KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

noen   A story of a fighter of our human race
16 września 2010 15:01
no to będzie używany pod wszechstronnym siodełkiem tylko   💃 i tak się cieszę !!

a pozatym pisze po raz setny, ale spoko, jestem noen nie neon  😜  :kwiatek:

edit : czemu nowa kolekcj jest o tyle droższa ?  😵 cotton za 113 zł a impuls 340 ?  🤔wirek: żart ... a Anky 225 ! i taka jakość, nie komentuje !
wątek zamknięty
noen ja wiem, tylko często literówki robię i 2 litery przestawiam 😀 Zaraz poprawię xD

Mustang zawsze ma droższe ceny, jak wejdzie kolekcja do innych sklepów powinno być taniej.
wątek zamknięty
16 września 2010 15:24
mam nadzieje 🙂 bo moje plany to : błękitny zielony i petrol (nie wiem jak się 2 pierwsze kolekcyjnie nazywają) ANKY wątpie ze kupię bo zraziłam się cd wielkości jak zobaczyłam MISTa  🤔 napisze chyba do niej list zeby przedłużyła te anky a nie ! hahahaha  😜 piszemy jako revoltowicze z Polski ?  :kwiatek: hihih
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
16 września 2010 15:25
ubrać komuś futrzaka w nową kolekcję es lub eskadrona?
swojego przyodziałam we wszystko co mogła już  😂
tylko marone tak szalenie mi się podoba a nie pasuje do rudego  😵

największy szał dla nas to grey i zielony. bo chociaż granaty mi się bardzo podobają to też despo średnio w nich wygląda  🤬

a anki są fee  😉
wątek zamknięty
16 września 2010 15:27
http://allegro.pl/bryczesy-damskie-anky-xr635-76-nowe-i1233194180.html xxagaxx - dla Ciebie do Anky straw, ja bym je kupiła  😍 śliczne są !!
A w ogóle to powiem szczerze ze nowa kolekcja Eskadrona nie jest aż taka szałowa, ANKY też mi przeszły  😅
wątek zamknięty
ANKY ujeżdżeniowe mniejsze a skokowe większe  😤
wątek zamknięty
ANKY ujeżdżeniowe mniejsze a skokowe większe  😤

Ooo to może się kiedyś skuszę 😀

noen bym normalnie się w oczy rzucała xD Ale niestety nie zmieszczę się 😀 Dla mnie musi być 38😉
wątek zamknięty
16 września 2010 15:38
dla mnie to samo, dlatego nie kupię ich 🙁

edit : możecie podać mi wszystkie sklepy które mają asortyment Anky i Eskadrona ? :kwiatek:
wątek zamknięty
16 września 2010 15:41
a to nie jest 38 tylko przedłużane?  👀
wątek zamknięty
a to nie jest 38 tylko przedłużane?  👀

Jest 😉  Ale Anky z tego co wiem są mniejsze 😀 Ja się z rozmiarówką do ES odnoszę. Bo Pikeury są mniejsze. Zresztą jak dla mnie zbyt oczojebne no i leje z tego co widzę kolanowe 😉
wątek zamknięty
16 września 2010 15:46
chyba że tak 😉
a jest gdzieś jakaś tabela rozmiarów esa? co prawda nie wyobrażam sobie jeszcze wydać 600 zł 😵 na bryczesy aczkolwiek jedne bardzo mi się podobają  😡
wątek zamknięty
sei ja dlatego moje ESy kupuję u Dramki 😀😀 I nigdy więcej zadnych innych bryczesów na tyłek, bo im nic nie dorównuje xD

A tak zmieniając temat, wiadomo kiedy reszta sklepów będzie miała ESKADRONA?? Bo to już w sumie niedługo powinno nastąpić 😉
wątek zamknięty
Sei, skoro się tak garniesz do prac graficznych, to mogłabyś ubrać moją siwą w nowego ES stripe in Candy (ten różowo szary) i Eskadrona cottona grey ?  :kwiatek:

Jeśli to zdjęcie jest nieodpowiednie, to mogę Ci na pw podrzucić inne 🙂
wątek zamknięty
16 września 2010 17:29
ok. zaraz coś pokombinuję 🙂 gdybyś miała jeszcze bardziej 'z boku' byłoby lepiej 😉
wątek zamknięty
16 września 2010 17:49
akkzi, a wszystkie były na koniach ? i moze masz jakieś fotki 🙂 i opiszesz nam jakie to czapraki 🙂 a pozatym czekam na lepsze zdjęcia, jeśli można 🙂
wątek zamknięty
sei 76 odpowiada 38 z przedłużanymi nogawkami  😎

Te bryczesy ANKY są wąskie w pasie i szerokie w biodrach  🤔

239zł za bryczesy z lejem kolanowym materiałowym  🤔wirek:

xxagaxx Niestety jak tyłek przyzwyczai sie do bryczesów z najwyższej półki to ciężko później przejść na niższą półkę  🙄
wątek zamknięty
16 września 2010 19:23
Te bryczesy ANKY są wąskie w pasie i szerokie w biodrach  🤔

coś dla mnie  🤣

xxagaxx Niestety jak tyłek przyzwyczai sie do bryczesów z najwyższej półki to ciężko później przejść na niższą półkę  🙄

dlatego aż boje się kupić jedne lepsze  😂
wątek zamknięty

Kotbury a gdzie ty na fotce akzzi widzisz chociaz 1 polopad? 👀 na samej gorze szary jest cotton...ale moge miec zacmienie w oczach 😁
[/quote]

C'mon... na zdjęciu Miedzik, a nie na fotce od akzzi..
wątek zamknięty
w Mustangu chyba nie ma jeszcze eskadronów, przynajmniej wczoraj dostałam smsa, ze jest Pikeur i Eusro -star tylko
wątek zamknięty
w Mustangu chyba nie ma jeszcze eskadronów, przynajmniej wczoraj dostałam smsa, ze jest Pikeur i Eusro -star tylko

w mustangu są eskadronki moje cottoniki za 113 zł  😁
wątek zamknięty
Oj tam, ja wolę poczekać aż będą gdzie indziej a taniej, niż kupować na szybkiego. A tak w ogóle nigdy nie lubiłam mustanga, u nich przesyłka pobraniowa ponad 20 zł kosztuje. Jakby nie wystarczyło że i tak mają droższe rzeczy... ja wolę kupić w koniku, patataju lub okserze. Chociaż z tym ostatnim też różnie  😀
wątek zamknięty
czekam na ostateczne ceny z innych sklepów + w lutym kupuję 😀 jako samoprezent 🙂
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
16 września 2010 19:56
Ja wolę poczekać na wyprzedaż ^^. Moim zdaniem Eskadrony nie są warte swojej "pierwszej" ceny. Przynajmniej czapraki z nowych kolekcji. Dawniej były o niebo lepsze jakościowo...
A dzisiaj przyszedł do mnie śliczny Eskadron w kolorze wine z idealnie pasującymi bandażami. I tylko czekam aż trochę błoto zniknie i mam nadzieję na jakieś zdjęcia, bo sama jestem ciekawa jak kucowi będzie w takim kolorze🙂
wątek zamknięty
ja czekam na zielony pod koniem i zdjęcia polopadu 🙂
wątek zamknięty
16 września 2010 19:59
Ja wolę poczekać na wyprzedaż ^^. Moim zdaniem Eskadrony nie są warte swojej "pierwszej" ceny. Przynajmniej czapraki z nowych kolekcji. Dawniej były o niebo lepsze jakościowo...
A dzisiaj przyszedł do mnie śliczny Eskadron w kolorze wine z idealnie pasującymi bandażami. I tylko czekam aż trochę błoto zniknie i mam nadzieję na jakieś zdjęcia, bo sama jestem ciekawa jak kucowi będzie w takim kolorze🙂

ślicznie będzie !!!
wątek zamknięty
zawsze przychodzę tu ze słabymi zdjęciami, tym razem nie może być inaczej  😁
Młoda w polopadzie nougat
wątek zamknięty
16 września 2010 20:06
przepraszam korsik, ale ten pad taki sraczkowaty wygląda... a ja chciałam takiego kupić...  😜
wątek zamknięty
a mi się bardzo podoba  😀
wątek zamknięty
Zdjęcie jest brzydkie😉 Znajoma ma taki pad i nie wygląda sraczkowato😉
wątek zamknięty
mój śliczny petrol nareszcie doczekał się zdjęcia!  😁 przepraszam za baardzo słabą jakość.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.