Olsztyńscy voltowicze

Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
01 października 2010 20:31
magdanik my z Olcią bardzo prosimy :kwiatek:
robsonowo odwloane, jest tylko sparing - my bedziemy z 2 kunmi, kto jeszcze???
sparing tzn ?
podlaczam sie do pytania Angeel!!!!!
właśnie, prosimy o jakieś szczegóły odnośnie tego sparingu
taki trening jakby, ze kazdy moze sobie przyjechac ; ))

ok to bede fociac, aparat juz mam przygotowany! ;d
asek132 - w mojej wsi facet trzyma konie za 400 zł. Nie wiem ile to dla Ciebei tanio.
sparing bardzo udany  😀 w sumie sporo ludzi bylo! az musieli zrobic liste startowa, w samym LL bylo chyba z 20 koni??? jak nie wiecej. parkur normalny jak na zawodach.i normalna Lka,Ptka i w Nce chyba 1 osoba miala byc. jutro tez jest  😉 ktos wpada?

a ja jeszcze pochwale sie ostatnia gleba hahaha 🙂 proponuje obejrzec filmik kratka po kratce 🙂 tak koncza sie moje skoki na koniu, ktory ze wskazowek robi sobie skok wyskok i do tego z duzym zapasem 🙂

Dobrze, że nie wyleciałaś przed szyję tylko na bok, ale masakra i współczuje.

Ja się pochwalę, że na pierwszych zawodach Felicji w mini LL zajęłam 1-miejsce ;d, a w LL przejazd czysty czas w normie i zajęłam 3-miejsce, bo były 4 osoby i losowanie pucharów ;d

W życiu się nie spodziewałam po tym koniu, że tak świetnie na pójdzie i skakaliśmy na parkurze można powiedzieć nasze pierwsze 90 cm  😀 nie wiem, ale sędzia mówił, że LL do 90cm.
spadlam raczej pod niego a nie obok 😉 widac na samym koncu na filmiku😉 super - gratulacje 🙂
no tak tak, ale dobrze że nie przebiegł po Tobie, bo różnie mogło to się skończyć dobrze, że już ok 😉

dziękuje  :kwiatek:
moneta - gratuluje 😉

nooo ladna gleba :P dobrze ze Ci sie nic nie stalo.

a za ten "sparing" cos sie placi ?
20 zł od konia za dzień
Musze powiedzieć że koń ma ciekawy sposób na wskazówki. 😀
Ale chyba nic się poważnego nie stało.? ;d
bylam konkretnie poobijana  😉 dwa mega krwiaki na lewym piszczelu - bo zaczepil tylnymi nogami o moje nogi i po mnie przebiegl, ogolne siniaki i masakralny bol plecow. lezalam w domu 5 dni i praktycznie nic nie robilam. bylam na przeswietleniu kregoslupa ale na szczescie jest caly  😉 ale juz jezdze od piatku.cala prawa strona boli ale nie jest zle  🏇 kooooocham koniki  😂
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
03 października 2010 07:45
Olcia bo Chief kocha mnie a nie Ciebie  😁 od poniedziałku biorę go w tany nie ma co 🏇 dość wolnego 😀iabeł:
Dodam kilka fot z zawodów :P

Angeel dziękuje  :kwiatek:

reszta osób znikła z pola widzenia na rundzie honorowej  😉
A nie prawda że zniknęła bo ja byłam zaraz za wami i jeszcze krzyczałam ze prawa ręka a nie lewa hehe
hehe no tak 🙂 zapomniałam
moneta a gdzie te zawody były.? 😀
w zimnej wodzie gdzieś koło nidzicy ;d
Przepraszam, wiem ze miałam dodać te zdjęcia wczoraj, ale dopiero dzisiaj mi sie udało ; ) Póki co jest 10% ale myślę ze w ciągu godziny powinna przesalać sie reszta ; ) Doszłam do wniosku, ze nie nadają sie na fotografa, chyba wszystkie zdjęcia z hali są zrypane ;p Nienawidzę robić zdjęć na tych halach ;d A teraz link : http://picasaweb.google.com/magdalenaniklewska/101002Robson#
(i tak dodam żeby nie było, zdjęcia robione na początku, kiedy jeszcze mnie widać na koniu są robione przez Kasie Wodecką ;d)
Haha Pani Boberowa jaka wylansowana mimika  🥂
Nalazek bądź cicho i wracaj do PL poczochrać Bobera
Turlaj się, w Polsce mi nie płacą, chyba że w wódce i papierosach 🥂
agrosad Ci zaplaci :P
Suuuper foty hehe moniczka wymiata xD

moneta gratulacje🙂 bedziesz teraz w kortowie?
silverstart nie będzie nas, bo jakoś z dziewczynami stwierdziłyśmy, że nie chcemy  😉

dziękuje  :kwiatek:
a do kierzbunia ktos jedzie? ;d

Właśnie ;p Ania do agrosadu jedz pracowac to wpadniemy i rokrecimy ci impreze ;d
Agrosad - Agropol, tak mi się skojarzyło 🥂
Obecnie jestem połamana na chorobowym (tzn oficjalnie mam urlop macierzyński!) i ze względów bezpieczeństwa możliwe, że wrócę do Polandii. Liczę na komitet powitalny z szampanem, czerwonym dywanem na lotnisku, cheerlederkami, a następnie imprezą w burdelu. Ok? 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się