PSY

Ja to prawdopodobnie na jeden dzień tylko jadę więc tym razem pas jeśli chodzi o to. Ale jak będę wybierała się kiedyś sama lub jechała/wracała z warsztatów.. może bym zahaczyła?  😉 A dzika jak będzie to kupię. Rozliczymy się na wystawie już jak coś.

Przypominam jak rasowy dzik wygląda.  😁

sienka, dobra dobra ta druga kazała przekazać ze teraz szacunek musi być większy.
Teraz to nie tylko napoczęty champion i skończona championka Litwy
ale i napoczęta championka Polski i reproduktor w 1/3 hihiihihihi
dzik dzikiem ale jaka Tośka mała 😍
to mam nadzieje ze jescze dziki sa.
W&W, to nie wiem czy mozecie do mnie przyjechac, bo u mnie trawa, czerwonego dywanu brak 😂
[quote author=k_cian link=topic=32.msg643129#msg643129 date=1278335823]Blow ja tylko przez chwilkę, bo retrievery walczyły ino świt właściwie 😉 Nie było czasu na to.. Ale BISy wszystkie obejrzałam 😉 [/quote]
Haha, niebardzo rozumiem o co chodzi 😁 😜łi tam bisy, nasze pokazy-to było SZOŁ! 😀iabeł: 😀 😅
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
05 lipca 2010 20:18
wygmerałam jeszcze kilka z jesieni mojej kruszynki to sie pochwalę  🤣

edit:

i bardziej terenowe

Pan mówi pies słucha
Cudowny psiak!!!  😜 😜 😜 😜

sienka, nooo i taka słodka była, a teraz wyrosło i niepodobne sese
Blow, jak wy się pokazywaliśmy, to my koczowaliśmy pod ringiem na swoją kolej. Po 10 wchodziliśmy. A potem pokazów już nie było 😉
Euforia_80, ładne bydle 🙂

Toska wystawowo.

super fotki 😀
Euforia masz naprawdę malutką kruszynkę  😎
K_cian śliczne oczka ma Twoja 🙂
K_cian - pięknie się prezentujecie 🙂

Troszkę się teraz pochwale 😉 Dassik na WDS 2010 dostał ex4/14 w klasie młodzieży a w Olsztynie ZwMł, NJwR i BOB 🙂 

Mój 10 miesięczny szarak 🙂

Jamaika, to widziałam Twojego łyżwa na finałach w Olsztynie, dobrze myślę? 🙂 Gratuluję sukcesów, szczególnie tych ze światówki!!

Ava, Jamaika, W&W, dzięki 🙂 Przekażę modelce  :kwiatek:
06 lipca 2010 09:52
ja ją mam na co dzień i wcale mi się nie wydaje , że jest duża  🤣
ale idąc z nią na spacer widzę spojrzenia ludzi i to jak mnie omijają szerokim łukiem więc chyba jest z niej kawał psiska i może wyglądem straszyć, a taka z niej przytulanka  :przytul:

wasze też piękne tylko ja zawsze miałam bzika na punkcie ogromnych psów , a do bernardynów to już w ogóle mam słabość za ich cudowny charakter i wielkie serducho.
Dzięki 🙂

No niestety, nie nas 🙁 Aż wstyd się przyznać ale na finały się spóźniliśmy. Miałam jakieś małe zaćmienie umysłowe, chyba od tego słońca 😉
Ale mam nadzieje że zobaczymy się w Wawie 🙂
Euforia - ładna mi to kruszyna  😁

k_cian - Super, powodzenia w dalszych zmaganiach.

P.s - k_cian masz czym oddychać  😎 super wyglądasz
Jmaika a jakiś weimar miałam wrażenie biegał.. myślałam że to Wy 🙂 ale może to w użytkach było.
My w Wawie startujemy o 10:25 chyba ring 15 (tego nr nie jestem pewna)

Presja  :kwiatek:
Dekolt wyolbrzymia chyba na zdjeciach chociaż fakt, narzekać nie mam na co pod tym względem. Mam nadzieję że w miarę spadania kilogramów o co teraz walcze intensywnie to trochę spadnie i tam 😉
Na pewno biegał czekoladowy WNK, w tym upale można było pomylić 😉
My jesteśmy jakoś w sobote przed 12, ringu nie pamiętam, ale będę się rozglądać za Wami 🙂
Kayra   Kucusiowy wariat :P
06 lipca 2010 11:03
Polecam EuroSport teraz, dla fanów psich zawodów 🙂
o jacie same pięknie pieski się tu przewijają, dołącze się z moim pięknisiem  😜

ponieważ jest sezon to przedstawiam Wam Blooma wodnego 🙂

To ja się pochwalę Fadzikiem domowym:

wystawowym, popokazowym(tak a propos wielkich psów, suka znajomej.Ja siedzę hobbystycznie w dogach niemieckich 😉 )

i spacerowym 😀

😀iabeł:

🏇

sory za ilość 😀

Co było na Eurosporcie??Nie mam tu telewizoraaaa 😕
Blow, fantastyczne. Moje ulubione psy to szczesliwe psy, a Twoj to 100% czystego szczescia!!!

no dobra, moze nie zawsze takiego czystego 🤣
To ja się tak nieskromnie wproszę 😉
Mój mies o imieniu Ares. Matka - owczarek niemiecki, ojciec - NN(suka uciekła na spacerze 😉 ).

I skaczący 😉

06 lipca 2010 18:27
Blow  zdjęcia , a właściwie psiaki rewelacyjne

ja też wyszukałam coś z wody  🤣 , tu miała chyba roczek

tak wygląda nieszczęśliwy  pies , któremu pani każe wychodzić z wody  😁

kiedy to dno się skończy , chcę pływać

ależ tu płytko  🤔
Blow, ale czaderskie zdjęcia 😀 normalnie się uśmiałam 😀 Straszny krejzol z tego twojego psa 🙂
Znacie może jakiś dobry antykomarowy preparat dla psa?
Chodzimy sobie codziennie do lasu, ale ze względu na obsiadające mojego zwierzaka komary i muszki chyba zmienimy cel spacerów. Pies już "starszawy", nie biega tyle co kiedyś, dodatkowo krótkowłosy więc krwiopijcy mają na nim pożywkę. Zależy mi najbardziej żeby ochronić pysk i okolice odbytu bo tam mu najbardziej dokuczają.
Znacie coś co działa? Czy musimy się na lato wynieść z lasu?
Na mojego super zadziałało to zakroplenie na kleszcze i pchły - nie pamiętam firmy :/ W stajni komary gryzą tylko mnie i konia, pies sobie leży w najlepsze i nic go nie rusza, nawet nie siada na nim nic.
Blow, Twój psiak to czysty labrador?
Dziękuję za komplementy nt. Fadziksona i zdjęć, bardzo łechtający miód na me serce(i "męskie" ego) 😁
Lubimy się poszlajac po dzikich terenach, eksplorować nieznane itd.Wtedy faktycznie mój pies jest chyba najszczęśliwszy 😍
Likier, nie nie nie, Fadzik jest mieszańcem 😀 choć czasem jakieś dziecko czy ktoś kto się nie zna krzyknie, że labLador, hihi 😀

Niestety jeśli chodzi o komary to nie potrafię pomóc, mojemu psu obsiadają kufę i łapy bo gdzie indziej starcza mu sierści w ramach ochrony...Biedny nieraz się zastanawia za co wpierdziel po ryjoku dostaje jak na nim tłukę tą zarazę ❓ 😀iabeł:
Moje piechy wakacyjnie...

Licho:

Majóweczka:
AnetaW Piękne! Wyglądają jak wilki!
Blow - fotki rewelacja, psisko też 🙂

AnetaW - Piękne psy, moje jak na razie nie spełnione marzenie, ale kto wie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się