tak mi się przypomniało odnośnie pensjonatów że jeszcze są Radosty które nie zostaly tutaj wymienione(chyba) przyjmują nadal konie do pensjonatu 😉
właśnie! tez kompletnie o nich zapomnialam!!
i nie zapytalam sie kto w korto bedzie. Więc ponawiam pytanie nanoszac poprawki xd
Ktos bedzie w korto w sobote i w kierzbuniu w niedziele? 😉
hahha najsmieszniejsza fota to ta gdzie backet wybil sie z piatek nogi na okser 😁
silverstar shut the fuck up 😀
my bedziemy w korto i w kierzbuniu ;p
no to juz wiem! ;d;d nie ciebie pytalam!! haha ;d
Od nas z pensjonatu startuja 4 konie 😉
ilovegerman takie sobie nicka zrobiłaś, ze dopiero kilka dni temu rozszyfrowalam ze Ty to Ty hehehe Jak to jedziecie Kierzbuń i Kortowo ?? 😀
magdanik stoicie już w Korto ?
Ja wybieram się w sobotę na Kortowo kibicować 🙂
jakie zawody są w kierzbuniu ? 🙂
sobota korto a ndz kierzbun 😀
mowilam ci silverstar ze ja to ja, ahhh Ty za duzo etanolu ;o
a kto z pensjo jedzie??
iszka nie jeszcze nie, przenosze sie 29.10 albo 2.11 ;d
moneta kierzbuniu sa derby ;dd
silverstar ja na poczatku tez nie wiedzialam ze to moniczka xdd zczailam sie jak dodala zdjecie barbora chyba xd
ilovegerman jak bedziesz przyjezdzac do kortowa to zmien image!!! 😁 🏇 😅 😂 hahahaha 😉
magdanik foty są megaaaa 😜 :kwiatek: ahhh ten "mój" koń wyścigowy 💘
mega? wcale nie sa mega xd tam chyba nie ma zadnego dobrego zdjecia hahaha xd no ale jak kto woli xd
no moniczka wlasnie musisz zmienic image bo cie jeszcze wywala, powiedza ze masz zakaz wstepu hahaha xd
Moniczka, z korto jedzie ofkors Aga ze Shreczuniem, Lid z Derwiszem, Urszula i Jeti, Beata z Naparem i to chyba wsio 🙂
z rozprężalni są jak dla mnie świetne 😜 rękę poćwiczysz troszkę i będzie gitez 😉
jak lidu jedzie to ja sie koniecznie musze pojawic zeby jej dopingowac!! ;d;d
freska - to milo ze sie podobaja chociaz Tobie ;d bo mi zdecydowanie nie ;d
**Ola** to grejt
nie mowicie moniczka po to sa chyba nicki c'nie eeee?! moze nie kazdy sobie zyczy zeby wszyscy znali jego imie no nieee? ziomy?! hahahahahaha 😀
**alexxandra** raczej ze przyjade w sanglasach i obetne wlosy i przefarbuje albo cus
ale taki sobie nick wybrałaś, ze az sie prosi żeby mówić Moniczka hehehe :P
A i jeszcze Viola jedzie z Tesiem🙂
** alleXandra ** bardzo elegancko się prezentowałaś na tym sparingu 🙂 Czy to ten sam koń, z którego tak gwizdnęłaś?
Magdanik zdjęcia bardzo fajne 😉 Co to za konik taki w niebieskim/błękitnym czapraczku?
Moneta gratulacje 🙂
Czy ktoś z Was kupuje konia o imieniu Boner?
akzzi dziekujemy bardzo 🙂 konik ze zdjecia to Backet - to nie z niego spadlam chociaz o glebe z niego tez nie trudno 😁
akzzi chodzi Ci o zdjecia z rozprezalni moze nad okserekiem??? takiego ladnie zlozonego rumaczka w blekitnym czapraku??? jak tak to Zachary, tez folblucik z "naszej" stajni. a jedzie na nim Freska 😉
ilovegerman z rumaka zrobimy srokacza, wlosy schowasz pod kas,zapodamy okxy i nikt Cie nie pozna!!! 😁 haha ... zreszta mysle, ze "mistrza" na ujezdzeniowkach nie bedzie!!! hahahahah 😁
Tak, dokładnie o tego konika mi chodzi 🙂
Noo patrząc po tych koniach, które Ty tam dosiadasz to szalone skoczki 😁
hahaha nieujarzmione dzikie folbluty po torach 😂 🏇 ... i wszystkie fajnie skaczace - takei do skokow najfajniejsze 😅
Magdanik[/b] zdjęcia bardzo fajne 😉 Co to za konik taki w niebieskim/błękitnym czapraczku?
akzzi dziekujemy bardzo 🙂 konik ze zdjecia to Backet - to nie z niego spadlam chociaz o glebe z niego tez nie trudno 😁
akzzi chodzi Ci o zdjecia z rozprezalni moze nad okserekiem??? takiego ladnie zlozonego rumaczka w blekitnym czapraku??? jak tak to Zachary, tez folblucik z "naszej" stajni. a jedzie na nim Freska 😉
tak tak to Zachary i worek kartofli czyli ja 😂
konie są na sprzedaż 😉
jaki znowu worek kartofli ;p wez skoncz ;d;d
Foty fajne, nie powiem że nie. 😀.
Dużo koni było.? XD