Ja będę luzaczyć w sobotę prawdopodobnie 😉
Koniczka, nie startujesz ?
Nie, bo to ogólnopolskie, a ja nie jestem zarejestrowana w PZJ. Planuję 30 przyjechać, tylko na razie jakoś propozycji nie widać.
Równolegle są regionalki 😉 Te same rundy 🙂
Regionalki są tylko przy niektórych rundach, Ctek nie obejmują.
Aaano chyba że tak. Tak wysoko mnie jeszcze nie wyniosło 😉
Koniczka a rozmawiałaś na ten temat z Jankiem Ratajczakiem? wg propozycji regionałki miały nie obejmować też N-ek a okazuje się, że spokojnie z licencją regionalną można je jechać. Podejrzewam, że z C było by tak samo.
Nie rozmawiałam, aż takiego parcia nie czuję, żeby kombinować jak koń pod górę 😉
Wojenka, Forta merci :kwiatek: :kwiatek:
Croopie uuu, to Cię wywiało 😉 A Ty startujesz w Aro?
Strucelka gratulacje 🙂
Jeżeli są w Aro regionalne Nki wiadomo może jakie konkursy?
disco, tu masz propozycje:
http://www.aromer.pl/imprezy2010/10_15/propozycje.pdf na pewno jak dopuszczają starty regionalne to konkursy będą te same co na ZOO.
dziękuję, nie wiem czemu liczyłam, że regionalki będą miały inne konkursy 😉 a tak to N8 nie ujadę.
mogliby rzucić na pożarcie propozycje na 30... 🙄
ech... az zaczynam zalowac, ze nie jade do aro...
nie wiem jak dla innych, dla mnie nowinka..
Moorlands Totilas has been sold to Paul Shockemohle, sources confirm.
nawet na eurodressage nie można wejśc tak jest w związku z tym njusem oblegany.
kwota 15 000 000 euro była niemożliwa do odrzucenia.
ElaPe, czy ja wiem.. to zależy na czym komu bardziej zależy 😉
Ale pewnie niewielu ludzi by z takiej kwoty zrezygnowało.
W głowie się nie mieści...takie pieniądze 🤔wirek:
ciekawe kto i czy w ogole ktokolwiek będzie jeździł na nim dalej.
Szkoda, że nie będzie już pary Edward & Totilas 🙁 Uwielbiam na nich patrzeć!
Ciekawe, czy to rzeczywiście był jego koń życia.
czy to nie nadaje karemu stasusu najdrozszego konia swiata?
edit: ale wiecie co? mi zal strasznie tej pary... niesamowicie widowiskowi, piekni. nowy wlasciciel powinien go zostawic gallowi.
Ciekawe, czy to rzeczywiście był jego koń życia.
Myślę że będzie trzeba trochę poczekać, żeby jakiś inny mu dorównał.
Dla mnie - absolutnie najlepszy. I w ogóle nie widzę światowych czworoboków bez niego i bez wyników, jakie robił.
Dla mnie to jest absurdalne, że takie sumy za zwierzęta się płaci. Tak samo jak sumy za piłkarzy są absurdalne. Nie ogarniam tego szczerze mówiąc. To się w ogóle zwróci?
Swoją drogą też jestem ciekawa czy ktoś go będzie jeździł, jak nie to strata dla tego sportu ogromna...
Dla mnie to jest absurdalne, że takie sumy za zwierzęta się płaci. Tak samo jak sumy za piłkarzy są absurdalne. Nie ogarniam tego szczerze mówiąc. To się w ogóle zwróci?
Swoją drogą też jestem ciekawa czy ktoś go będzie jeździł, jak nie to strata dla tego sportu ogromna...
To zależy na ile go użyja w hodowli i ile nasienia sprzedzadza, no i oczywiście jakie będą tego rezultaty 🙄 Kwota nie do ogarnięcia dla zwykłych śmiertelników 🤔
ciekawe czy wynajmą prywatnego ochroniarza dla Totilasa 🤣 - bo ja bym się szczerze mówiąc bała spuścić z oka takiego konia nawet na minutę
niektórych na to stać, mają tyle kasy ze nie zależy im na tym zeby to się w ogóle zwróciło. Ich wnuki i prawnuki nawet pracować by nie musiały.