Kącik Ujeżdżenia

Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
08 października 2010 22:58
rtk tak, bardzo często.

Elbus to ja się ładnie o zdjęcia uśmiechnę :kwiatek: jadę jutro N-1 na kucyku 😉 😁

A my po dzisiejszym P-9 na 60%. Świetny wynik jak na to, jak beznadziejnie mi się jechało. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
strucelka, dzieki za info 😉
a mogłabys popytac i sprobowac zdobyc do niej maila? Bardzo mi na tym zalezy, kupiłam od niej konia mojego zycia, a straciłyśmy kontakt ...
09 października 2010 16:25
Rtk mogę spytać, ale najlepiej skrobnij maila do MZJ-tu, oni na pewno mają i Ci udostępnią 😉

a my dziś 59% w N-1 🙂 A jutro kur 🏇
Strucelka a od której jutro sie zaczynają zawody? i wiadomo w jakim czasie kto będzie jechał?  👀
Wiadomo. Zaczynają się o 8:30
Listy startowe na stronie Toporzyska
Jutro spróbuję zrobić więcej zdjęć, acz będzie ciężko - dzisiaj robiłam tylko Bisiowi i Łosiowi, więcej nie zdążyłam...a i te takie średniej jakości
09 października 2010 20:01
wyniki i listy na jutro:
http://toporzysko.pl/Folwark/Sport/Article.aspx?id=722

ja mam start 13.20 🙂
Wiecie, że K.Milczarek sprzedała Don Windsora w maju 2010?
Był ktoś na MM w Swoszowicach oprócz strucelki?
Ma ktoś moze jakieś zdjęcia ? albo ew. wie gdzie można je znaleźć?
Słyszałam ,że jakies nowe konie się tam pokazały... 🏇
🙂
Wiecie, że K.Milczarek sprzedała Don Windsora w maju 2010?

No ja wiem 😉
Ja też 😁 Super koń, zrobił na mnie duże wrażenie na przeglądzie wet w Kuźni Nowowiejskiej w zeszłym roku, po prostu fruwał 🙂
Ja właśnie się dowiedziałam.... szkoda, a może z drugiej strony-zawodniczka ma lepsze konie??
11 października 2010 19:26
Robaczek. Ja mam parę zdjęć, ale tylko znajomych.
A o jakieś konie konkretnie Ci chodzi?
Według mnie świetnie spisała się 'stara gwardia'. Broker prezentował się obłędnie jak dla mnie 💘
Z tego co widziałam też na rozprężalni, dobrze prezentował się Wilander M Katarzyny Waligórskiej i Rhylaine N Justyny Palmowskiej, Rajczy też ładny koń.

My wróciliśmy z tytułem Vice-Mistrza Małopolski w kategorii Juniorów 🙂

Wilander i Rhylaine faktycznie boskie! I nieustannie podziwiam już od dłuższego czasu dosiad tych dwóch zawodniczek - zresztą Katarzyny Klein też.
Zdjęcia mam następujących koni/zawodników: Azyl, Be My Life Top, Belfast (Strucelka - prosiłaś  😉 ), Shaman ( 😍 ), Broker, Wiesbaden S, Rhylaine N, Wilander, Martel i chyba tyle. Ma ktoś jakieś specjalne życzenia?
słyszałam ,że koń K.Waligórskiej spisał się rewelacyjnie.
Kto startował w rundzie P? Macie jakies zdjęcia z P?
Widziałam jedno zdjęcie gdzies z dekoracji -ma ktoś jakieś informacje o takiej dużej kasztanowatej klaczy(?)
słyszałam ,ze całkiem fajna i gdzieś już kiedyś widziana
Strucelka-gratulacje ode mnie i moich 2 kucyków! pozdrawiamy Was!
Ja poprosze o Brokera i Wiesbaden S  🏇

Robaczek chyba chodzi o Aparadżite ?
nie wiem jak sie nazywa ,ale startowała pod jakąs dziewczyną.
Taka duża ,ciemny kasztan
Hm, z kasztanów to tam najcudowniejszy i najwspanialszy jest Cejlon, uwielbiam na nich patrzeć  😍 Aparadżita najlepiej pojechała w niedzielę, natrzaskała jakieś straszne ilości punktów, z tego co pamiętam
Cejlon mustangowej (wciąż ?) Gosi?

Ma ktoś zdjęcia  :kwiatek: ?
Łosia i Bisia prosze Elbus  :kwiatek:  a i Wilandera oczywiście 🙂  A Shaman to ten Shaman o którym myśle? :P Jak tak to jego tez chętnie zobaczę xD
Zdaje się, że tak, startowała na nim Gosia Bryła :-) A jaki klub nie pamiętam, to trzeba by popatrzeć na listy startowe. Ich zdjęć akurat nie mam, pozostałe jak się odgrzebię z komputerami
Gosia jest niezrzeszona i od dawna w Zabierzowie, nie w Mustangu.
11 października 2010 21:59
dokładnie, Gosia moja stajenna koleżanka 😉 Obecnie niezrzeszona.

Kasztanka o której pisze Robaczek to Aparadżita Karoliny Skleniarz. W tym roku startowała podczas ZOO w Swoszowicach w czerwcu pod Tomkiem Kowalskim w C chyba. Te zawody to był debiut Karoliny, w piątek dała plamy, ale potem już się zrehabilitowała 😉 Aparatka to klacz z bardzo dużymi możliwościami.

Elbus to ja poproszę o moje :kwiatek: i Brokuła 😁 toż to półbrat w końcu 😍

A chcecie zdjęcia hurtem tutaj czy porozsyłać PW?
Hurtem tutaj  😅
Strucelka, wielkie gratulacje 🙂
12 października 2010 08:34
rewir dziękuję :kwiatek: choć osobiście z przejazdów zadowolona nie jestem, bo wiem, że było nas stać (a przede wszystkim mnie) na więcej 😉 W piątek P-9 na 60%, w sobotę N-1 na 59%m a w niedzielę N-4 na 57%. Aczkolwiek z kura mamy nawet parę 7, więc jest ok 😉 W niedziele się spiełam, jak za cicho puścili na początku muzykę, nie słyszałam dobrze, źle zrobiłam zatrzymanie, no i potem już się denerwowałam, żeby zdążyć do muzyki. Ale w sumie, jak na pierwszy kur w życiu, to było całkiem znośnie, choć zjechałam z czworoboku bardzo zła 😉

To pozwolę sobie jeszcze parę zdjęć wrzucić 🙂

Wojenka   on the desert you can't remember your name
12 października 2010 09:44
Strucelka, gratulacje!  🙂
Hej, z kim sie spotykamy w Aro w ten weekend ?? 🙂

Strucelka, gratuluję 🙂🙂🙂
Croopie Ty stoisz w aro?

Strucelka gratulacje!  😅
Forta, tak, od niedawna 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się