KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

asds   Life goes on...
11 września 2010 17:42
Livia bardzo mu do pyska 😀

a ja skromnie z grubym się skradam w Jarpolowym pasiaku - malina/bakłażan

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 września 2010 17:50
asds, dziękujemy  :kwiatek:

A w tym Jarpolu ciekawe kolory w połączeniu, ale efekt wygląda bardzo fajnie 🙂
wątek zamknięty
🚫 asds czy Ty się kobieto w końcu dorobisz lepszego aparatu??  😁 Bo takiej słabej jakości zdjęcie zdecydowanie nie działa na korzyść kompletów.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 września 2010 17:55
xxagaxx

znasz kobieto moje ciężkie reaqlia.

Bischa L była u mnie z wizytą ale fotek jeszcze ni mam  😡
wątek zamknięty
xxagaxx

znasz kobieto moje ciężkie reaqlia.

Bischa L była u mnie z wizytą ale fotek jeszcze ni mam  😡

No to własnie ludzi wykorzystaj  😀iabeł: 😀iabeł:  Bo Ty masz tych cudeniek całe mnóstwo 😀 Tylko dobrych fot brak... Ja jutro robię pożegnalne zdjęcie moich padów i czapraków, bo pare idzie w świat... Ale bez kitu, to jest chore, mam tyle szmat że niektóre już ponad pół roku konia nie widziały i pewnie jeszcze nie zobaczą, a kolejne 3 w drodze do mnie 😵 I czemu tak trudno je sprzedać??
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 września 2010 18:02
A /deb nową kolekcje szykuje  😵
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
11 września 2010 18:15
ja mam do Was pytanie, bardziej prośbę, macie może fotki napierśnika z wytokiem skokowego , chodzi mi nie o ten 'Y' tylko ten drugi. Czy ładnie on wygląda na koniu ? prosze o szybką odpowiedź bo ma  okazj taki kupić, ale nie wiem czy będzie fajny 😉

nie wiem czy zdążyliście przeczytac z poprzedniej strony/.

a ja powiem że produkty Deb mnie nie zabijają, Pady miała naprawdę fajne, ale reszta, raczej nie. jeszcze tylko derki ma fajn, ale ja i tak nie potrzebuje ;p
wątek zamknięty
noen a nie lepiej zapytać w wątku o napierśnikach??

wątek zamknięty
11 września 2010 18:21
przepraszam nie wiedziałam że jest taki !!  :kwiatek:
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
11 września 2010 18:41
Czy znalazł ktoś może zdjęcie nowego petrola Eskadrona na żywo na koniu (brillanta)?
Chciałabym kupić sobie ten komplet, ale boję się, że będzie za bardzo odblaskowy🙁
wątek zamknięty
Kucunio ja taki zamówiłam, więc zdjęcia real nie wcześniej niż za jakieś 2 tygodnie kiedy to rzeczy teoretycznie powinny byc u mnie...

Ja się zastanawiam tylko czy ta kolekcja exclusive to nie będzie ten sam kolor co ta zimowa:

--> bo podobnie wygląda nie??

[img]http://eskadroncollecties.weebly.com/uploads/3/6/5/7/3657360/6426325.jpg?490[/img]
wątek zamknięty
11 września 2010 19:01
prześwietne siodło, jak bedę miałą konia, własnie takie sobie kupię, z jak największymi ''bananami''
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
11 września 2010 19:03
na zdjęcia na koniu chyba za wcześnie. ale kolorek faktycznie dość mocno odblaskowy.
wątek zamknięty
widzialam nowa kolekcje deb...nawet trener sie zgodzil na zakup czerni z czerwienia 😜
wątek zamknięty
Dziś na Kyrze oglądałam szmatki od Deb i jestem zachwycona - bardzo dobra jakość wykonania za przystępną cenę + możliwość uszycia na indywidualne zamówienie  😜 Jarpol to serio jest dream factory 😉
wątek zamknięty
[quote author=Karla🙂 link=topic=14623.msg703646#msg703646 date=1284230233]
widzialam nowa kolekcje deb...nawet trener sie zgodzil na zakup czerni z czerwienia 😜
[/quote]

a gdzie widziałaś nową kolekcje??
wątek zamknięty
W Centurionie na klinice było stoisko Jarpol.
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
11 września 2010 20:06
Kurcze, ja właśnie chciałabym taki zestaw, ale nie wiem czy nie lepiej wziąć ten jasny niebieski, bo boje się, ze będzie za bardzo jaskrawy ten petrol..
wątek zamknięty
może Jarpol to fajne rzeczy , ale olewactwo totalne  😤 do tej pory nie dostałam polaru za wygranie konkursu w Konie i Rumaki !

mieli odzwonic i nie odzwonili !! paranoja jakaś  😤 pisałam i nic !!!!
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 września 2010 20:22
może Jarpol to fajne rzeczy , ale olewactwo totalne  😤 do tej pory nie dostałam polaru za wygranie konkursu w Konie i Rumaki !

mieli odzwonic i nie odzwonili !! paranoja jakaś  😤 pisałam i nic !!!!

JA bym najlepiej radziłą do Deb zadzwoni9ć. Ona naprawdę ma kupę rzeczy na głowie.
wątek zamknięty
11 września 2010 20:24
a cd jarpolu nie kupujcie kompletów mam 2 i owijki w ogole nie pasują, zamiast siwych mam oliwkowe a zamiast śliwkowych bordo ;/
wątek zamknięty
no dobra , tylko skad ja mam nr wziac , na ich stronie jest ale ta pani juz nie pamieta tego bo dawno to bylo  🤔 🤔

MASAKRA !!!! jak sie Deb tym zajeła to niech to skończy do końca !!!! 😤
wątek zamknięty
Naciau, jestem zaskoczona Twoją opinią o Jarpolu...Zamawiałam  od nich kilka czapraków i derkę i jestem zachwycona zarówno jakością produktów, jak i jakością obsługi. Kontakt mailowy natychmiastowy i informacje kompletne. Poprosiłam o dobranie owijek do jednego z czapraków i dostałam informację, że nie ma nic pasującego - żadnego "na odwal się" mi nie zaproponowano. Bardzo lubię tę firmę.
wątek zamknięty
a widzisz 😉 tylko , ze to konkurs i polarek trzeba oddac za darmo
wątek zamknięty
Mam 2 pady Jarpola szyte na zamówienie i zamierzam uszyć ich jeszcze więcej !! O czymś to z pewnością świadczy !
Kontakt z Deborah zawsze idealny.
Ja nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń.
wątek zamknięty
wybaczcie , ale nie pisalabym tego gdybym nie miala problemu
wątek zamknięty
11 września 2010 21:07
w sumei cd jakości też nie ale kontakt czasami zawodził, i te kolory 😤
wątek zamknięty
xxagaxx

To nie ta sama kolekcja  😉
wątek zamknięty
co do jarpola to ja na swoje zamówienie miałam czekać 4 dni, czekałam miesiąc. Wiśniowy komplet to bardzo jasne bordo, owijki niebardzo pasują bo są wręcz czerwone. Mam też derkę polarową i do niej nie mam żadnych zastrzeżeń.
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 września 2010 21:46
xxagaxx

To nie ta sama kolekcja  😉

to wiadomo, adze chodzilo o to czy kolor petrolow nie ebdzie identyczny 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.