Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

heh ,zgadza sie ze ze pomorza ciezko trafic na plaze z koniem :P na Kolibkach to byla bajka... 300m i bylam na plazy. a teraz ?  😵

Bay - a gdzie tam jest stajnia "Nad jeziorem"? 😀 ja jestem w "Akademii Jezdzieckiej" 😉
Dzionka - mega fotki 🙂
deb - haha, wlasnie sobie wyobrazilam Jurka jak to uslyszal 😀  kurcze, pojechalabym do Rakowca...
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
04 sierpnia 2010 10:36
Angeel, co stoi na przeszkodzie?
wątek zamknięty
masz na mysli Rakowiec ? kasa, kasa, kassssssssssa...
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
04 sierpnia 2010 10:55
nawet jeden wyjazd na trening jest problemem?
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
04 sierpnia 2010 10:58
Raven - młody wygląda super 🙂
Quendi - ale cudeńko, więcej!
Angeel - aaaale Ci konisko popuchło! Czekam na aktualne!
Dzionka - wspaniałe foty, zazdroszczę, szczerze zazdroszczę!
deborah, rewir - to kombinujcie wypad nad morze wtedy, kiedy my będziemy u Was - nacykamy Wam mnóstwo zdjęć!
wątek zamknięty
Hmm ja byłam w zeszłe wakacje. Koniem nad morzem. Ale wypas.  😜
Zaczynaliśmy ze Stegny przez las ale nad morzem to wydaje mi się ,że wjechaliśmy w Kątach Rybackich. To wydaje mi się,że tam można  😀iabeł:
Ja też marze o jeździe nad morzem,znowu   👀
Miałam jechać  w czerwcu, pod Puckiem byłam. No i co? Pogoda akurat musiała się zepsuć...

Dzionka fajne zdjęcia. Widać po was ,że mieliście frajde.
Narobiłaś tu ludziom ochoty na wycieczki 😉
wątek zamknięty
a ja kiedys była konno nad jeziorem  😁 😁 😁

dzionka  😜 😜 😜 😜  super zdroszcze ci
wątek zamknięty
Dzionka jak mogłaś takie fotki wsatwić 😉 Zazdroszczę aż mnie skręca 😎
wątek zamknięty
deborah, rewir - to kombinujcie wypad nad morze wtedy, kiedy my będziemy u Was - nacykamy Wam mnóstwo zdjęć!

ależ to jest myśl!
wątek zamknięty
Dzionka obłęd w ciapki! Ciężko jest nie zazdrościć takiego wypadu 🏇
wątek zamknięty
Darolga -  :kwiatek: do zdjec trzeba zmotywowac forumowa BLOW !! :P
deb - trening z Jurkiem 100zl, transport konia 120km x 2 = 240km czyli jakies 400 zl. jeden trening z Jurkiem = 500 zl ;] jestem w takiej sytuacji finansowej ze szukam rozwiazan jak placic mniej za boks... wiec niestety na cos takiego mnie nie stac 🙁

jeszcze tak w klimacie plazy dorzuce jedno stare foto 😉

wątek zamknięty
Dzionka
przyáczam sié do osob zazdroszczacych Ci! Pieknie!
wątek zamknięty
a ja kiedys była konno nad jeziorem  😁 😁 😁

A tam jezioro, nad jezioro to ja mogę pojechać kiedy chce, mam stępem 25 minut, morze to dla mnie inna bajka.

Angeel aaa... 😉 Ja z Chwaszczyna kojarzę tylko Nad jeziorem, to jest na granicy Chwaszczyna i Osowej. W AJ nigdy nie byłam jeszcze ;p
wątek zamknięty
aa o to ci chodzi ! dla mnie to juz jest Osowa :P a AJ jest kolo wiezy w Chwaszczynie 😉
wątek zamknięty
Przepraszam za wzbudzenie zazdrości, ale same rozumiecie, że musiałam skoro już mój warszawski koń zmoczył swoje szanowne kopyta (i zgubił kaloszka) w morskich falach 🙂 Było naprawdę super! Dzięki🙂
wątek zamknięty
Bay  wiem ze  to nie to samo. Napisałam tak żeby sobie humor poprawic a nie 😀 😁 😁
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
04 sierpnia 2010 11:59
Dzionka, aaaaleeeee macie wakacje! Bomba! Mnie się zawsze marzyło wziąć Łosia nad morze, ale przerażało mnie ciągnięcie go tak daleko... No a teraz to już musztarda po obiedzie, bo póki co to on nigdzie nie pogalopuje poza pastwiskiem 🙄
wątek zamknięty
maleństwo, ja też się bardzo bałam jechać tak daleko i na pewno wolałabym żeby takie Skibno było gdzieś bliżej, ale cóż poradzić 🙂 Wszystko wskazuje na to, że za rok też pojedziemy 🙂
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
04 sierpnia 2010 12:18
Szalone! 🙂
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
04 sierpnia 2010 12:26
Angeel - to molestuj, molestuj, bo ciocia darolga bardzo prosi :kwiatek:

rewir - no a jak! Także działać, babeczki, działać i robimy niezapomniany wypad! (hihi, poznam pana Szoguna!)
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
04 sierpnia 2010 13:53
Dzionka, rewelacja!!! 🙂 ale Wam fajnie 🙂
wątek zamknięty
darolga   :kwiatek:

wątek zamknięty
Quendi: fajnie (:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
04 sierpnia 2010 15:52
Dzionka super, zazdroszczę  😜

amnestria  :kwiatek: dzieki. No i szukaj tego jednego jedynego rumaka  😎
wątek zamknięty
Zdjęcia się pewnie niedługo zrobi się.... 😀

Zdjęcia nad morzem piękne ale zdajecie sobie sprawę, że mandacik o tej porze się należy "w razie W"? 😂
wątek zamknięty
Dzionka SUUUUUPER! Przepiękne zdjęcia! I te wyjazdowe też mają klimacik - niemal czuć zapach letniego powietrza i takiej atmosfery ogólnego podniecenia. Jak przed wyjazdem na kolonie 😜

A co do szukania. Ano fakt, długo trwa 😵 Planowo, koń miał być w lipcu, a tu proszę - sierpień już. Prawda jest taka, że co znajdę coś godnego uwagi to jest daleko i zaczyna się cała logistyka. Nie mówiąc już o tym, że parę koni sprzedano na dzień, dwa przed moim przyjazdem.
Choć mi krąży coś ostatnio po głowie. Oj krąży 😉

Nasturcja dzięki. I będę czekać na więcej zdjęć Twojego młodego, bo bardzo fajny jest 🙂

Blow a jakiego rzędu to jest mandacik?
wątek zamknięty
darolga, mów kiedy będziecie 😉
wątek zamknięty
U nas wczoraj niespodziewanie zawitał pan fotograf (M. Borkowski):

I z Milusią oraz Olkaą  (i jej Czantorią):

Pozdrawiamy 🙂
wątek zamknięty
fotki świetne wow!
wątek zamknięty
Tristia - o losie, ale Olkaa przy was wysoooka !
Blow - nie myslalam ze tu zagladasz 😀 a jednak :P
darolga - moze za tydzien w weekend bedzie 😀 ale szczegolow nie bede zdradzac 😉

A my skakalismy dzisiaj na treningu i zalowalam ze nie bylo fotografa :P Powiem tak - w przyrodzie musi byc rownowaga. Okser z prawego najazdu - rewelacja. Stacjonata z lewego - no roznie to bywalo  :/ Potwierdza sie powiedzenie "Kon az gwizda, tylko jezdziec p***a". no coz, cale zycie sie czlowiek uczy...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.