kto się do Kuźni w ten weekend wybiera?
Poniuś łooo. Zrób porządek z tym kolanem. Mam nadzieje,że na targach będziecie...? :kwiatek:
Ponia chyba żartujesz... 😲
niestety nie. 😕
Poniuś łooo. Zrób porządek z tym kolanem. Mam nadzieje,że na targach będziecie...? :kwiatek:
Z koniem napewno nie, bo czeka mnie ok 2 tyg przerwa w treningach, ale być może przyjadę towarzysko ;-)
Ponia Szkoda,że Złocisza nie będzie, ale mam nadzieje że chociaż Ty nas odwiedzisz 🏇
edit. zgubiłam wyraz 😉
No nieeeeeee. I jeszcze będziesz na targach,z których ja zrezygnowałam.. 😵
czy ktoś się orientuje jakie boksy będą na zawodach w Kuźni?namiot czy stajnia?bo nie wiem,jak się pakować 😉
w takim razie pakuję żłoby i ciepłą derkę.dzięki Dramko.
Ale lepiej jeszcze sie upewnić u organizatora. 😉
W Kuźni można dostać także te w stajni normalnej. Najlepiej zadzwonić i zapytać jakie zostaną przydzielone.
Ktoś, pytałam o to, mają być namioty.
Ponia, mi nadal smutno,że Cię nie będzie 🙁 choć z nami towarzysko chociaż ....
W namiotach będzie zimno..
W stajni na pewno boksy droższe.
w propozycjach hpp była jedna cena za boks - 300 zł,dobrze,że mój jeszcze nie ogolony 😎
Dramko,wpadniesz do Kuźni?
[quote author=Ktoś link=topic=18.msg774514#msg774514 date=1290023729]
Ponia, mi nadal smutno,że Cię nie będzie 🙁 choć z nami towarzysko chociaż ....
[/quote]
Mi jeszcze bardziej smutno ;(
Nie dam rady sie wyrwaać. Będę mocno za Was trzymać kciuki 🏇
czy są już gdzieś listy startowe ? chodzi mi o Kuźnie 🙂
Agaleon, wszytskie informacje znajdziesz na tarantevents.pl
tarantevents.pl dzięki dzięki dobra kobieto :P
Ja mam już po zawodach...na obwodnicy Torunia jakiś debil bez powodu wyhamował nam przed nosem,Integro nie ustał tego,przewrócił się...przy wstawaniu przeciął sobie skórę nad nadgarstkiem,o przednie drzwiczki które upadając wykopał...nie chcę nawet myśleć co by się stało,jakby ochraniaczy nie miał...dzięki wielkiej uprzejmości Sebastiana Szeląga i pana Trojana ze stajni Agrofood w Grabowcu,Integro po przewiezieniu do Agrofoodu został pozszywany przez doktora,szczęście w nieszczęściu,że została rozcięta tylko skóra,więc skończyło się na 11 zszywkach...koń został pod dobrą opieką do niedzieli w Grabowcu,my z Dabellą jedziemy do Kuźni.skończyliśmy sezon 3dni wcześniej niż planowaliśmy.przykro mi,że koń się nacierpiał,ale cieszę się,że skończyło się na strachu i zszytej nodze.
Ktosina..szkoda..ale dobrze że się tak skończyło a nie gorzej.
rany Ktośka, to jest mój koszmar 🙁 dobrze, że nic poważnego i Integro cały,a od zawsze wiadomo, że w Grabowcu mili ludzie są 😉
Boże co za pajac 👿 Wielka szkoda, szybkiego powrotu do zdrowia :kwiatek:
Szczęście w tym wszystkim, miałem podobny przypadek, facet zahamował na zielonym świetle bo chciał się zapytac przechodnia o drogę. Też miałem szczęscie- konie dwa, tak mocno poleciały do przodu, że wygięły rury z przodu, wystawiły przegrodę, ale im samym nic sie nie stało. Szkoda,że tak pechowo zakończył Wam się sezon.
ps. śpicie? można zadzwonic?
Bogdan, Wrotki teraz siedzi za kierownica,a mi średnio chce się gadać...jutro.
Ktoś, całe szczęście z wami wszystkimi jest w porządku!
jezu... jak to niewiele trzeba ;/ Całe szczęście że tylko tak to się skończyło. Trzymajcie sie tam :kwiatek:
kurczę, czegoś takiego po prostu nie da się uniknąć 🤔... dobrze że tylko tak się skończyło.
(czasem to by się chciało konia wsadzić całego w jeden wielki ochraniacz transportowy 🤔wirek🙂
Ech, szkoda, że zazwyczaj za głupotę debili za kierownicą konsekwencje ponoszą inni 🙁 Dobrze, że skończyło się tylko na rozcięciu skóry.
Ktoś - jak tam samopoczucie Integro ?