KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

asds   Life goes on...
11 września 2010 22:29
wybaczcie , ale nie pisalabym tego gdybym nie miala problemu

Telefon komórkowy Deborah jest w zakładce kontakt na stronie Jarpola.

Sama mam kilka zestawów z jarpola w tym wiśnie i nie widzę jakiejs rażącej różnicy pomiędzy padem a owijkami..Podobnie zresztą z szmaragdem i limonką....Przy padzie bakłażanowym owijki są ciut innego odcieniu ale była o tym poinformowana przez Deb przed zakupem

wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
11 września 2010 22:34
też mam bakłażan i n iestety nie bylam poinformowana o owijkach które są bordowe ! mam też bordowy czaprak nn i pasuje świetnie !! a to miał być fiolet, mocny fiolet !
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 września 2010 22:36
noen to nie myslałaś odesłać?
Ja miałam przy jednym zamówieniu omyłkowo nie ten kolor owijek wysłany to nie było problemu z zwrotem.

wątek zamknięty
11 września 2010 22:37
niestety zobaczyłam te owijki po 4 tygodniach od przysłania je przez deb, nie byłam w polsce wtedy.
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 września 2010 22:42
niestety zobaczyłam te owijki po 4 tygodniach od przysłania je przez deb, nie byłam w polsce wtedy.

Jeżeli ich nie używałaś to sadze że warto było spróbować zwrócić - w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi i jeżeli dopiero po jakimś czasie je zobaczyłaś bo wczesniej wyjechałaś to sądze ze sprawę dałoby się załatwic
wątek zamknięty
11 września 2010 22:45
teraz i tak już po ptakach ! ale ogółem nie mam zastrzezeń do jakości !
wątek zamknięty
a mnie zaskoczyła kolekcja deb i jej produkty
internet nie oddaje jednak tego jak są ładne
wyjechałam z Centuriona z kolejną końską szmatką, która mnie urzekła kolorem choć tak naprawdę jej nie potrzebowałam
zamówiłam u Deb derkę polarową
no i generalnie ceny mnie zszokowały, ze takie fajne za taka cenę!!!!
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 września 2010 07:04
Kurcze, dziewczyny, smaka robicie na nową Jarpolową kolekcję 😉
Ktoś wie, kiedy będzie ona ogólnodostępna? 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
12 września 2010 07:15
kcj90 a mogłabyś wstawić zdjęcie polarówki niebieskiej Eskadrona  :kwiatek:
wątek zamknięty
Sznurka, ja byłam w szoku, jak zobaczyłam pady nowe - suuper wykonane i wiem, że będę biedniejsza o kolejną kasę. Derka polarowa ta z obszyciem dwukolorowym szyi też super.
wątek zamknięty
A ja powiem tak. Przemyślałam sprawę i ŻEGNAM SIĘ z padami Anky.
Czemu?
-skokówki są za małe, nie tak skrojone. Źle leżą pod MOIM siodłem. Tylny dolny róg padu podjeżdża mi do góry. Paski do przystuł są przyszyte za bardzo z tyłu. Ogólnie pad wygląda pod moim siodłem tak sobie. (mam dodatkowo Matesa i naprawdę pad robi się za mały) Ujeżdżeniówki znów są za duże pod moją skokówkę a to ostatnie pikowanie zdecydowanie je dyskwalifikuje.

Co zrobię?

Będę zamawiała pady Jarpola. Czemu?:
- pad zamówiony w Jarpolu zamówiłam idealnie pod wymiar. Więc leży IDEALNIE
- nowa kolekcja ( a na pewno jej część) ma być z tej samej alcantary co poprzednia kolekcja Anky.  😅 Jest to o wiele ładniejszy materiał niż ten, który Deborah dała do swojej poprzedniej kolekcji- tak uważam. Widziałam, macałam i wiem co piszę.  😉
- kolorów ponoć do wyboru jest milion  😉
- mogę poprosić o paski, kratki i Bóg wie co jeszcze

Dziś idę trzepać siodlarnię i patrzeć z czym się przyszedł czas pożegnać.
wątek zamknięty
my w Centurionie kupiłyśmy Poli jarpolową polarówkę szarą z biało-różowym obszyciem 💘 💘 jakość polaru jest niesamowita 🙂
a co do nowej kolekcji Jarpola to trudno będzie na osiodłanym koniu odróżnić czy to Jarpol czy Euro-star.
wątek zamknięty
insanity, a wiesz, że zwinęłaś mi ją sprzed nosa? 😁 ale to nawet lepiej, bo ja nie miałabym jej na kogo założyć i czekałaby w pace 😉
Czekam na zdjęcia na Poli 😉
wątek zamknięty
Tunrida Ale nie wszystkie skokowe ANKY są małe..

Mi osobiście nie podoba się jak firma papuguje kolekcje Eskadrona  🤔
wątek zamknięty
12 września 2010 09:39
ja skokówek nie lubie dl-ki sa lepsze, bardziej wizualnie mi się to podoba.
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
12 września 2010 09:49
Ja bardzo lubie skokówki ANKY, na krzye obmacałam też Jarpole. Deb, ma naprawde świetne dery, super ocieplacze i owijki- z fantastycznego polaru, ale...
Pady nie przemawiają do mnei zupełnie. Kolorki jakieś takie nie dokońca, materiał na zawnątrz fajny, ale od srodka taki nijaki. Bardzo podobał mi s^ę różowo szary 'stripl', ale znowu ten spodni materiał wydał mi się strasznie śliski, i miała wrażenie, że w ogóle nei będzie chłonął potu.
Zostaje przy Anky, eskadronie i mattesie, ale derkę Jarpolową muszę mieć  😜
wątek zamknięty
12 września 2010 09:58
ja się chyba jeszcze do eurostara przekonałam 😀 niedługo będzie u mnie eurostar max, creme 🙂
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
12 września 2010 10:03
Noen, ja uwielbiam eurostarowe polary, mam jeden czaprak, bardzo go lubie, ale jat taki do ciurania na codzień, nie pałam do niego ogromną miłością, a nie podobają mi się np. maxy skokowe 😉
wątek zamknięty
12 września 2010 10:11
dlatego wzięłam maxa dl 😀 mi w ogole się nie podobają pady vs , tylko czapraki ujdą, mam 3 vs i 2 dl na razie, ale kolekcjonuje dobiero od czerwca 😀 +4 pady dl 😀
wątek zamknięty
A kiedy będą zdjęcia nowej kolekcji Jarpola?🙁
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
12 września 2010 10:40
noen, niestety to wciąga, ja wpadłam jakoś w kwietniu (przez Ankę Purple  🙄 ) - a potem to już poszło! z górki 🙂 W ciągu paru miesięcy mam 10 Anek, i chcę jeszcze 😵
wątek zamknięty
12 września 2010 10:43
ja też na razie się nie zatrzymałam na tych padach i czaprakach, juz mnie nowa kolekcja anky i eskadrona kusi. na szczescie anky 2011 nie będą mi się podobać, bo nie lubię tych kolorów  🏇 czyli opróżnię portfel na te kolekcje zimowe !
wątek zamknięty
insanity, Holda będzie też taką miała!
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 września 2010 10:52
Czy mówicie może o tej derce od DEb?

wątek zamknięty
12 września 2010 10:54
ładny krój, ale kolory za stonowane...
wątek zamknięty
kolory za pastelowe.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 września 2010 11:11
pomysł na zestawienie kolorów fajny. ale ich odcienie mocno średnio. sama derka jednak pod względem kroju wygląda bardzo apetycznie. może zamiast jakiegoś polaru eskadrona jarpol?
wątek zamknięty
Uwierzcie dziewczyny, na żywo wygląda obłędnie 😉
wątek zamknięty
12 września 2010 11:14
ten siwy to w ogóle pomyłka, mógłby być bardziej hmmm. siwy ? bo to mi troche granat przypomina...
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
12 września 2010 11:16
kolory to może być kwestia zdjęcia. bo są b.mocne przepalenia.
deb szyje na zamówienie tak? to ja już widzę taką granatową. z zielono szarym obszyciem  💘
dziewczyny a możecie mi na pw napisać ile taka dera się ceni? 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.