Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Facet głupi a konik mądry bo mu oddał. 😀
😂

😲

Ola i Naboo auć- to musiało boleć [ we wszystkich przypadkach ]
Ola i Naboo 🤔trzałka: 4 filmik mnie powalił. ;p  Jak ją z kopa w tyłek pociągnął. XD
srebrna 🤔trzałka: jezuu.Wygląda strasznie. ;p Ale ciekawe czy coś się stało kierowcy albo konikowi. ; pp
Facet musiał bardzo wkurzyć tego konia...
Szaga No na serio musiał go nieźle wkurzyć, ale nie wierzę, że zrobił by mu to "za darmo"  😁
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
06 października 2010 20:56
W życiu nie widziałam, żeby koń się tak zachowywał.
może i ja się nie znam, ale absolutnie nie mogę się napatrzeć na tego konia  😲 😲 😲 😲
oglądam chyba dwudziesty raz

Koń super  🤔 A ręka jeźdźca wydaje mi się, czy jest mało... delikatna? (Chodzi mi o wewnętrzną w kilku miejscach na długich ścianach) Wydaje mi się, czy to jest taka "niemiecka" szkoła jazdy?
Szaga właśnie dzis rano to widziałam i tez miałam wrzucic 🙂
jak na moje mogli sie nad nim wczesniej nieźle pastwić. Ja widziałam tylko jednego konia na żywo co sie tak zachowywał, nie bez powodu z reszta.
masakra
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
08 października 2010 15:47
goło i wesoło 🙂

hahah 😂 geniusz! 😁
goło i wesoło 🙂

co tam strój .... dobrze że o toczku nie zapomniał
Ten gościu jest od tej chwili moim bogiem 👍
goło i wesoło 🙂

Widziałam to na innym forum... Ale oglądając drugi raz... nadal myślę, że to jest mój 'miszczu'.  😁
Ogladam to po raz dziesiaty i nadal smieje sie na glos przed monitorem. Co mi sie nieczesto zdarza 😀 Mistrz, po prostu 😀
moja twórczość, nic nadzwyczajnego, robione w 5 minut  😉

Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
10 października 2010 12:18
mnie to niestety nie bawi... uważam że mało że to obrzydliwe, to odnoszę wrażenie że facet się mocno siłuje z koniem. Ani smaczne ani przyjemne...
uwielbiam ten filmik i tą piosenke

i ten

koniecznie włączcie głos 😀
😲 😲
Wichurkowa,  😲
no..niezły hardcore. Biedne te koniska.
Ludzie są walnięci....

Ale ten koń też niezły, żeby po człowieku przegalopować... Szkoda zę nie wiadomo co się stało z tym koniem co leżał, bo na początku wydawało się jakby chciał wstać, tyle że ludzie mu nie pozwolili.
Też jestem ciekawa co się stało. 🤔 Przez 3/4 filmu siedziałam z otwartą gębą i nie wierzyłam  🤔zok:
Z komentarzy wynika, że koniowi nic się nie stało.

Na moje piwrwszemu konikowi ktoś wszedł na mabit i chciał się ścigać, a że z kozła ścięło woźnicę i koń został bez szefa to wpadł w panikę, sporą winę mogą tu ponosić okulary...
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
11 października 2010 21:35
@Luciieehh the horse at the end did not die. and the first one to take off was stung by a bee. youre right that it has nothing to do with being an arab,
ale rzeźnia...  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się