[quote author=edzia69 link=topic=1848.msg721345#msg721345 date=1285747939] Pursat Ty to jak fotkę wstawisz, to zawsze muszę się spod biurka potem wydostawać. Zapytam nieśmiało, jaki masz aparat?
Niestety zdjęcie nie moje. Podpisałam autora - fotart.
Ja pstrykam Canonem 350D z obiektywem Tamron 70-300. 😉 [/quote] rozumiem, z wrażenia nawet nie zauważyłam,że podpisane jest! tak czy owak wspaniałe foto!
jak to jest z tym albinizmem u koni? Czytałam, że nie występuje, ale ostatnio moja znajoma mówi, że widziała konia z czerwonymi oczami 🤔 to możliwe w ogóle?
jak to jest z tym albinizmem u koni? Czytałam, że nie występuje, ale ostatnio moja znajoma mówi, że widziała konia z czerwonymi oczami 🤔 to możliwe w ogóle?
mogła widzieć cremello, one maja jasnoniebieskie oczy w słońcu przeświecaja naczynia krwionośne.
ano ma 🙂 tylko ze okresowo - w zime zarasta i ma niewiadomo co, serduszko powraca jak zgubi wszystkie zimowe wlosy 🙂 chyba nawet sie w tym watku juz kiedys pojawil?
kitiXn, a wez idz mi z ta grzywka! wkurza mnie niemilosiernie, ze mu sie ten przedzialek robi. chocbym nie wiem ile raz czesala, chwile pochodzi albo machnie glowa i znow ma ten cholerny lamerski przedzialek.
awionetka, jesli to o naszym zdjeciu, to dziekuje :kwiatek:
Dzisiaj na Allegro moją uwagę zwróciło umaszczenie tego kuca.Na pierwszy rzut oka -kasztanek ,ale te ciemne nogi.Czyżby gniady z genem" srebrnym".Ciekawe jak jest opisany w paszporcie. http://allegro.onet.pl/kuc-kucyk-ogier-kabir-i1268169389.html
kitiXn, a wez idz mi z ta grzywka! wkurza mnie niemilosiernie, ze mu sie ten przedzialek robi. chocbym nie wiem ile raz czesala, chwile pochodzi albo machnie glowa i znow ma ten cholerny lamerski przedzialek.
Tez tego nienawidzę, jest w ogóle na to jakaś rada ?? 😵
Severus, śmiem podważyć skuteczność irokeza względem problemu przedziałka 😀 Jeśli uzyskam zgodę właścicielki, to wstawię zdjęcie-dowód, że przedziałek na irokeza wygląda jeszcze gorzej, przysięgam, to najbardziej okropna fryzura, jaką w życiu widziałam. wygląda to mniej więcej jak wypomadowani panowie ze zdjęć z lat 20-30 z grzywką uczesaną w kształt wąsów 🤣
Pewnie gdzieś kiedyś już go tu wstawiałam. Ogierek arabski "Mój Bask" po Gangesie. Pięknie malowany kasztan, z kilkoma białymi plamkami na brzuchu i... jajkach 😉 powinno być coś widać na zdjęciu.
dempsey - Właściciel chce sobie wyhodować drugiego legendarnego Baska, który zresztą urodził się w naszej stajni 😁 Maść ma faktycznie piękną, i te odmiany na żywo wygląda nieziemsko.