mam nadzieje 🙂 bo moje plany to : błękitny zielony i petrol (nie wiem jak się 2 pierwsze kolekcyjnie nazywają) ANKY wątpie ze kupię bo zraziłam się cd wielkości jak zobaczyłam MISTa 🤔 napisze chyba do niej list zeby przedłużyła te anky a nie ! hahahaha 😜 piszemy jako revoltowicze z Polski ? :kwiatek: hihih
ubrać komuś futrzaka w nową kolekcję es lub eskadrona? swojego przyodziałam we wszystko co mogła już 😂 tylko marone tak szalenie mi się podoba a nie pasuje do rudego 😵
największy szał dla nas to grey i zielony. bo chociaż granaty mi się bardzo podobają to też despo średnio w nich wygląda 🤬
Jest 😉 Ale Anky z tego co wiem są mniejsze 😀 Ja się z rozmiarówką do ES odnoszę. Bo Pikeury są mniejsze. Zresztą jak dla mnie zbyt oczojebne no i leje z tego co widzę kolanowe 😉
chyba że tak 😉 a jest gdzieś jakaś tabela rozmiarów esa? co prawda nie wyobrażam sobie jeszcze wydać 600 zł 😵 na bryczesy aczkolwiek jedne bardzo mi się podobają 😡
Sei, skoro się tak garniesz do prac graficznych, to mogłabyś ubrać moją siwą w nowego ES stripe in Candy (ten różowo szary) i Eskadrona cottona grey ? :kwiatek:
Jeśli to zdjęcie jest nieodpowiednie, to mogę Ci na pw podrzucić inne 🙂
Oj tam, ja wolę poczekać aż będą gdzie indziej a taniej, niż kupować na szybkiego. A tak w ogóle nigdy nie lubiłam mustanga, u nich przesyłka pobraniowa ponad 20 zł kosztuje. Jakby nie wystarczyło że i tak mają droższe rzeczy... ja wolę kupić w koniku, patataju lub okserze. Chociaż z tym ostatnim też różnie 😀
Ja wolę poczekać na wyprzedaż ^^. Moim zdaniem Eskadrony nie są warte swojej "pierwszej" ceny. Przynajmniej czapraki z nowych kolekcji. Dawniej były o niebo lepsze jakościowo... A dzisiaj przyszedł do mnie śliczny Eskadron w kolorze wine z idealnie pasującymi bandażami. I tylko czekam aż trochę błoto zniknie i mam nadzieję na jakieś zdjęcia, bo sama jestem ciekawa jak kucowi będzie w takim kolorze🙂
Ja wolę poczekać na wyprzedaż ^^. Moim zdaniem Eskadrony nie są warte swojej "pierwszej" ceny. Przynajmniej czapraki z nowych kolekcji. Dawniej były o niebo lepsze jakościowo... A dzisiaj przyszedł do mnie śliczny Eskadron w kolorze wine z idealnie pasującymi bandażami. I tylko czekam aż trochę błoto zniknie i mam nadzieję na jakieś zdjęcia, bo sama jestem ciekawa jak kucowi będzie w takim kolorze🙂