Ogłowia

crazy ten naczółek to też stubben ? Wiesz gdzie takie można dostać i czy są brązowe?

kalaarepa znowu ogłowia szukasz 😉 he he ja też jak widać... 😂
nieee.. ja sie pozbywam ogłowii bo mam za dużo ;] tym razem rozglądam się dla znajomej 🙂
To do mnie przyszło dla mojej trenerki 😀 Powiem ze jestem w szoku. Skóra niesamowicie miękka, super wykonanie, i ten naczółek  😍

xxagaxx, cuuudo!! Które kopytne będzie w tym biegać ??
xxagaxx, cuuudo!! Które kopytne będzie w tym biegać ??

hehe jeszcze nie wiadomo, możliwe że niedobry ŁOGR 😀 Albo jedna z kobyłek 😀 Bo Kabanosowi jakoś nie do pyska 😉
xxagaxx, fakt, dla Kabanosa zdecydowanie nie. Myślę, że Łogrowi będzie bardzo do pyska.
Burza - Ja mam stubbena i wcale nie uważam żeby miał twardą skórę, wręcz przeciwnie jestem w nim zakochana  🙂 Póki co sprawuje się fantastycznie, nie żałuję zakupu chociaż planowałam kieffera maje II. Może przy drugim koniu sobie sprawię  😎
Dla mnie Stubben to za wysoka cena w stosunku do zbyt brzydkiego i sztywnego ogłowia.

Według mnie Stubbeny mają zdecydowanie najlepszą skóre. Mięciutka i trwała. Cena sklepowa owszem kosmiczna  🤔wirek: Ale kto płaci cene sklepową  😂
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
06 października 2010 07:05
xxagaxx spadlas mi z nieba z tym oglowiem 🤣 bo wlasnie chce je kupic a nikt do tej pory sie nie chwalil ze je ma. Mozna liczyc na jakies fotki na koniu albo na mistrzostwach zobaczyc i dotknac 😉
Czy ktoś posiada na zbyciu ogłowie meksykańskie z Decathlon po promocyjnej cenie?  :kwiatek:
crazy ten naczółek to też stubben ? Wiesz gdzie takie można dostać i czy są brązowe?

kalaarepa znowu ogłowia szukasz 😉 he he ja też jak widać... 😂

Ja kupowalam w Arpavie, sciagneli mi bez problemu, cena ok. 80zl, to jest kolor ciemny braz, ale jest czarny, havana i london. Czyli wszystkie kolorki. Mieciutko sie wygial i jest naprawde fajny 🙂
xxagaxx spadlas mi z nieba z tym oglowiem 🤣 bo wlasnie chce je kupic a nikt do tej pory sie nie chwalil ze je ma. Mozna liczyc na jakies fotki na koniu albo na mistrzostwach zobaczyc i dotknac 😉

Dam Ci znac jak z mistrzostwami bo nie wiem czy któreś kopytne będzie je nosiło. W czwartek postaram się je obfocić 😀
szam, ale kosztuje tyle, ze zostaje jeszcze pare zl na dokupienie diamencikowego/kosteczkowego naczolka 😀
polecam romeo - po kapieli w oleju skorka (jak za ta cene) robi sie lux malyna!

Kochana w tej chwili po kupieniu Romeo zostanie ci 10 zł na kupienie tego naczółka, bo jest sprzedawany łacznie z wodzami i kosztuje o ile dobrze pamiętam 189zł (co i tak wychodzi taniej niż kupowanie tego ogło i wodzy niegdyś osobno). Ale fakt- po kąpieli w oleju jest miodzio;] jak na ogło w tym przedziale cenowym.
xxagaxx wlasnie takie w brazie bedzie moje juz w weekend 😀
06 października 2010 12:06
xxagaxx czekam w takim razie. na mistrzostwach nawet nie musi byc na koniu. byle dotknac i zobaczyc na zywo 😉 powiedz mi jeszcze: to futerko ono jest takie snieznobiale? czy takie bardziej jak mattes naturalny w podkladkach? jest przymocowane na stale? czy da sie odczepic albo wypruc i dac jakies inne 😉
domiwa jutro będą fotki, i też zobaczę te futerko... bo teraz to już sama nie wiem. Wydaje mi się że jest takie białe...
06 października 2010 17:58
xxagaxx czekam czekam :kwiatek:
crazy dzięki, weszłam na stronę i się zakochałam  😍 ogłowie Passion, jak na mój spaczony gust idealne, plus jeszcze można dodać pleciony naczółek, teraz sobie powtarzam, że nie muszę takiego mieć  😁 zobaczymy jak to się skończy 😉
Ja osobiscie, juz  w zyciu stubbena nie kupie, chyba ze bedzie jakas mega okazja od kogos.. Skora napewno nie jest warta ceny sklepowej.
Teraz kazde oglowia robie tylko u p.Marka lub Bogdana.

Ten moj stubben ma dobre 8 lat, wtedy jeszcze ta skora byla dobra, jak w "niemieckich" Kiefferach... teraz to plastik. A cena 1000zl to duza przeada.
a robiłaś jakieś u Bogdana? Masz zdjęcia?
U Bogdana robilam inne rzeczy, i znajomi tez , akurat tranzelkowe rzeczy ktore mam teraz w swojej pace to p. Marek
Właśnie takie myśli miałam jak zobaczyłam to ogłowie, że może ktoś na wzór ... bo mi się podoba właśnie takie. Bogdan zawalony robotą siodłową, p. Marek też zapewne czasu za wiele nie ma ... muszę to rozważyć i wprowadzić w plan 😉

Też sobie mówiłam, że za drogie.

Dzięki jeszcze raz crazy za wyklarowanie sytuacji  :kwiatek:
Chyba ogłowie dostanie Kabanos 😀 obłędnie chodzi w tym nachrapniku i w nowym wędzidle 😉

My sobie od niego dziś pożyczyliśmy ogłowie (wiec jest ciut za duże), niestety miałam tylko komórkę, wiec zdjęcia są mega kiepskie:

xxagaxx, Kabanos w meksykańcu ?? Ciekawe jak jego "malutka" głowa w tym wygląda.
Ogłowie śliczne.  😜
07 października 2010 20:01
xxagaxx sliczne 🍴 musze musze na zywo je zobaczyc. a u Ciebie ten naczolek nie opada tak mocno jak z katalogu chociaz to pewnie kwestia ulozenia sie jeszcze.
on jest jeszcze nie ułożony. Choć mógłby byc dłuższy, nie powiem
ale jak się go nasmaruje i w ręku trochę ułoży powinno być lepiej. Ale na cud nie liczę, w końcu mój koń ma łeb jak sklep
08 października 2010 07:31
tak wlasnie myslalam. hehe dobrze ze moja ma malutki leb 😉
http://www.gnl.pl/oglowie-munsztukowe-busse-glamour-p-3810.html  czy ma ktoś z was to ogłowie?? munsztukowe solibel glamour?? chodzi mi dokładnie o wymiary czy są zaniżone czy zawyżone no i oczywiście jak ze skórką??
ok..
Gallien   Un poco di zucchero
10 października 2010 06:55
xxagaxx Cudowne to ogłowie 😍 Skąd je dorwałaś?? Może z Hooks'a??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się