopada 2010 19:25
hej,

jeżeli ktoś chciałby się zabrać na sobotę, to zapraszam na pw.
start z pruszkowa ale z samego rana  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się