Dioda - trochę na PW a troche tu!!! zaśmiecać?? bluźnisz:P
Korsarz - dzięki🙂
marti srokatek dlatego nie, bo miał 5 lat i dopiero był zajeżdżany- nie chciałam "bawić się" w zajeżdżanie młodego konia, bo to nie na moje siły, a poza tym chciałam już jeździć i trenować a nie spędzać kolejnego roku na podstawy podstaw- a przed kupnem konia zajmowałam się samymi 3-latkami. Staram się nie myśleć, czy dobrze zrobiłam, bo Dzionek jest super, ale miałam wtedy straszny dylemat 🙂 Naprawde super charakter miał ten koń i coś z niego będzie jeśli trafi w dobre ręce. W tej samej stajni był jeszcze jeden super łaciak- skakał jak dziki, ale już nie był taki milutki jak "mój" srokacz- kawał cholery 😀
R&G oj chciałam, oj chciałam 😀 Jak wrócę do domu to wrzucę fotki z jazdy- zobaczycie jak sie ruszał 😲
KS - ale Dzionek chyba też nie był już zrobiony jakoś? Czy się mylę?...
Dzionek to był "zrobiony na miszcza" w porównaniu ze srokatym 🙂 Dzionek był zajeżdżony rok wcześniej, więc sytuacja jeżdżenia nie powodowała u niego takiego zdziwienia 🙂 Dało się kłusować w wybranym kierunku i galopować na wybraną (przez konia) nogę, pojechać w teren. A srokaty- no cóż, wsiadłam na niego w tamte wakacje i zaliczył wtedy 4ty raz jeźdźca na swoim grzbiecie... Nie czułam się na tyle kompetentna i cierpliwa żeby robić go w zasadzie od początku.
Pursat Nie zapomniałaś o Leonie 😉 W sumie to nie dama ale... Nie mam zbyt dużo jego zdjęć więc może Ty jakieś daj.
2 KS
doczekamy sie tych zdjec czy nie?)))
Polonez - tak myślałam. A hucuły znam. Mój drugi to hucuł -ancymonek. Niestety nie łaciak.
Breva - obiecuję zdjęcia , ale miernoty , które sama robię , zaśmiecą wątek. Jak mi się uda zrobić coś normalnego ( prędzej kogoś poproszę ) - przyzwoitej jakości , to wrzucę.
Korsarz -Dziękujemy. Wybacz , ale nie przekażę mu tego , bo sttanie się jeszcze bardziej hrabiowaty , niż jest.
R&G doczekacie, tylko dajcie mi czas dokopać się do fot na starym kompie, bo po wyprowadzce brat zabrałam jego sprzęt 😀
Oskar ma 4 lata w lecie zajezdzony, od początku był bezproblemowym koniem.
polonez - bardzo fajny ten Oskar 🙂 (chociaż wolę hc z naturalnie długą grzywa.. )
🙂 dzieki goha, niestety Oskara musialam ogolić bo miał strasznie wytartą grzywę
Pursat Kurara przepiekna!
ja miałam srokaczke kf
polonez napisał: 🙂 dzieki goha, niestety Oskara musialam ogolić bo miał strasznie wytartą grzywę
to teraz zapuszczajcie i będzie lux
Antibarbie napisał: Pursat Nie zapomniałaś o Leonie 😉 W sumie to nie dama ale... Nie mam zbyt dużo jego zdjęć więc może Ty jakieś daj.
Wstawię kucora, jak się dokopię do płyt z jego zdjęciami
Cieszę się, że Kurara się spodobała. Jeszcze trochę łaciatej:
foto Jarosław Przybylski
foto Jarosław Przybylski
2 latka po og. Harbuz 🙂😉)
galopada żądam więcej klaczki 😉
normalnie mój nr 1 wśród wszystkich łaciatków świata !! 🙂
Nieprzecietnie malowana klaczka🙂milo byloby ja wysciskac 😉
Nieda sie osobiscie wiec prosze wytramosic za mnie🙂PIEKNA jest!!!
a oto moja lama;-) :
zmniejszone
Donia, musisz zmniejszyć foty - max 640x480. Inaczej zostaną usunięte.
Prosze o informacje i opinie na temat srokatego ogiera Romario sp 1998 ( Caletto's Son - Redakcja )
http://www.allegro.pl/item511336523_stanowka_ogierem_romario_rasy_hol_sp.htmlWidzieliście jakies jego potomstwo ?
O Montana widzę że znalazłas jednego z kandydatów dla mojej kobyły.Właśnie się zastanawiam nad stanówka nim albo Likusem wlkp.Na starej Volcie gadałam z chłopakiem który się zajmował tym ogierem.Przesłał mi kilka zdjęc jego.Jak dla mnie kon niesamowicie urodziwy poprostu piękny jest.Do tego ruch ma ponoc super
piękne te Wasze srokacze
ale na Kurare się uparliście =P mi się strasznie Paja podoba, po fotkach super fajny koniś =P
Piękny ten Romario 😲
Pajuśka mi osobiście też się bardzo podoba - ma świetnie umaszczoną głowę, nie widziałam drugiej takiej łatki na oku u innego konia 😉
Witam wszystkich. Również jestem posiadaczką srokacza 😉 Ale bialy kolor mego konia doprowadza mnie do szalenstwa szczegolnie zima jak mam go wyczyscic ale za to gniady odcien jest dla mnie idealny