Ola i Naboo 🤔trzałka: 4 filmik mnie powalił. ;p Jak ją z kopa w tyłek pociągnął. XD srebrna 🤔trzałka: jezuu.Wygląda strasznie. ;p Ale ciekawe czy coś się stało kierowcy albo konikowi. ; pp
Koń super 🤔 A ręka jeźdźca wydaje mi się, czy jest mało... delikatna? (Chodzi mi o wewnętrzną w kilku miejscach na długich ścianach) Wydaje mi się, czy to jest taka "niemiecka" szkoła jazdy?
Szaga właśnie dzis rano to widziałam i tez miałam wrzucic 🙂 jak na moje mogli sie nad nim wczesniej nieźle pastwić. Ja widziałam tylko jednego konia na żywo co sie tak zachowywał, nie bez powodu z reszta. masakra
Ale ten koń też niezły, żeby po człowieku przegalopować... Szkoda zę nie wiadomo co się stało z tym koniem co leżał, bo na początku wydawało się jakby chciał wstać, tyle że ludzie mu nie pozwolili.
Z komentarzy wynika, że koniowi nic się nie stało.
Na moje piwrwszemu konikowi ktoś wszedł na mabit i chciał się ścigać, a że z kozła ścięło woźnicę i koń został bez szefa to wpadł w panikę, sporą winę mogą tu ponosić okulary...
@Luciieehh the horse at the end did not die. and the first one to take off was stung by a bee. youre right that it has nothing to do with being an arab,