Ja to prawdopodobnie na jeden dzień tylko jadę więc tym razem pas jeśli chodzi o to. Ale jak będę wybierała się kiedyś sama lub jechała/wracała z warsztatów.. może bym zahaczyła? 😉 A dzika jak będzie to kupię. Rozliczymy się na wystawie już jak coś.
sienka, dobra dobra ta druga kazała przekazać ze teraz szacunek musi być większy. Teraz to nie tylko napoczęty champion i skończona championka Litwy ale i napoczęta championka Polski i reproduktor w 1/3 hihiihihihi
dzik dzikiem ale jaka Tośka mała 😍 to mam nadzieje ze jescze dziki sa. W&W, to nie wiem czy mozecie do mnie przyjechac, bo u mnie trawa, czerwonego dywanu brak 😂
[quote author=k_cian link=topic=32.msg643129#msg643129 date=1278335823]Blow ja tylko przez chwilkę, bo retrievery walczyły ino świt właściwie 😉 Nie było czasu na to.. Ale BISy wszystkie obejrzałam 😉 [/quote] Haha, niebardzo rozumiem o co chodzi 😁 😜łi tam bisy, nasze pokazy-to było SZOŁ! 😀iabeł: 😀 😅
sienka, nooo i taka słodka była, a teraz wyrosło i niepodobne sese Blow, jak wy się pokazywaliśmy, to my koczowaliśmy pod ringiem na swoją kolej. Po 10 wchodziliśmy. A potem pokazów już nie było 😉 Euforia_80, ładne bydle 🙂
ja ją mam na co dzień i wcale mi się nie wydaje , że jest duża 🤣 ale idąc z nią na spacer widzę spojrzenia ludzi i to jak mnie omijają szerokim łukiem więc chyba jest z niej kawał psiska i może wyglądem straszyć, a taka z niej przytulanka :przytul:
wasze też piękne tylko ja zawsze miałam bzika na punkcie ogromnych psów , a do bernardynów to już w ogóle mam słabość za ich cudowny charakter i wielkie serducho.
No niestety, nie nas 🙁 Aż wstyd się przyznać ale na finały się spóźniliśmy. Miałam jakieś małe zaćmienie umysłowe, chyba od tego słońca 😉 Ale mam nadzieje że zobaczymy się w Wawie 🙂
Jmaika a jakiś weimar miałam wrażenie biegał.. myślałam że to Wy 🙂 ale może to w użytkach było. My w Wawie startujemy o 10:25 chyba ring 15 (tego nr nie jestem pewna)
Presja :kwiatek: Dekolt wyolbrzymia chyba na zdjeciach chociaż fakt, narzekać nie mam na co pod tym względem. Mam nadzieję że w miarę spadania kilogramów o co teraz walcze intensywnie to trochę spadnie i tam 😉
Na pewno biegał czekoladowy WNK, w tym upale można było pomylić 😉 My jesteśmy jakoś w sobote przed 12, ringu nie pamiętam, ale będę się rozglądać za Wami 🙂
Znacie może jakiś dobry antykomarowy preparat dla psa? Chodzimy sobie codziennie do lasu, ale ze względu na obsiadające mojego zwierzaka komary i muszki chyba zmienimy cel spacerów. Pies już "starszawy", nie biega tyle co kiedyś, dodatkowo krótkowłosy więc krwiopijcy mają na nim pożywkę. Zależy mi najbardziej żeby ochronić pysk i okolice odbytu bo tam mu najbardziej dokuczają. Znacie coś co działa? Czy musimy się na lato wynieść z lasu?
Na mojego super zadziałało to zakroplenie na kleszcze i pchły - nie pamiętam firmy :/ W stajni komary gryzą tylko mnie i konia, pies sobie leży w najlepsze i nic go nie rusza, nawet nie siada na nim nic.
Dziękuję za komplementy nt. Fadziksona i zdjęć, bardzo łechtający miód na me serce(i "męskie" ego) 😁 Lubimy się poszlajac po dzikich terenach, eksplorować nieznane itd.Wtedy faktycznie mój pies jest chyba najszczęśliwszy 😍 Likier, nie nie nie, Fadzik jest mieszańcem 😀 choć czasem jakieś dziecko czy ktoś kto się nie zna krzyknie, że labLador, hihi 😀
Niestety jeśli chodzi o komary to nie potrafię pomóc, mojemu psu obsiadają kufę i łapy bo gdzie indziej starcza mu sierści w ramach ochrony...Biedny nieraz się zastanawia za co wpierdziel po ryjoku dostaje jak na nim tłukę tą zarazę ❓ 😀iabeł: