Ogłowia

xxagaxx Cudowne to ogłowie 😍 Skąd je dorwałaś?? Może z Hooks'a??

no z hooksa, wyśje przecież jest nawet ich zdjęcie katalogowe 😉
olap, wiesz co, obawiam się ze nikt z nas ci nie moze polecic żadnych konkretnych wodzy, bo to zalezy od ciebie i jak ci się jaki rodzaj w rękach trzyma. Ale jeśli chodzi ci o jakość wykonania, to mogę polecić Daw-Maga, Ursusa, Kieffera, a z niższej półki to Star i Fair-play też są niezłe  😉
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
11 października 2010 18:18
co sądzicie o tym ogłowiu ?
Dzisiejszy zakup

Kolor czekoladka piękna w komplecie z wodzami  😀
asds a co to za firma??
Fouganza, ale jakościowo to ich wyższa pólka jak dla mnie 🙂, ale chyba puszcze w świat bo jednak dla mnie czarne musi byc

Bardzo ładnie wygląda 😉 Ja mam już upatrzonego meksykańca z hooksa, bo inaczej chyba bym się skusiła 😀
xxagaxx, a które masz upatrzone ??
Bardzo podobne, jeśli nie to samo ogłowie, ma HKM
http://www.okser.pl/hkm-oglowie-meksykanskie-p-1367.html
Napalałam się na nie kilka msc-y temu  😉
cavaletti, i kilka innych firm. Chyba wszyscy mają w ofercie te "przeszywane" meksykańce. Od Prestiga po HKM czy Fauganze.
xxagaxx, a które masz upatrzone ??

no wiadomo które 😀 Tyle że w brązie 😀
xxagaxx, aaaaa. Fakt, piękny wybór. Też mi się podoba. 
http://www.gnl.pl/oglowie-munsztukowe-busse-glamour-p-3810.html   czy ma ktoś z was to ogłowie?? munsztukowe solibel glamour?? chodzi mi dokładnie o wymiary czy są zaniżone czy zawyżone no i oczywiście jak ze skórką??

pomoze ktos?
Czy zna ktos oglowia firmy Gallop? Mam okazje je kupic po calkiem przystepnej cenie ale nigdzie zadnej recenzji nie znalazlam.
miał ktoś w ogóle ogłowie busse/solibel ? Wynalazłam takie w bardzo przyzwoitej cenie, a skóra wygląda na fajną
dość sztywne
Kupiłam ogłowie z USG Charminga-jestem zachwycona 😍

Jest przeeeee 😀
Dużo ładniejsze niż na zdjęciach i ślicznie wykonane!
A do hacka jaki naczółek? Z tych cieniutkich, łańcuszkowych, czy taki grubszy z kryształkami svarovskiego z podszyciem? A może w ogóle, klasyczny bez ozdób?  😉
galeria, ja mam kryształki i wyglądają ślicznie 😉
Dzięki  🙂
chociaż koń, jak mu zakładam na głowę takie błyskotki, patrzy na mnie z politowaniem  😁

edit: a jeśli już o hacku, to jakich firm macie?  😉
galeria, tyle czasu miałam zwykły i to nie to, a bling bling się spełnia 🙂 ja mam chyba Kavalkade ale to długi.
[quote author=pianissima2003 link=topic=39.msg731640#msg731640 date=1286645335]
http://www.gnl.pl/oglowie-munsztukowe-busse-glamour-p-3810.html   czy ma ktoś z was to ogłowie?? munsztukowe solibel glamour?? chodzi mi dokładnie o wymiary czy są zaniżone czy zawyżone no i oczywiście jak ze skórką??

pomoze ktos?
[/quote]
rozmiarówka znormalizowana, ja mam fulla i jest normalna 3, skóra przyzwoita - ale to nie passier😉 warto poszukać wejść, żeby któs ściągnął z Niemiec, ja za swoje po kosztach dałam 160zł...prowizja jest niezła.
Ja w chorobę jakąś popadłam...

Meksykańca już nie mam i za to kupiłam Passiera czarnego z szyciami białą nicią  😵 😵 😵 😵 😵

Chyba muszę zacząć się leczyć 🤔wirek:
Bardzo podobne, jeśli nie to samo ogłowie, ma HKM
http://www.okser.pl/hkm-oglowie-meksykanskie-p-1367.html
Napalałam się na nie kilka msc-y temu  😉

mialam to oglowie. kupilam je rok temu. sporo przeplacilam niestety, a i jakosc beznadziejna za te pieniadze  😵 nawet moczenie w oleju nic nie dalo. 😤
sprzedalam ;]
equi.dream, ja miałam ogłowie Solibel, inne niż na tym zdjęciu, byłam bardzo z niego zadowolona 🙂

Sprzedałam tylko dlatego że jak kupiłam własnego konia z dość małą główką, na którego było za duże.
vaverite  :kwiatek:
Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
14 października 2010 23:48
Ja takze mam w swoim uzytkowaniu solibel ale inne niz na zdjeciu. Jest rewelacyjne  😀 mieciutkie i bardzo dobrze zrobione
a powiecie mi jeszcze które modele macie ?
Ja już nie pamiętam modelu, kupowałam to ogłowie gdy dzierżawiłam konia, nie miałam swojego i byłam kompletnie zielona jeśli chodzi o sprzęt i różne rzeczy związane z końmi. Pamiętam tylko że jak przeglądałam w sklepie ogłowia to akurat to Solibela się wyróżniało - takie z bardzo miękkiej skóry, intensywnie czarne, model standartowy z nachrapnikiem szwedzkim. No i przy użytkowaniu się potwierdziło 🙂
Tzn. potwierdził się dobry wybór ogłowia 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się