Konie srokate

Dioda - trochę na PW a troche tu!!! zaśmiecać?? bluźnisz:P

Korsarz - dzięki🙂
marti srokatek dlatego nie, bo miał 5 lat i dopiero był zajeżdżany- nie chciałam "bawić się" w zajeżdżanie młodego konia, bo to nie na moje siły, a poza tym chciałam już jeździć i trenować a nie spędzać kolejnego roku na podstawy podstaw- a przed kupnem konia zajmowałam się samymi 3-latkami. Staram się nie myśleć, czy dobrze zrobiłam, bo Dzionek jest super, ale miałam wtedy straszny dylemat 🙂 Naprawde super charakter miał ten koń i coś z niego będzie jeśli trafi w dobre ręce. W tej samej stajni był jeszcze jeden super łaciak- skakał jak dziki, ale już nie był taki milutki jak "mój" srokacz- kawał cholery 😀

R&G oj chciałam, oj chciałam 😀 Jak wrócę do domu to wrzucę fotki z jazdy- zobaczycie jak sie ruszał 😲
KS - ale Dzionek chyba też nie był już zrobiony jakoś? Czy się mylę?...
Dzionek to był "zrobiony na miszcza" w porównaniu ze srokatym 🙂 Dzionek był zajeżdżony rok wcześniej, więc sytuacja jeżdżenia nie powodowała u niego takiego zdziwienia 🙂 Dało się kłusować w wybranym kierunku i galopować na wybraną (przez konia) nogę, pojechać w teren. A srokaty- no cóż, wsiadłam na niego w tamte wakacje i zaliczył wtedy 4ty raz jeźdźca na swoim grzbiecie... Nie czułam się na tyle kompetentna i cierpliwa żeby robić go w zasadzie od początku.
Pursat Nie zapomniałaś o Leonie 😉 W sumie to nie dama ale... Nie mam zbyt dużo jego zdjęć więc może Ty jakieś daj.
ok rozumiem 🙂
2 KS

doczekamy sie tych zdjec czy nie?)))
Polonez - tak myślałam. A hucuły znam. Mój drugi to hucuł -ancymonek. Niestety nie łaciak.
Breva - obiecuję zdjęcia , ale miernoty , które sama robię , zaśmiecą wątek. Jak mi się uda zrobić coś normalnego ( prędzej kogoś poproszę ) - przyzwoitej jakości , to wrzucę.

Korsarz -Dziękujemy. Wybacz , ale nie przekażę mu tego , bo sttanie się jeszcze bardziej hrabiowaty , niż jest.
R&G doczekacie, tylko dajcie mi czas dokopać się do fot na starym kompie, bo po wyprowadzce brat zabrałam jego sprzęt 😀
Oskar ma 4 lata w lecie zajezdzony, od początku był bezproblemowym koniem.

polonez - bardzo fajny ten Oskar 🙂 (chociaż wolę hc z naturalnie długą grzywa.. )
🙂 dzieki goha, niestety Oskara musialam ogolić bo miał strasznie wytartą grzywę
Pursat Kurara przepiekna!

ja miałam srokaczke kf
polonez napisał: 🙂 dzieki goha, niestety Oskara musialam ogolić bo miał strasznie wytartą grzywę

to teraz zapuszczajcie i będzie lux
Pursat   Абсолют чистой крови
27 listopada 2008 17:53
Antibarbie napisał: Pursat Nie zapomniałaś o Leonie 😉 W sumie to nie dama ale... Nie mam zbyt dużo jego zdjęć więc może Ty jakieś daj.
Wstawię kucora, jak się dokopię do płyt z jego zdjęciami

Cieszę się, że Kurara się spodobała. Jeszcze trochę łaciatej:
foto Jarosław Przybylski
foto Jarosław Przybylski

2 latka po og. Harbuz 🙂😉)
trzynastka   In love with the ordinary
30 listopada 2008 12:48
galopada żądam więcej klaczki 😉
sie robi 😉

trzynastka   In love with the ordinary
30 listopada 2008 14:57
normalnie mój nr 1 wśród wszystkich łaciatków świata !! 🙂
przekaze jej 🙂😉
Nieprzecietnie malowana klaczka🙂milo byloby ja wysciskac 😉
Nieda sie osobiscie wiec prosze wytramosic za mnie🙂PIEKNA jest!!!
a oto moja lama;-) :

zmniejszone
30 listopada 2008 21:38
Donia, musisz zmniejszyć foty - max 640x480. Inaczej zostaną usunięte.
Prosze o informacje i opinie na temat srokatego ogiera Romario sp 1998 ( Caletto's Son - Redakcja )
http://www.allegro.pl/item511336523_stanowka_ogierem_romario_rasy_hol_sp.html

Widzieliście jakies jego potomstwo ?
patrysia   nowe miejsce, nowa szansa:-p
19 grudnia 2008 17:03
O Montana widzę że znalazłas jednego z kandydatów dla mojej kobyły.Właśnie się zastanawiam nad stanówka nim albo Likusem wlkp.Na starej Volcie gadałam z chłopakiem który się zajmował tym ogierem.Przesłał mi kilka zdjęc jego.Jak dla mnie kon niesamowicie urodziwy poprostu piękny jest.Do tego ruch ma ponoc super
Manta   Tyłkoklep leśny =)
19 grudnia 2008 19:54
piękne te Wasze srokacze

ale na Kurare się uparliście =P mi się strasznie Paja podoba, po fotkach super fajny koniś =P
19 grudnia 2008 19:57
Piękny ten Romario 😲

Pajuśka mi osobiście też się bardzo podoba - ma świetnie umaszczoną głowę, nie widziałam drugiej takiej łatki na oku u innego konia 😉
Witam wszystkich. Również jestem posiadaczką srokacza 😉 Ale bialy kolor mego konia doprowadza mnie do szalenstwa szczegolnie zima jak mam go wyczyscic ale za to gniady odcien jest dla mnie idealny
                              Bolero po Consor
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się