Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
03 sierpnia 2010 12:08
rewir dzięki :kwiatek:
Dzionka no jacha, że mam, z tym że Koniczka głównie gustuje w takich: 👿

Ja tu grzecznie sprawdzałam, czy strzemiona równe 😡
Ale i takie statyczne ujęcia się trafiały:
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/d5.jpg?t=1280833440[/img]
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/STA77039.jpg?t=1280833479[/img]
Coś z jazdy:

Pod koniec jazdy Laleczek chodził cuuudnie 😜

Z dedykacją dla Vuko 😉
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
03 sierpnia 2010 12:13
Raven w końcu 😜 Ładnie potworkowi w tym kolorze
wątek zamknięty
Zdjęcie dopiero do mnie trafiło,więc wrzucam 😉

U nas nic specjalnego. Koń był podbity, teraz już zdrowy i wietrzy dupkę na padoku, a ja nie mogę sie do roboty zabrać  🤦 co zaplanuję rozpoczęcie roboty coś wchodzi mi w droge: pogoda, brak czasu przez sprawy rodzinne itd.  🤔
wątek zamknięty
03 sierpnia 2010 12:29
Quendi więcej,więcej 😜 konisko ma diabelski wyraz pyska 🙂
wątek zamknięty
Raven - marudzisz, marudzisz, zdjęcia dobre 😉

Quendi - przepiękny koń

A ja tu też wstawię parę zdjeć  Małej z pierwszego jej wyjazdu. Fotograf: Ewabe  :kwiatek:

wątek zamknięty
Klami,
ja jeżdżę automatem czasem a manualem na codzień i jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło przypadkowe naciśnięcie lewą nogą hamulca... dobry kierowca nie ma prawa mieć takiego odruchu...

a mojemu bratu sie zdarzylo  😁 na szczescie sytuacja byla bezpieczna bo i tak sie musial zatrzymac wiec wcisnal "sprzeglo do oporu"  😁 ale samochod prawie "stoppie" zrobil ;]

piekne zdjecia dziewczyny 🙂

Gosic - troche pogoda niefajna na zawody, co ? :P

ja dzisiaj rano zwatpilam jak mialam wstac na trening a tu ulewa... na szczescie cala jazde nie padalo 🙂 dopiero na koncowy step... i tak wszyscy byli cali mokrzy.
ale zadowolona jestem z dzisiejszej jazdy 😀 o niebo lepiej niz ostatnio 🙂 tylko sie moj swistak obciera miedzy wedzidlem na nachrapnikiem ;/

pozdrawiamy  :kwiatek:

wątek zamknięty
03 sierpnia 2010 17:12
Angeel jak ja Cię tu dawno nie widziałam 😀 spuchło Ci konisko 😀iabeł: daj jeszcze jakieś foty 😉
wątek zamknięty
incognito -  :kwiatek: to fotka z czerwca, a teraz wyglada jeszcze... zacniej  😁 niestety aktualnych fot nie mam 🙁 fotografa brak...Blow mnie nie odwiedza :P
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
03 sierpnia 2010 17:31
Raven no no, ale masz tyłeczek  😁  😡 Robicie sie coraz fajniejsi. Młody jest super

Lanka bardzo dziekuję. A obiad Wam się należy, tak sie podejmuje gości  😉
do zobaczenia na ślubie

wątek zamknięty
Raven, czyżby chłopak zaczął się zaokraglać? Pilnuj się Koniczki to nie zginiesz! 😀

wątek zamknięty
Raven  :kwiatek: puchnie Ci Młody, oj puchnie:] Oby tak dalej. Czuję, że to bedzie kolejna re-voltowa metamorfoza 😜
Gosic uuu pogoda to chyba nie dopisała 🤔 Ale widzę, że Wam deszcz zupełnie nie przeszkadzał:]
Angeel fajny kopytny:] zdjęcia aktualne mile widziane 😁

A mi dzisiaj koleżanka zrobiła dosiadówkę na Jungu... koszmar, to jest nienormalne, żeby koń był aż tak niewygodny... rozumiem konie z wybitnym ruchem, ale on?! Toż on ledwo te swoje szkitki wyciąga do przodu 🙄 Ciężko, ale wierzę, że to się kiedyś opłaci 😁
wątek zamknięty
konisko ma diabelski wyraz pyska

wyraz pyska dobiera do sytuacji  😂 tu czegoś chcial od fotografa  😁

jak chce to potrafi zrobić z siebie słodkiego konika  😉
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
03 sierpnia 2010 21:15
Potwierdzam młody Raven puchnie. A co najważniejsze między uszami też mu puchnie 😉
wątek zamknięty
Angeel jeszcze w Gdyni jesteście? W jakiej stajni?
wątek zamknięty
Raven, pięknie 🙂

A my jutro o 5 rano pakujemy konie w przyczepy i jedziemy na plażę! Ale fajnie, co 😀?
wątek zamknięty
Vuko - ciesze sie ze sie podoba 🙂 moze niedlugo (jak sie pogoda poprawi...) dorobie sie jakichs fot.
Bay - obecnie stoimy w Chwaszczynie do konca wakacji, a zdjecie jest robione jeszcze w Olsztynie 😉
Quendi - wyszedl tu jak lama ! hihi 😀  😁
wątek zamknięty
Quendi - wyszedl tu jak lama ! hihi 
w lamę bawił się tu:

😂 😂

wątek zamknięty
😁 genialne 😀 👍
wątek zamknięty
Dzionka łaaa ale fajnie 😜

Nasturcja fajny ten Twój Żar, podoba mi się 😎

Raven powoli Twój koń zaczyna wyglądać jak milion dolarów 😜 ale ile Wy jesteście razem? miesiąc? półtora? Strach się bać co będzie za jakiś czas 😁

A mi tak ostatnio dobrze, bo końsko 💘 Gilek jest absolutnie fantastycznym koniem. Pracujemy, miziamy, czyścimy i jest cudnie (ale nie jeździmy bo ciotka to turbo d*** 🤬 ale może uda mi się ogarnąć, w każdym razie działam w tym kierunku 😉). Przypomniał mi za co ja tak kocham te konie. I motywacja do ostrych poszukiwań większa 😎
wątek zamknięty
amnestria, szukaj szukaj, bo już naprawdę to trwaa!! Fajnie, że Gil ma towarzystwo 🙂 Dalej jest tam tyle robactwa? Bo tutaj nad morzem wreszcie można odetchnąć, zero komarów/gzów/czegokolwiek 🙂

Małe sprawozdanie z wyjazdu 🙂 5 rano - pobudka, 6 rano - załadunek koni i wyjazd. 6:40 jesteśmy na miejscu, część naszej ekipy bez koni siodła sobie konie, my wypakowujemy konie. 7 - wyjazd na plażę 😀

Dzionek pojechał nad morze

Agros pojechał nad morze

I Chwała pojechała nad morze

Na plaży fajnie jest 🙂

Ależ było fajnie 🙂

wątek zamknięty
Dzionka, zdjęcia super... ale Wam zazdroszczę  😜
wątek zamknięty
świetne 🙂, a konie jak zareagowały na morze?
wątek zamknięty
Początkowo była panika i chody boczne w dość szalonym tempie, ale były z nami miejscowe konie, więc za nimi poszło całkiem sprawnie. Na koniec Dzionek próbował mi się położyć w wodzie, więc chyba pełny relaks 😀 Galop między falami był... no po prostu nie do opisania 🙂
wątek zamknięty
ale wam zazdroszczę  😜 😜
wątek zamknięty
Dzionka, aaaaaa, zżera mnie zazdrość od środka BARDZO MOCNO! Jak mogłaś tu wstawić TAKIE SUPER foty? Też chcę nad morze z końmiiiiiiiiiiii.
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
04 sierpnia 2010 09:56
Dzionka Forta szczerze zazdroszczę. okazuje się że łatwiej jechać z koniem nad morze z Warszawy niż od nas ;/

ja też ;]
wczoraj byłam za to w Rakowcu. w strugach deszczu odbył się super trening.
Mina trenera kiedy zapytał na poczatku treningu "A Ty Danko z czym masz problem"
a ja na to " z niczym. stęskniłam się za Tobą "

.. bezcenna  😎 😎
wątek zamknięty
Dzionka, aaaa zazdroszczę! 🙂 ale może za rok!
wątek zamknięty
deborah, musimy jechać na plażę z Komańczą i Szogunem, okeeeej? 🙂
wątek zamknięty
Dzionka  😜 ja z ekipą z poprzedniej stajni jeździłam nad jezioro, niestety wtedy nie na moim koniu bo miała jakieś niepełne 3 latka  😁 więc to nie to samo co z własnym koniem...
deborah
Dzionka Forta szczerze zazdroszczę. okazuje się że łatwiej jechać z koniem nad morze z Warszawy niż od nas ;/

dokładnie...  😵
Angeel w Chwaszczynie w 'Nad jeziorem' czy gdzieś prywatnie? 🙂
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
04 sierpnia 2010 10:08
musze podpytać w wątku "gdzie nad morze z koniem" dokąd można by bez przeszkód pojechać..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.