KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

konisiee, wybacz, ale już chyba wszyscy słyszeli, co najmniej po kilka razy, jakie masz plany odnośnie nowej kolekcji 😵
wątek zamknięty
wcale nie oddaje koloru padu
Korsik musisz w inne swiatło trafić
wątek zamknięty
wiem, wiem
i muszę zabrać aparat  😉
wątek zamknięty
korsik, sik po nogach, super! Jak możesz mi to robić 😁
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
16 września 2010 21:20

Kotbury a gdzie ty na fotce akzzi widzisz chociaz 1 polopad? 👀 na samej gorze szary jest cotton...ale moge miec zacmienie w oczach 😁

C'mon... na zdjęciu Miedzik, a nie na fotce od akzzi..
[/quote]
🙇 Mea Culpa 🙇 😡 ale usprawiedliwim sie ze pisałąm wpracy bo ukradkiem na chwilke weszłam 😁

Ciekawe jak ten nowy petrol bedzie wyglądał przy tym z kolekcji limited bo zdaje sie po fotach ze jest jasniejszy i bardziej czodajny

Korsik z owijkami bedzie szał, moje mażenie w wersji vs😍 swoja droga młoda robi sie coraz wieksza 💘
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
16 września 2010 21:33
nowy petrol wydaje się być jeszcze bardziej intensywny i nieco oczojebny faktycznie względem wersji limited 😉
wątek zamknięty
Dzięki Zairka, owijek jakiś do kompletu szukam, madzia podsunęła mi pomysł na schockemohle karmelowe.
Co do Młodej to też ostatnio to zauważyłam  😀
wątek zamknięty
korsik a propos owijek schockemohle- moje granatowe mają jednak na bank 3 metry (sprawdzałam kilka dni temu), a nie 3,5 😡 ale mimo wszystko zawija się fajnie.
wątek zamknięty
16 września 2010 21:48

mam rozterke zostawic czy puscic w swiat 👀 🤔
wątek zamknięty
muścić w świat a w zamian kupić marone, będzie jej cudnie
wątek zamknięty
16 września 2010 21:52
No właśnie marone mi sie bardzo podoba tyle ze z niebieskosci mamy wlasnie tylko delfa i aque a z brazow mamy Cottona Nugata, brillanta Toffee, brillanta brown i es sportive ebony..
marone podoba mi sie polopad i brillant 👀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
16 września 2010 21:52
zostawić!  😜

edit: powiedzcie mi coś o derkach eskadrona POLAR "DOUBLE FLEECE"? przede wszystkim chodzi mi o trwałość. ponieważ nie byłaby to raczej na transporty a do ubrania na noc na zawodach czy coś. a mój koń lubi się położyć. podnieść. znowu położyć. poturlać. znowu wstać  😁
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
16 września 2010 21:54
Zairka - puść puść ! Ja zaklepuję już owijki 😀
wątek zamknięty
puścic , Grota mi sie w tym komplecie wogole nie podoba  😉
wątek zamknięty
Zairka, a według mnie super jej w nim . 😉 lubię kare w niebieskim 😀
wątek zamknięty
16 września 2010 21:59
owijki z tego co pamietam juz dawno zaklepal Precelek, wiec jezeli bedzie dalej chciala to ma pierwszenstwo
mysle intensywnie bo teraz caly sprzet kompletuje na braz jasniejszy i ten niebieski chyba kiepsko pasuje 🙄
wątek zamknięty
Zairka, a mocno jasny brązik?
wątek zamknięty
hehe mi tez kare bradziej teraz podobaja mi sie w jasnych brazach/brazach  😵
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
16 września 2010 22:01
z tego co pamiętam jak pytałam przy wymianie nic  o Precelku nie wspominałaś 😉
wątek zamknięty
Ja tam bym puściła. Anky ładniejsze 😉
wątek zamknięty
16 września 2010 22:07
Aga Anky wogole w gre niewchodzą... pod moim siodlem leza masakrycznie 🙁 pozatym moze mam takie szczescie ale w 4 ankach jakie mialam puscily szwy 🤔
Medzik a moze faktycznie Ty bylas pierwsza 👀 🤬
przeztysiącmorz mocno nie ale taki jak moj arteis po nasmarowaniu 😉 do tego napiersnik prestige i veredusy olimpici brazowe a chce sobie jescze kupic sztyblety i sztylpy brazowe ale musze kasy dozbierac 🙄
wątek zamknięty
Zairka, aaa, jak dla mnie do takiego koloru jeszcze to w miarę wygląda, myślałam, że chodzi o taki totalnie jasny brąz, do którego wedlug mnie rzadko co pasuje 😀
wątek zamknięty
Ehh to szkoda, bo ten nowy niebieski ANky jest cudny 😀😀 Jak będzie na wyprzedaży to go kupię 😉 Bo aż tyle kasy nie mam aktualnie żeby takie drogie szmaty kupować. Straw i Eskadron z nowej kolekcji mnie wykończyły finansowo 😀
wątek zamknięty
16 września 2010 22:17
aga bo poszalalas ostro 😉 ja teraz splukalam sie na ochraniaczach, oglowiui paru innych pierdkach 🙄 ale wkoncu mam swoj wymarzony npiersnik prestige 😜 artemisa brazowego 😜 i olimpici brazowe 😜 szmaty pomalu przestaja mnie krecic a raczej zaczynam sie orbic bardziej wybredna 🙄
wątek zamknięty
zairka, skoro chcesz błękit to może ten nowy eskadrona? (niepamiętam nazwy).

chociaż Ty chyba masz aque podobną?

mi się baardzo ten podoba:

cudeńko
wątek zamknięty
16 września 2010 22:23
korsik dokladnie caly komplet aqua mamy nawet z owijkami a dla mnie ten kolor to praktycznie aqua..
myslalam nad tym nowym petrolem brillantem ale boje sie ze on wcale ladny na zywo nie ebdzie a przynajmnije nie na Grocie...
ten ktory pokazalas jest piekny i tez nad nim mysle ale w wersji cottona

długo zastanawialam sie nad jakims granatem dla Groty oprocz impulsa deepblue ktorego mamy i pojawil sie na allegro Trend Collection... i postanowilam ze o niego walcze, mysle ze Grota bedzie wyglądać w nim cudnie 😜
wątek zamknięty
tylko że cotton ma w lamówce turkus, szkoda bo tylko cottony mają normalną cenę
wątek zamknięty
16 września 2010 22:36
ktos wie kiedy do oksera wejdzie nowa kolekcja eskadrona 🤔
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
16 września 2010 22:41
mi się baardzo ten podoba:

cudeńko

wygląda zupełnie jak ten, który był dotychczas w standardach: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/64/298#i 🙂
(on jest kremowy z brązowymi sznureczkami)
wątek zamknięty
trochę inny, ten z nowej kolekcji ma też lamówkę brązową, nie tylko sznureczek

jak Ci sie trzyma ten brillant?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.